2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pcos olup çok hamile kalan var cnm inşallah sen de kalırsın tez zamanda

pcos lu olup lh hormone yüksek olup klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan biriyim. o yüzden hiçbir zaman olumsuz düşünmeyin moralinizi yüksek tutun Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah

Kesinlikle öyle bende kontrole gittğmde dedi iğne yapacaz biliyosn bi baktım çataldayım. Ay çok zor Allah yardımcmz olsn kmsenim sırtına taşıyamayacağı yük vermiyo Rabbim inşallah bi daha yaşatmaz sağlıklı hayırlı bi gebelik olsn inşallah

İkisini bizde almştk çakşıra başlamadk daha özü içiriyorum bir kaşık. Ona doping vermeye başladım şimdiden :))

Raporlaştırılıyo diye biliyorum fiyatlar düşüyo o zaman. Yumurtan neden çatlamıyomuş iğne vurmadılar mı hiç? Gonal f ilede güzel gelişiyo ovitrelle ile çatlatıyolar böyledir bu eger olmuyosa bir dahaki aya havuç suyu iç canm o çatlatıyo diye okudum incir kürüyle beraber yapılıyor Allah yardmcn olsun inşallah aşılamaya gerek kalmaz

Kıyamam ya içim sızladı Allah sabır güç versin. Hemen toparlanır inşallah en kısa sürede sağlıklısına hamile kalır.. ne diym ki

9 ay gibi bi süre var daha önünde :) oğluş büyür sütten kesilir belki. 2 yaşında olmuş oluyo zaten. Benim arkadaşımın 8kardeşi var. Annesi gülerek derki biri karnımdaydı diğeri kucağımdaydı emziriyodum :)) Allah kolaylık verir inşallah oğluşa kardeş geliyo ne güzel

Kıyamam ya içim sızladı Allah sabır güç versin. Hemen toparlanır inşallah en kısa sürede sağlıklısına hamile kalır.. ne diym ki
TUBA48 ROSE-MOON
allah herkesin yardımcısı olsun... İnşallah herşey güzel sonuçlanır bu zamanları unuturuz...

yanne sen nasılsın canım? Belirtiler var mı :)
canım vallahi bende beklemedeyim
bir yanım hamilemiyim diye yanıp tutuşuyor, bir yanım biran önce adet olup 3. günü testlerimi yapmak için sabırsızlanıyor.
Belirtiler diğim gibi sağ tarafımdaki o ağrım devam ediyor. Akıntım var su gibi, bildiğin altıma kaçırmış gibi, zaten son bir haftadır idrara çok sık çıkıyorum gece bile uyanıyorum öyle diyim. Karnım şiş gaz var gibi. İşin acıkcası dr. dediği gibi bu sıvı birkintisi mi sebep oluyor bilemedim. birde hiç içmediğim şey kola içesim geliyor sürekli normalde ağzıma vurmam.Salı günü aldı eşim içtim neyse rahatladım :)
Bende adet olmaya yakın sadece gerginlik ve sinirlilik yapar birde adet olacağım günün bir iki saat önce sökülene bacaklarım ağrır başka belirtim olmaz.
sen nasılsın canım..

Bu saydıkların sende biliyosn ki hamişlik belirtisi :) ama hepimiz biliyoruz ki hiçççç belli olmaz bu iş. İnşallah hayırlısı olsn hakkında. Su birikintisi neymiş ya ne alâka acaba Dr demedi mi şundan bundan dolayıdır diye. Çok garip hatunlarız :)) regle kaç gün kaldı bugünle

canım zaten bende ona yoruyordum taki Dr. rahimde sıvı birikintisi var diyene kadar. Dr. tahlillerini bir yapalım sonrasında Rahim filmi çektiririz ona göre konusuruz diyip kestirip attı. Ben internetten baktım tüpleri tıkalı olanlarda oluyormuş. Yani bakacaz artık. Yani işin acıkcası tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum ben ama hadi hayırlısı belli olmaz.
Canım 3 Nisan Pazartesi günü BAT
Bu arada yarın eşim Üroloji Dr. Gidecek sperm testini göstermek için belki bende kanda bir Tahlil baktırırım diye düşünüyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…