2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam canlar 23 Eylülde bebeğimi kaybettim ama umudum hala benimle :) 40 gün sonra bende başlicam çalışmalara hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Günaydin canlar
Sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum
Ovülasyon testi gebeliği normal gebelik testlerinden önce belli ediyor. Şüphesi olanlar ovü testiyle takip yapsın. Fotoyu paylaşiyorum. En sonuncu bugün. Hergün yaptim. En sağdaki sonuncu bu arada

Eklentiler

• 1475135504866-1964514232.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım eminmisin resimden gördüğüm kadarıyla en sağdaki silikleşmeye başlamış bana göre resimde ilk çizgiye en yakın koyulukta kırmızı olan cubuğun soldan 3. Ordan sonra yavaş yavaş Lh hormonun azaldığından renk azalmaya başlamış. Bnm resimde gördüğüm bu

Bu ay tahminime göre 25 veya 26'sında yumurtlamam oldu ama 26'sından sonra çalışamadık eşim bunaldı artık benim baskılarımdan
napalım artık hayırlısı Allah'tan
Canim bende problem esimde olunca kürlere basladim.bu seferde manyak yikanjyor cikiyor daha kurumadan bidaha istiyor..sende biraz alttan yiyceklerle destekle..balli süt ceviz kuruyemis falan yedyirun.ek olarakta keci boynuzu kürü...bugunde çaksir suyu alcam

Yani aslında benim bu çubuklardan anladığım şu. Testin çalışır olduğunu idrarla ilk gösteren çizgi kalın ve koyu. İkinci oluşması beklenen çizgininde aynı onun gibi kalın olması değil, aslında incecik bi çizgi bile olsa o ilk çizgi kadar koyu hatta ondan daha koyu olması gerekir. Benim anladığım bu.

Günaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım

Ben napsam sizce gitsem mi onu bırakıp ??

şuan şokla okuyorum bu yazdıklarını, ve inanılacak gibi bir durumda degil. ne yorum yapsam az gelir yada fazla, cigerinin yangınını anca sen bilirsin acısını anca sen anlarsın. hayal kırıklıgı var o tokattan ziyade vücudunda anlıyorum, ve dengesiz bir ilişki var ortada. erkeklerin klasik iş çözme çabası ya bagırır,ya döver sonra özür diler. çünkü nasıl yalan söyliyceni yada nasıl topluycanı neden söylemedigini anlatamıycanı düşünüp böyle bir saçma yola başvurmuş anladıgım kadarıyla. gideceginin verdigi korku, ve yaptıgı şeylerden ötürü suçluluk duygusu agır basmış. ne yaşıyorsun nasıl bir ilişki vardı aranızda inan bilmiyorum sadece çok üzüldüm yemin ediyorum... bu tarz ilişkiler hakkında normalde yorum yapmam ama yazdım yinede, git diyemem ne derece sevip ne derece yaptıgı şeylere göz yumabilirsin unutabilirmisin acın diner mi ona sarılınca unuturmusun. gitmekle biter mi herşey sen bilirsin, yada kalmakla sen olur musun, o artık eskiden saatlerce bekledigin sonsuz güven duydugun eşin olur mu hep bir kuşkuyla ömür geçirir ve bu dayakların ardı arkası kesilirmi bilmiyorum... ama yazdıklarımı iyi düşün iyi tart evlilik senin eş senin burda ne söylesek inan hiç bişeyi düzeltmez belki yoluna koyar belki dahada bozar bu yüzden sadece düşün ve sen karar ver içindeki hayal kırıklıgı acıyı yaşayan sensin sonuçta canım

Kıyamam yaaa nasıl vurup canını yakabilir, bu bazı erkeklerin evlenip himayesine emanet edilen kadını köle gibi horgörüp istediklerini yaptırıp kendilerince gerek gördüklerindede şiddete başvurabileceklerini sanmalarını aklım almıyor. Sana bu yapıldıktan sonra nsl hala konuşup yazışabilirsin. Ben tek kelime dahi edemezdim....
yaşın kaç bilmiyorum güzelim ama sana tek söyleyebileceğim şey şu, eğer 30 lu yaşlardaysan hayatla ilgili tecrübelerin 20 li yaşlara göre daha fazladır ve "Bir insan 7sinde ne ise 70inde odur" lafınada inanır güvenirsin. Kararını vermende yardımcı olur diye düşünüyorum. Yüce rabbim yardımcın olsun, rabbim böyle şeyler yaşayan bütün kadınların yardımcısı olsun inşallah

yazını okuyunca sok oldum. senden hayatı ıle ılgılı onemli birşeyi saklamıs hadi cesaret edip soyleyemedi diyelim. affedilir birşekilde ama DAYAK ASLA AFFEDİLEMEZ Benim gözümde. ilk esinden bosanma sebebini öğren derim belkide dayak yüzünden boşanmıstır. ama susup kalma !!! ailene bahset ve gereklı tedbiri al. bence dr dan darp raporu almalısın .üzgünüm sert seyler yazmış olabilirim ama dayak olayına siddete ki psikolojik şiddet de dahil karsı biriyim. senin yerinde olsam coktan polise kadar gimiş boşanma işlemini başlatmıstım bir kere döven herzaman döver. ki en ufacık seyden vurmus tartısma buyuk olsa neler yapardı kim bilir.

tokat mı attı ? şiddet mi görüyorsun ? Bu zamana kadar nasıl saklar 2.evliliği oldugunu inanamıyorum ya severek mi evlendiniz aklım almıyor senın nasıl canını yakar ne kadarlık evlisiniz.Bana kızma ama bişey soylim mi anladığım kadarıyla daha çolugun yok çocugun yok böyle bir insanla nasıl yaşıycaksın el kaldırmak ne demek hem suçlu hem güçlü nasıl bir insan bu senin onun mesajına cevap atman bile hata belki başa gelen bilmez büyük konusucam ama ben olsam duydugum an o evden çıkar giderdim hele ki bana el kaldırıcak he çoktan başına yıkmıştım o evi onun

bende daha bebeğimiz olsun diye neler çabalıyorum sabah sabah daha elimi yüzümü bile yıkamamışım ailem uzakta burada kimsem yok mantıklı düşünecek beyin kalmadı artık bende şu canı Almak günah olmasa alırdım kadere isyan edemiyom çok karışık bi hayatım var

ustelık hamile halinle mi dövdü ailem uzak falan deme eger sana desdek olan ailen varsa kesinlikle ara ve konus!!

Amin canım yaşım daha 22 4 aydırda evliyim mantıklı düşünemex oldum aklımı kaybedecem artık sizden başka kimseye de anlatamıom içime atmaktan bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…