Onu yazışırız kuzum. Ben gönderirim sana kargoyla ayıpsın yeterki işine yarasınNe kadara aldin kuzum belki ben alabilirim kirmizilari gorursem eger :)
Teşekkür ederim canlarım.kızlar biri bana şu hamilelik takvimi varya onu nasıl aktiv ediceymi anlatsn lütfen.bende bebişim hakda bilmek istiyorum
Canım tebrikler..Teşekkür ederim canlarım.kızlar biri bana şu hamilelik takvimi varya onu nasıl aktiv ediceymi anlatsn lütfen.bende bebişim hakda bilmek istiyorum
Bana cevap verecek biri yokmu ya kafam karmakarisik; (
Canım yerleşme kanaması olma ihtimali var. Beklemekten başka yapacak bişey yok maalesef. Adetinden 2-3 gün önce erken gebelik testi yap bence.Ya kizlar benim bat 9 ekim ama bugun wc gittigimde peceteye cok az bi kan geldi sonra yok suanda bu neyin nesi cok sasirdim
Tamam kuzum konusalim bunu eger olursam insallah gerek kalmaz ama kalirsada dedigin gbi olmasin odemesiyle kabul edermm ancak kuzum :)Onu yazışırız kuzum. Ben gönderirim sana kargoyla ayıpsın yeterki işine yarasın
Gebelik testi de var içinde.
Ama inşallah senin ihtiyacın kalmaz buradan ihtiyacı olan birine yollarım.
Ben şahsen onu kullanarak kaldım.
Ama 6. günden itibaren hergün yaptım ve ay sonuna doğru yumurtladım.
Yani herkes 12-13-14 te yumurtlamıyor..
Ya hadi ins canim ama kendimi kaptirmakta istemiyorum ama hic boyle olmazdi adet baslangici desem daha cok var bilemiyorumCanım yerleşme kanaması olma ihtimali var. Beklemekten başka yapacak bişey yok maalesef. Adetinden 2-3 gün önce erken gebelik testi yap bence.
Bilmiyorum canim ya ins oledir dua edin canim bu arada sanada hayirli olsun:)Evet yerleşme kanaması olabilir bende de olmuştu birazcik
HAhahah bende ilk ögrendigimden gecen haftaya kadar kitliktan cikmis gibi acikiyodumBenim habire karnım acıkıyor ya nolcak böyle..
İki gündür açım
Çok baş ağrısı var bir de uykum
Peki sende nezaman olmustu hatirliyormusunBilmiyorum canim ya ins oledir dua edin canim bu arada sanada hayirli olsun:)
Enfeksiyon var demekki canim.ihmal etme dr a gitKızlar her ilişkiden sonra karnımın alt kısmı ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?