2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok cok haklisin kuzum benimm hamileliginde de rahat ettrmezler sana smdi ya ayrilma durumunuz var mi peki kuzum ordan
Hamilelikte sıkıntı olmaz torun torun diye deliriyor kadın ama habire yedirir bana duba gibi olurum kesin
Esim kpssye giricek canım az kaldi 16sinda sinav sene sonuna kalmaz cikariz burdan tabi kazanabilirse insaAllah

Benim de bat 28 eylül ve hala adet olmadım hic agrı falanda yok öglen test yaptım negatif yarın sabah tekrar yapsammı acaba kızlar
Bu arada hamile olan arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum allahım hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin allahım inşallah

bugün yaptiysan yarin yapma 2 gun sonra falan yap bence canım

Günaydın hepinize yeni üyeyim mesajlarınızı ilgiyle okuyorum mutlu haber verenleri tebrik ediyorum, hamile kalma isteği ve çabası içinde olanlara ( benim gibi)şans ve baht açıklığı diliyorum.
Sizlerin fikrini almak istiyorum. 28 Haziranda hamile olduğumu bilmeden 8 haftalıkken düşük gerçekleşti ve ben o zamanda zamanında adet olmuştum bu sebeple fark edememiştim. 25 Eylülde BAT ama kahverengi 1 günlük kanama oldu 28 eylül dün ise adet kanaması rengi ve ağrısı meydana geldi. Kendimi tanıyamaz oldum sizce benim neyim var.

Günaydın kızlar
Bende dün kırmızılar gelmişti yeni bat 28 ekim S selifor benide ekler misin canım. Umarım ekim bizim için uğur getirsin :)

Bilmiyorum canim ya ins oledir dua edin canim bu arada sanada hayirli olsun:)

Amin saol canım darısı başına

Teşekkür ederim canlarm..Allah hepimize yardımcı olsun sag salim bebişimizi kucagımıza almamız icin

Aminnn

Amin teşekkürler darısı başına.

İnşallah canm . Senin adına çok mutlu oldum inan

Saol kuzum Allah razı olsun

Hoşgeldin kardeşim başın sağolsun
Üzülme her şerde bir hayır vardır
Adetini normal gününde olmuşsun zaten doktorlar 35 güne kadar normal kabul ediyorlar. O günkü kahverengi akıntın bence adetinin habercisiydi sıkıntı etme hep beraber bizde bekliyoruz sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…