2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam Yasadigim şokla kendimi burda buldum kizlar . 14 aylik bebeğim var ve tekrar hamile oldugumu öğrendim ama testleri henüz doktora gitmedim. Benim durumunda annisler varsa biraz moral istiyorum

Canim esinin hiz problemi var sadece.. ileri hizin 40 in uzerinde olmasi gerekiyor..bunun için caksir suyu icebilir baya etkiliyor hizi.hatta yaninda keciboynuzu kürü yaparsan daha etkili oluyor
Evet evet banada sen yazmştn canm mesajla bnde arkadaşa ilettim

Delisiniz Allah muhabbetinizi bozmasın insAllah

Selam Yasadigim şokla kendimi burda buldum kizlar . 14 aylik bebeğim var ve tekrar hamile oldugumu öğrendim ama testleri henüz doktora gitmedim. Benim durumunda annisler varsa biraz moral istiyorum
Eşimle gorumcem arasında 11 ay var kaynanam cok zorlanmadım demişti bır buyuduler demşti

Evet canim Biz bu kurlerle esimin testlerini tamamen duzelttik artik heosi cok guzel.ins herkese faydasi olur.problem bende malesef pcos
Olur inşallah canm bnce nasıp bak bnde bi sıkıntı yok eşimdede yok ama olmuyr cunku daha nasıp degıl o yuzdn canını sıkma olacak inşallah

Kizlar bana akil verin lutfen dun doktora gittm baska bi doktora durumumu anlattim 4 ay klomen kullandim 4undede yumurtalarim catlamayip kist oluyo dedim bana asilama yaptirmami soyledi yumurtalarin hassas dedi artik klomen kullanmanin faydasi olmaz dedi ama asilama icin igne tedavisi yapiliyomus ve igneler 1000 tl yi geciyomus napsam bilemedim korkuyorm asilamadada yumurtam catlamazsa ve yine bosa giderse diye varmi boyle durum yasayip asilama olan aranizda

canım tebrik ederim öncelikle, allah hayırlı bir gebelik sonrada evlat nasip etsin..
Vallahi burada o aradığın teselliyi bulur musun bilmiyorum ama sonucta allah ol demiş olmuş. Bence cok dert etme evet iki cocuk arası cok yok ama bunu avantaja çevirebilirsin. Dahası bu forumda ikinci cocuk zamanı geldi diyip 2-3 yıldır uğraşanlar var yani demem o ki, herşeyin hayırlısı plan program bazen bu işlerde olmuyor.
Sonucta sağlıklısın ve cocuk sahibi olmuşsun ve cocuğuna bir kardeş daha geliyor... çok mutlu ol ve en kısa sürede Dr. git canım.
Tebrikler tekrar..

canım ben bilmem bu konuları ama dr çok öenmli yoksa gereksiz bir sürü hormon ve ilaç derken birde psikolojik sıkıntılar...
hayırlısı olsun Aşılama benim eltim yaptı ama o bana aşılama için 1000 TL hastaneye ödediklerini artı iğnelerde 300 TL felan tuttu demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 2. aşılamayı pahalı diye gitmemişti hatta...

gece bir rüya gördüm Allah Hayra çıkarsın;
(benim gibi bebek için uğraşan bi arkadaşım 3 kere hamile kaldı ve kürtaj olmak zorun da kaldı)
rüyam da arkadaşımı 6 aylık hamile ve biryerde karşılaşıyoruz ben hamile misin diyorum o da gülerek evet diyor sonra biz bi seviniyoruz çok mutlu oluyoruz kutluyoruz ve ben uyandım bi anda ezan okunurken.
biraz önce msj yazdım rüyamı falan anlattım
ve;
o da 25 gün önce tekrar düşük yaptığını söyledi. çook üzüldüm şuan yani anlatamam yaa Bugünkü dualarınızın arasına arkadaşım Ayşe'ye de dua eder misiniz lütfen rica ediyorum

Saol canim hamile kaldigma uzulmuyorum çünkü ilk bebeğimi bende çok bekledim . ikincisinde de ugrasirmiyim diye düşünüyordum hep çok şükür Rabbim aratmadi . Sadece ikisine yetebilirmiyim oğlum uzulurmu bide emziriyorm oğlumun hakkini almak istemiyorum korktugum bu . İnşallah herşey çok güzel gider .

İçini ferah tut canım allah rızkınıda veriyor derler, Bence cocuklar kardeş duygunu ne kadar küçük tadarsa o kadar sağlıklı oluyorlar. Çünkü tek cocukluk bencillikl duygunusu artırıyor bence herşeyin vardır bir hayrı eminim buda iyi olur...
E tabi biraz sana iş yükü artacak zorlanabilirsin ama aallah dağına göre kar yağdırır derler. Çok iyi anne olursun ikisinede yetersin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…