2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İlk idrarimi yapmadim sabahtan beri test yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ya. Bata 6 gun kaldi

EceCigdem her ihtimale kendini hazırladıysan yap bence zaten erken gebelik almışsın varsa ama bir ihtimal geç yumurtladıysan görünmeyebilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar bat bekleyenler bugün güzel haberler alırlar inşallah L lucccck Z Zuzu minnos kızlar sizlerede hayırlısı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı sabırsızlıkla bekleyen hepimizin başına inşallah gününüz güzel geçsin

Karar veremiyorum yaparsam sonuc bildircem ama yarin yapmayi dusunuyorum en iyisi hemen tuvalete gideyim de yapma ihtimalimi yok edeyim
EceCigdem her ihtimale kendini hazırladıysan yap bence zaten erken gebelik almışsın varsa ama bir ihtimal geç yumurtladıysan görünmeyebilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

aa hıc denemedım su erken testlerden. o nedenle bilmiyorum. hadı insallah cift cizgiyi görürsün

Amin çok teşekkürler inşallah.

Herkesten güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…