2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım geçmiş olsun...

Kızlar selam,

Eşimin sonuçlarını yorumlayabilecek olan var mı? B Biravucmutluluk yanne Nisaberatim
Canım toplam sperm sayınız çok fazla değil testten anladığım 86 milyon sperm var. Ve ileri hareketli sayınız düşük. Morfoloji için %4'ü normal kabul ediyorlar sizinki %5 çıkmış morfolojisi için iyi diyebiliriz. Siz sayı ve hız arttırıcı kür uygulamalısınız bence. Ben doktor değilim kadın doğum doktorunuz iyi demiş ama bir üroloji doktorunun da görmesinde fayda var.

Kızlar selam,

Eşimin sonuçlarını yorumlayabilecek olan var mı? B Biravucmutluluk yanne Nisaberatim

Canım Benim Bende biliyorsundur bu ay yaptırdım biraz araştırdım ama pek konu hamikimi değilim
Ama sana michie arkadaşımın benim eşimin testi için gönderdiği yazıyı yollim yorumla ona göre
Aşasağıdaki Michie nin bana cevabı
canim likifikasyon spermin cozunme surecj erime yani.
normalde 20dk ortalamadir. 4 saatte bile cozunmemis.
Normalde spermde lokosit gorulmez, lokosit savunmada gorevli kan hucreleridir. İdrarda da gorulmez. Hatta idrarda cikarsa enfeksiyondan suphelenilir.
Sperm sayisi iyi gozukuyor. Sorun varsa da bu kadarini analiz edebldm. Spermiogram hic yapmadm o yzden cok hakim oldgm bir konu degl. Ama sonuclai gosterncr yazarsan sevnrm. Umarm negatif biseyler soylemez

Semen Analizinde ( Sperm Örneğinde ) Normal Değerleri yazalim.
1-) Sperm Miktarı: 3-5 cc 2-)PH=7,2-8
3-) Likefaksiyon: 5-40 dakika ( Yani spermin dışarıya çıktıktan sonraki eriyerek katılaşma süresi)
4-) Dansite ( Yoğunluğu )= 1 cc spermde en az 20 Milyon en çok 150 Milyon Sperm Olmalıdır.
5-) Motilite( Hareketlilik)= Spermlerin %50’si hareket etmelidir.
6-) Morfolojik Yapı= Spermlerin %50’si normal yapıda bulunmalıdır.

Çok sağol canım bilgiler için, benim de içimde şüphe kalmıştı ürolojiye göstermedik diye. Peki kür olarak ne kullanabiliriz csnım?

Ay bu adam beni çıldırtacak yawwww
Sabah kalktm işe gderkn arkasından kapıyı kıtlıyrm dedımkı sol tarafımda bı dolgunluk bı agrı var dedım resmen umut tuketıcı kocam bana GAZDIR O GAZ DEDI pis pis sırıttı gıtı
Allahım ya uyyuuuzzz eccuk umutda vermyr bana ya

Çok sağol canım bilgiler için, benim de içimde şüphe kalmıştı ürolojiye göstermedik diye. Peki kür olarak ne kullanabiliriz csnım?
Bi goster canm istersen sonrada bı arkadaş bana mesajla bışey yazmıştı dur bak bulım gnderm sana bı kur onnla hamiş kalmş

Canım Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uygulayabilirsiniz. Keçiboynuzu özü içirebilirsin eşine. Sen de arı sütü bal polen karışımı yiyebilirsin.

Yalnizkus05 bak canm keçi boynuzu ızu var eczanede 16 tl ondan kullan bnce bıde o arkadaş çaksır suyu aktardan almış 1 cay bardagının yarısına caşkırsuyu yarusına su koyup her akşam içirmiş bu ıkısını denemelisin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…