2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benimde canim kola sitemisti hafta ici bende hic icmem ama esim aldi 3 bardak ictim bi gunde:) insAllah hamilesindir sende:)))

Nasılsın canım ne durumdasın? Regl mi bekliyosun hiç görmüyorum seni burda bu ara
Iyi canims em nasilsin adet bitti bugun dongumun 18. Gunu.gecen ay 29. Gunu yum olmustu.duzensiz ve gec oluyorm.daha yum olmadi bu ay icin.artik hep ayni seyleri yasiyrm girip ayni seyleri paylasmakta icimden gelmiyor ama hepinize takip edyrm rabbim tez zamanda nasip eder ins herkese

sağol canım benim Kısmet artık... Nasılsın bakim sen... Nasıl gidiyor
Bende iyim Cok şükür canım, bugün ilk defa midem bulandı sabah. Dedim kendi kendime "yok ya bu kadar erken olmaz, piskolojiktir piskolojik" :)))

Rabbim daha fazla bekletmeden gebelik nasip eder insAllah.

vallahi aklıma geldi bizim bu gebelerin canı ceker diye ama zor bişey değil diye açık açık yazdım.. :
ara eşini akşam gelirken alsın :)
Normalde hiç içmem bu survivor da canımı çektiriyor izlediğimden beri böyleyim , midem problemli canım içmesem daha iyi olacak :))

Hatunlar fıstıklar minnoş anneler ve benım gıbı bekleyen adaylarım..
Bişey sorcam şimdi bi yerde dollenmeden 5 6 gun sonra yrlesr dyr bı yerde 8. 10. Gunler dıyr
10. Gun yerleşiyrsa bzm erkn öğrenn hatnlar nasıl oğrnyr hele bana bı soylesenz

Ilk 2 ay boyunca mide bulantin cok olur canm psikolojik değil yani hormonlar :)
Erkenden annesinin canına okuyacak desene bizim fındıkkurdu :))

okuduğum yerlerde çoğu 9-10gun yerlesme tamamlanmış oluyo diye yazıyordu. Benim mesela 16-17 mart yum günü ve 24 mart hayal gibi ikinci çizgi gördüm. Yani yumdan 8gun sonra

O zaman 6. Gun yerleşip 7. Gun hcg salgılıyp 8. Gun idrara haff yansıyor yanı yerlşme 10. Gun olmuyr bnce

Bu arada hanımlar harika bir app buldum bakmanizi tavsiye ederim. Regl gününden tut donlenmeye ve gebeliğin devamı çok detaylı anlatiliyor

Andriod veya ios ikisindede var: op.dr Banu çifti hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…