2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet di mi?
Yok dedim üzüldüm mucize gibi geldi..
Hayır bırak birde 50 li ovülason testi sipariş ettim bugün :-D

Bende de bir sürü gebelik testi kaldı aman varsın kalsın yavrum uz sağlıklı olsun yeter bana.
Bi ihtimal geri alicak eczane öle demiş ti almasa da umrumda değil ama

Ay maşallah bin kere

Allah olanın kini korusun olmayana da nasip etsin inşallah.

Şuan ben daha tam anlayamadım birşey. İyice netlesene kadar anlayamicam galiba
Ben kan aldirmadanda emindim hamile oldugumdan ama inan o kalbi görene kadar, bebek olusana kadar beklemek hamile kalmayi beklemekten cok daha zor oldu benim icin acaba oluscakmi kalbi aticakmi diye catliyo insan. Rabbime binlerce kez sükürler olsunki hersey yolunda. Darisi bekleyen herkese insallah tez zamanda hamislerimiz cogalsin

Aslında benimde derdim o asıl inşallah bir sorun olmaz bebisim çok iyi olur

Kızlar selamlar sat 20 eylül bat 15 ekim. Bugün akşam çatlatma iğnem vuruldu. Artık bol bol çalışamamız lazım ekim ayında hepimizin yüzü gülsün inşallah

Hayırlı olsun cnm dr bana iğneden önce ve sonra ilişki olsun diodu...spermler anca yumurtalıklara ulaşıyormuş çatlatma iğnesi vurulunca spermler kapıda beklesin diemiş..bilgin olsun iğnedn sonraya bırkmayın gün aşırı olöası yeterli

Ya kizlar benim bat 9 ekim ama bugun wc gittigimde peceteye cok az bi kan geldi sonra yok suanda bu neyin nesi cok sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…