- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Evet di mi?Kizlar masallah bugun cok guzel gecti guzel haberler aldik bu bebisler birbirini cekiyor sankii :)
Hamislerim duasi kabul oluyomus diye duydum kuzum Allah razi olsun duan icin Rabbim ailene huzur saglik versinn :)
Tebrik ederim canımmm, sağ salim kucağına al inşallah. Darısı başımızaKızlaarrr oldu olduuu
Evet di mi?
Yok dedim üzüldüm mucize gibi geldi..
Hayır bırak birde 50 li ovülason testi sipariş ettim bugün :-D
Ben kan aldirmadanda emindim hamile oldugumdan ama inan o kalbi görene kadar, bebek olusana kadar beklemek hamile kalmayi beklemekten cok daha zor oldu benim icin acaba oluscakmi kalbi aticakmi diye catliyo insan. Rabbime binlerce kez sükürler olsunki hersey yolunda. Darisi bekleyen herkese insallah tez zamanda hamislerimiz cogalsinAy maşallah bin kere
Allah olanın kini korusun olmayana da nasip etsin inşallah.
Şuan ben daha tam anlayamadım birşey. İyice netlesene kadar anlayamicam galiba
Ben kan aldirmadanda emindim hamile oldugumdan ama inan o kalbi görene kadar, bebek olusana kadar beklemek hamile kalmayi beklemekten cok daha zor oldu benim icin acaba oluscakmi kalbi aticakmi diye catliyo insan. Rabbime binlerce kez sükürler olsunki hersey yolunda. Darisi bekleyen herkese insallah tez zamanda hamislerimiz cogalsin
Kızlaarrr hamileyiiimm...bata daha 4gun var bu gun test ettm baktm ikinci cizgi basbaya belli olmuş...çok şükür darısı isteyenlern başına
Benim habire karnım acıkıyor ya nolcak böyle..Bende de bir sürü gebelik testi kaldı aman varsın kalsın yavrum uz sağlıklı olsun yeter bana.
Bi ihtimal geri alicak eczane öle demiş ti almasa da umrumda değil ama
Kızlar selamlar sat 20 eylül bat 15 ekim. Bugün akşam çatlatma iğnem vuruldu. Artık bol bol çalışamamız lazım ekim ayında hepimizin yüzü gülsün inşallah
Amin canım.Tebrik ederim canımmm, sağ salim kucağına al inşallah. Darısı başımıza
Benim habire karnım acıkıyor ya nolcak böyle..
İki gündür açım
Çok baş ağrısı var bir de uykum
Valla umrumda değil yuvarlanana kadar devam bebeğimKaç kilo alırız ki
Ne kadara aldin kuzum belki ben alabilirim kirmizilari gorursem eger :)Evet di mi?
Yok dedim üzüldüm mucize gibi geldi..
Hayır bırak birde 50 li ovülason testi sipariş ettim bugün :-D
Valla umrumda değil yuvarlanana kadar devam bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?