- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
İnşallah canım yaa ne tatlı söyledin iyi ki varsınızBal şeker afiyet olsun , bizede yiğen olsun canım...Hadi hayırlısı..
Pcos olup çok hamile kalan var cnm inşallah sen de kalırsın tez zamanda
Bilmiyorum ki doktorlar hiç kimyasal filan demedi
İnşallah duzenle olcak herşey cok umudm var sendn yolu bı kere actn devamı gelcek arkadasım bnm inşallah
11 haftalik suanda.kontrolum de 2 hafta sonra
Belki teselli etmeye çalışmıştır diyeceğim de pek hayır konuşan duymadım o sıfattaki insanlardahaklisin canım insan başına neyin geleceğini bilince daha çok huzursuz oluyor bilmeyen kör gibi der annem bende kürtaja gittiğimde kanama başlamıştı gitmiştim başlamasa ertesi gün mecbur gidecektim neye uğradığımı şaşırdım ama şimdi olsa hayatta çıkamam o çatala diyorum biliyorum çünkü. İnşallah bir dahakine sağlıkla bir meleğin olacak canım Rabbim sevdiğine imtihan i sevdiği şeyden verirmiş inşallah sevabına nail olacaksın
Ins canim ins hepimiz en kisa zamanda yasariz bu sevinci saolasinPcos olup çok hamile kalan var cnm inşallah sen de kalırsın tez zamanda
Yalnizkus05 bak canm keçi boynuzu ızu var eczanede 16 tl ondan kullan bnce bıde o arkadaş çaksır suyu aktardan almış 1 cay bardagının yarısına caşkırsuyu yarusına su koyup her akşam içirmiş bu ıkısını denemelisin bnce
Nasılsın canım ne durumdasın? Regl mi bekliyosun hiç görmüyorum seni burda bu araIns canim ins hepimiz en kisa zamanda yasariz bu sevinci saolasin
Kizlar bana akil verin lutfen dun doktora gittm baska bi doktora durumumu anlattim 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim catlamayip kist oluyo dedim bana asilama yaptirmami soyledi yumurtalarin hassas dedi artik klomen kullanmanin faydasi olmaz dedi ama asilama icin igne tedavisi yapiliyomus ve igneler 1000 tl yi geciyomus napsam bilemedim korkuyorm asilamadada yumurtam catlamazsa ve yine bosa giderse diye varmi boyle durum yasayip asilama olan aranizda
Ver canm ver bol bol yesınİkisini bizde almştk çakşıra başlamadk daha özü içiriyorum bir kaşık. Ona doping vermeye başladım şimdiden :))
gece bir rüya gördüm Allah Hayra çıkarsın;
(benim gibi bebek için uğraşan bi arkadaşım 3 kere hamile kaldı ve kürtaj olmak zorun da kaldı)
rüyam da arkadaşımı 6 aylık hamile ve biryerde karşılaşıyoruz ben hamile misin diyorum o da gülerek evet diyor sonra biz bi seviniyoruz çok mutlu oluyoruz kutluyoruz ve ben uyandım bi anda ezan okunurken.
biraz önce msj yazdım rüyamı falan anlattım
ve;
o da 25 gün önce tekrar düşük yaptığını söyledi. çook üzüldüm şuan yani anlatamam yaa Bugünkü dualarınızın arasına arkadaşım Ayşe'ye de dua eder misiniz lütfen rica ediyorum
9 ay gibi bi süre var daha önünde :) oğluş büyür sütten kesilir belki. 2 yaşında olmuş oluyo zaten. Benim arkadaşımın 8kardeşi var. Annesi gülerek derki biri karnımdaydı diğeri kucağımdaydı emziriyodum :)) Allah kolaylık verir inşallah oğluşa kardeş geliyo ne güzelSaol canim hamile kaldigma uzulmuyorum çünkü ilk bebeğimi bende çok bekledim . ikincisinde de ugrasirmiyim diye düşünüyordum hep çok şükür Rabbim aratmadi . Sadece ikisine yetebilirmiyim oğlum uzulurmu bide emziriyorm oğlumun hakkini almak istemiyorum korktugum bu . İnşallah herşey çok güzel gider .
canım vallahi bende beklemedeyimyanne sen nasılsın canım? Belirtiler var mı :)
canım vallahi bende beklemedeyim
bir yanım hamilemiyim diye yanıp tutuşuyor, bir yanım biran önce adet olup 3. günü testlerimi yapmak için sabırsızlanıyor.
Belirtiler diğim gibi sağ tarafımdaki o ağrım devam ediyor. Akıntım var su gibi, bildiğin altıma kaçırmış gibi, zaten son bir haftadır idrara çok sık çıkıyorum gece bile uyanıyorum öyle diyim. Karnım şiş gaz var gibi. İşin acıkcası dr. dediği gibi bu sıvı birkintisi mi sebep oluyor bilemedim. birde hiç içmediğim şey kola içesim geliyor sürekli normalde ağzıma vurmam.Salı günü aldı eşim içtim neyse rahatladım :)
Bende adet olmaya yakın sadece gerginlik ve sinirlilik yapar birde adet olacağım günün bir iki saat önce sökülene bacaklarım ağrır başka belirtim olmaz.
Bu saydıkların sende biliyosn ki hamişlik belirtisi :) ama hepimiz biliyoruz ki hiçççç belli olmaz bu iş. İnşallah hayırlısı olsn hakkında. Su birikintisi neymiş ya ne alâka acaba Dr demedi mi şundan bundan dolayıdır diye. Çok garip hatunlarız :)) regle kaç gün kaldı bugünle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?