2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cnm yanında tokat atma yüzünü buluyorsa zaten afedersinde o adamdan bir bok olmaz.Bak bir adamın karısını el üstünde tutması için önce annesine saygı duyması lazım yani 1 aylık evliyken dayak yiyen kızlarını ailen nasıl geri gönderir onu aklım almıyor.Benim kocam bana öyle birşey yapıcak heleki kaynanamın yanında tokat atıcak kaynanam onu gebertir dayaktan asla bizi ezdirmez oğullarına saolsun.daha yaşın küçük bak bende 24 yaşındayım tatlım aramızda 2 yaş var yaşıtız seninle kimse sahipsiz değildir arkanda ailen var git yanlarına çekme bu adamı.

Düşünceler git diyo kalbim durduruyo beni mantıkla hareket edemez oldum canım inan psikolojim alt üst oldu doğru düşünemez oldum yapmak istiyorum ama durduran bişeyler var mesela kalbim işte ben bi psikoloğa mı gitsem acaba önce

Canı yaa şu an yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Şunu yap bunu yap diyemem çünkü bana demesi kolay gelir de kendimi senin yerine koyunca zor bir durum. Sana tek söyleyeceğim daha 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ilk dövmesi değil seni. İyi de sizin şu an cicim aylarında olmanız lazım. Ses yükselmesi bile çok olmaması lazımken bide dayak. İyi düşün canım. İleride 2-3 sene geçip hayat monotonlaşınca bu adam sana daha da çok sarar daha fazla şiddet görürsün gibi geldi canım kusura bakma bunları söylediğim için ama çok üzüldüm inann

Yağmur yağıyo birazdan dışarı çıkcam yüriyerek düşüncem bakalım doğru düşünebilecek miyim

Öyle olmasın ben mutlu olmak istiyom sadece anne babam bana kıymazken nasıl yaptı bende inanamıyorum halen üzülmekten Yoruldum artık sevgi olmasa çoktan gitmiştim ben zâten

Sağol canım aynen benimkide kuruyemişe bayılır yer ama epeydir ceviz almadım o çok önemli onuda alayım biz bide kabak çekirdeği yeriz sende onu hergün eşine yedir mutlaka çinko var onda çok önemli çinko spermleri besliyo
ALLAH şifa versin inşallah tez vakitte hayırlı sonuç alırsınız
Dert etme sakın zaten ne yaparsak yapalım Allah alnımıza yazmışsa olur

Hem suclu hem guclu.tokat ne demek ya sakince oturup dusunmen lazim hatta konusmaniz lazim ama tokat olayi devami gelirse olmaz

Aynen canim bizde e vitamini ve cinko da aldik.bugun selenyumda alicam.bakalim ins sonuc aliriz

Yağmur yağıyo birazdan dışarı çıkcam yüriyerek düşüncem bakalım doğru düşünebilecek miyim
Aynen canim bizde e vitamini ve cinko da aldik.bugun selenyumda alicam.bakalim ins sonuc aliriz

Canim esini eski karisi aldatmis olsa niye ailesiyle esinin arasi bozulsun..bence keisnlikle dayaktan bosanmislardir.simdi polis devlet bu konuya cok inem veriyor psikopatlar milletten girdukce siddet uyguluyor.bence hic vakit kaybetme.ilk karisi gibi seninde sonunda yapacagin kacmak olacak.sansli oluo cocugun olmazsa kacabilirsin.cocuk olursa hepten zor..neyini dusunuyorsun daha kendine gel yasadigin sokla saglikli dusunemiyorsun.boyle insanlar canindan eder karisini..hemen polise ordanda aile koş sigın.bu isin sonu hayir deil

Yasamayan bilemwz belki ama arkadaslar cok haklı ne bekliyorsun ne olmasını umuyorsun allah korusun. Darp raporu al polise git ailene haber yapacagın baaka sey yok bnde daha gencsin yazık etme kendine ilk evliliğinin o şekilde bittiğine inanmıyorum.dövmüştür kadın gitmiştir o yüzdn de sana söylememiştir

Canım benim diğerleri beklemiş ondan öyle. En son yaptığım yeni
Benim pozitifim zaten bu kadar çikiyordu.

Günaydın kızlar hepinize benimde son 6 gün hayırlı haberler alırız inşallah
Bu arada kızlar en çok önerdiğiniz erken gebelik testinin adı ne bende almak istiyorum...
canim benimde son 7 gun merakla bekliyorumsenin yumurtlama günün ne zamandi

Canım benim diğerleri beklemiş ondan öyle. En son yaptığım yeni
Benim pozitifim zaten bu kadar çikiyordu.
Canm benim bende onu demek istedim aslında en son yaptığın testte 2.çizgi soluk, prospektüste dahi yazar zaten, en az ilk çizgi kadar koyu yada ilk çizgiden daha koyu sonuçlar pozitiftir diye. İstersen kan testiyle baktır bide için rahat etsin

Canim ben hamileyim zaten idrar testi yaptim. Son yaptigim test su an net. Onu yaptim daha 1 dk olmadan yukledim o yuzden soluk. Bir de benim pozitifom hicbir zaman ikinci çizgi kadar kalin ve koyu olmadi. Yumurtladigim ginler ile ayni o testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…