Canım geçmiş olsun...canım benim bende bir gün sonra kürtaj olacağıma bilerek bekledim 15 martte oldu benimde allah yardımcın olsun rabbiml bir daha yaşatmasın
yok canım yaa boşver sen onların lafını canını sıkma senin sıkıntın sana yetiyor sinir şeyler benimkide başka dra görünsen demişti gün gibi aşikar sağlıklı gebelik olmadığı değerim düşüyor kanama görüyorum bir hafta sonrda değer bir parça yükseliyor dış gebelik var dr diyor o bana ne diyor
gulii7 afyonluyun canım ben..
kızlar ben de Muğla Fethiyedeyim yakında olan kişilerle görüşebiliriz:)
Kadın doğumcum %50 hareketsiz var ama toplam sayı yüksek olduğundan sorun oomaz demişti. Sizden de görüş alayım dedim cnmBn anlamadım da iyi gibi sankıokeanoss00 bı bak canm
Canım toplam sperm sayınız çok fazla değil testten anladığım 86 milyon sperm var. Ve ileri hareketli sayınız düşük. Morfoloji için %4'ü normal kabul ediyorlar sizinki %5 çıkmış morfolojisi için iyi diyebiliriz. Siz sayı ve hız arttırıcı kür uygulamalısınız bence. Ben doktor değilim kadın doğum doktorunuz iyi demiş ama bir üroloji doktorunun da görmesinde fayda var.
Çok sağol canım bilgiler için, benim de içimde şüphe kalmıştı ürolojiye göstermedik diye. Peki kür olarak ne kullanabiliriz csnım?Canım toplam sperm sayınız çok fazla değil testten anladığım 86 milyon sperm var. Ve ileri hareketli sayınız düşük. Morfoloji için %4'ü normal kabul ediyorlar sizinki %5 çıkmış morfolojisi için iyi diyebiliriz. Siz sayı ve hız arttırıcı kür uygulamalısınız bence. Ben doktor değilim kadın doğum doktorunuz iyi demiş ama bir üroloji doktorunun da görmesinde fayda var.
Bi goster canm istersen sonrada bı arkadaş bana mesajla bışey yazmıştı dur bak bulım gnderm sana bı kur onnla hamiş kalmşÇok sağol canım bilgiler için, benim de içimde şüphe kalmıştı ürolojiye göstermedik diye. Peki kür olarak ne kullanabiliriz csnım?
sana yakın olmayı isterdim :) ohh muğla ne güzeldir şimdi oralar bahar...
Canım Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uygulayabilirsiniz. Keçiboynuzu özü içirebilirsin eşine. Sen de arı sütü bal polen karışımı yiyebilirsin.Çok sağol canım bilgiler için, benim de içimde şüphe kalmıştı ürolojiye göstermedik diye. Peki kür olarak ne kullanabiliriz csnım?
Bu akşam eve giderken alayım ben de çok sağol cnmYalnizkus05 bak canm keçi boynuzu ızu var eczanede 16 tl ondan kullan bnce bıde o arkadaş çaksır suyu aktardan almış 1 cay bardagının yarısına caşkırsuyu yarusına su koyup her akşam içirmiş bu ıkısını denemelisin bnce
İnşallah canm inşallah işe yarar hmn gelir bebişokeanoss00 Nisaberatim yanne çok sağolun kızlar biraz eşimin üstüne de eğilmem gerekiyormuş demek ki kürleri deneyeceğim inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?