2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne kadara aldin kuzum belki ben alabilirim kirmizilari gorursem eger :)
Onu yazışırız kuzum. Ben gönderirim sana kargoyla ayıpsın yeterki işine yarasın
Gebelik testi de var içinde.
Ama inşallah senin ihtiyacın kalmaz buradan ihtiyacı olan birine yollarım.
Ben şahsen onu kullanarak kaldım.
Ama 6. günden itibaren hergün yaptım ve ay sonuna doğru yumurtladım.
Yani herkes 12-13-14 te yumurtlamıyor..

Teşekkür ederim canlarım.kızlar biri bana şu hamilelik takvimi varya onu nasıl aktiv ediceymi anlatsn lütfen.bende bebişim hakda bilmek istiyorum

Hamilelik takvimi yazan yere tıklayın hamile birininkinden oraya kendininkini araya -koyarak yaz canım

Teşekkür ederim canlarım.kızlar biri bana şu hamilelik takvimi varya onu nasıl aktiv ediceymi anlatsn lütfen.bende bebişim hakda bilmek istiyorum
Canım tebrikler..
Kişisel bilgilerine gir profilinde. Orada bebeğinin doğacağı tarihi istiyo. Onu gir değişiklikleri kaydet de en aşağı inip oluyor

Tamam kuzum konusalim bunu eger olursam insallah gerek kalmaz ama kalirsada dedigin gbi olmasin odemesiyle kabul edermm ancak kuzum :)

Kızlar bu çakşır nasil bsiry..suyu mu kökümu tozumu hangisi tercih edilmeli ve nasil kullaniliyor

Benim habire karnım acıkıyor ya nolcak böyle..
İki gündür açım
Çok baş ağrısı var bir de uykum
HAhahah bende ilk ögrendigimden gecen haftaya kadar kitliktan cikmis gibi acikiyodum geciyo sonradan sanirsam tiksinmeler baslayinca yemek duzeni degisiyo

Hayırlı geceler bizi hayırlı sabahlara ve hayırlı haberlere ulaştırsın.Allahım mübarek gecede burdaki tüm kardeşlerime sağlıklı bebekler nasip etsin.Allahım aratma yarabbi sen çare ol Allahım burdaki ve nerde varsa isteyenlere hayrınla nasip et Allahım.
Sen bizi günlerimiz gelip geçince hayırlı haberlerle sevindir yarabbim.
Aminnnn Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…