Canim benimde canim kola sitemisti hafta ici bende hic icmem ama esim aldi 3 bardak ictim bi gunde:) insAllah hamilesindir sende:)))canım vallahi bende beklemedeyim
bir yanım hamilemiyim diye yanıp tutuşuyor, bir yanım biran önce adet olup 3. günü testlerimi yapmak için sabırsızlanıyor.
Belirtiler diğim gibi sağ tarafımdaki o ağrım devam ediyor. Akıntım var su gibi, bildiğin altıma kaçırmış gibi, zaten son bir haftadır idrara çok sık çıkıyorum gece bile uyanıyorum öyle diyim. Karnım şiş gaz var gibi. İşin acıkcası dr. dediği gibi bu sıvı birkintisi mi sebep oluyor bilemedim. birde hiç içmediğim şey kola içesim geliyor sürekli normalde ağzıma vurmam.Salı günü aldı eşim içtim neyse rahatladım :)
Bende adet olmaya yakın sadece gerginlik ve sinirlilik yapar birde adet olacağım günün bir iki saat önce sökülene bacaklarım ağrır başka belirtim olmaz.
sen nasılsın canım..
Canim benimde canim kola sitemisti hafta ici bende hic icmem ama esim aldi 3 bardak ictim bi gunde:) insAllah hamilesindir sende:)))
Ayyy canım çekti böyle soğuk soğukcanım sorma bende o gün iki bardak içtim peş peşe içim rahatladı... Kısmet artık sağolasın canım benim..
sağol canım benim Kısmet artık... Nasılsın bakim sen... Nasıl gidiyor
Ayyy canım çekti böyle soğuk soğuk
Iyi canims em nasilsin adet bitti bugun dongumun 18. Gunu.gecen ay 29. Gunu yum olmustu.duzensiz ve gec oluyorm.daha yum olmadi bu ay icin.artik hep ayni seyleri yasiyrm girip ayni seyleri paylasmakta icimden gelmiyor ama hepinize takip edyrm rabbim tez zamanda nasip eder ins herkeseNasılsın canım ne durumdasın? Regl mi bekliyosun hiç görmüyorum seni burda bu ara
Canim lh kacken hamile kaldin bak merak ettim şimdipcos lu olup lh hormone yüksek olup klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan biriyim. o yüzden hiçbir zaman olumsuz düşünmeyin moralinizi yüksek tutun Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah
Bende iyim Cok şükür canım, bugün ilk defa midem bulandı sabah. Dedim kendi kendime "yok ya bu kadar erken olmaz, piskolojiktir piskolojik" :)))sağol canım benim Kısmet artık... Nasılsın bakim sen... Nasıl gidiyor
Iyi canims em nasilsin adet bitti bugun dongumun 18. Gunu.gecen ay 29. Gunu yum olmustu.duzensiz ve gec oluyorm.daha yum olmadi bu ay icin.artik hep ayni seyleri yasiyrm girip ayni seyleri paylasmakta icimden gelmiyor ama hepinize takip edyrm rabbim tez zamanda nasip eder ins herkese
Normalde hiç içmem bu survivor da canımı çektiriyor izlediğimden beri böyleyim , midem problemli canım içmesem daha iyi olacak :))vallahi aklıma geldi bizim bu gebelerin canı ceker diye ama zor bişey değil diye açık açık yazdım.. :
ara eşini akşam gelirken alsın :)
Bende iyim Cok şükür canım, bugün ilk defa midem bulandı sabah. Dedim kendi kendime "yok ya bu kadar erken olmaz, piskolojiktir piskolojik" :)))
Rabbim daha fazla bekletmeden gebelik nasip eder insAllah.
Erkenden annesinin canına okuyacak desene bizim fındıkkurdu :))Ilk 2 ay boyunca mide bulantin cok olur canm psikolojik değil yani hormonlar :)
Hatunlar fıstıklar minnoş anneler ve benım gıbı bekleyen adaylarım..
Bişey sorcam şimdi bi yerde dollenmeden 5 6 gun sonra yrlesr dyr bı yerde 8. 10. Gunler dıyr
10. Gun yerleşiyrsa bzm erkn öğrenn hatnlar nasıl oğrnyr hele bana bı soylesenz
O zaman 6. Gun yerleşip 7. Gun hcg salgılıyp 8. Gun idrara haff yansıyor yanı yerlşme 10. Gun olmuyr bnceErkenden annesinin canına okuyacak desene bizim fındıkkurdu :))
okuduğum yerlerde çoğu 9-10gun yerlesme tamamlanmış oluyo diye yazıyordu. Benim mesela 16-17 mart yum günü ve 24 mart hayal gibi ikinci çizgi gördüm. Yani yumdan 8gun sonra
Evet kanamam ve ağrım var. Sanırım İyi bir doktora gitmem gerekEee neymiş peki bu? Hiç mi biri birşey demedi? Kanaman var mı?
evet cnm yarin gidecem insAllah.kese gorunurmu ya emin olamadim ama
O zaman 6. Gun yerleşip 7. Gun hcg salgılıyp 8. Gun idrara haff yansıyor yanı yerlşme 10. Gun olmuyr bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?