- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
cnm yanında tokat atma yüzünü buluyorsa zaten afedersinde o adamdan bir bok olmaz.Bak bir adamın karısını el üstünde tutması için önce annesine saygı duyması lazım yani 1 aylık evliyken dayak yiyen kızlarını ailen nasıl geri gönderir onu aklım almıyor.Benim kocam bana öyle birşey yapıcak heleki kaynanamın yanında tokat atıcak kaynanam onu gebertir dayaktan asla bizi ezdirmez oğullarına saolsun.daha yaşın küçük bak bende 24 yaşındayım tatlım aramızda 2 yaş var yaşıtız seninle kimse sahipsiz değildir arkanda ailen var git yanlarına çekme bu adamı.Evet var babası benimle evlendikten sonra eşimle konuşmaya başladı daha önce hiç konuşmuolarmış ilk evliliğinden dolayı babası ve annesi iyiler ama annesinin yanında bi defa tokat atmıştı sesini çıkaramadı kadın korkudan heralde sonra kızmış eşimin dediğins göre bilmiyorum kimsenin güler yüzüne ne kadar iyi desemde ne kadar doğru olur Allah bilir sadece ailemin yanına gittiğimde herkes beni arıyor gel diye ayrılCam dedim diye sülalece beni arsyıp yalvarmılardı
cnm yanında tokat atma yüzünü buluyorsa zaten afedersinde o adamdan bir bok olmaz.Bak bir adamın karısını el üstünde tutması için önce annesine saygı duyması lazım yani 1 aylık evliyken dayak yiyen kızlarını ailen nasıl geri gönderir onu aklım almıyor.Benim kocam bana öyle birşey yapıcak heleki kaynanamın yanında tokat atıcak kaynanam onu gebertir dayaktan asla bizi ezdirmez oğullarına saolsun.daha yaşın küçük bak bende 24 yaşındayım tatlım aramızda 2 yaş var yaşıtız seninle kimse sahipsiz değildir arkanda ailen var git yanlarına çekme bu adamı.
Düşünceler git diyo kalbim durduruyo beni mantıkla hareket edemez oldum canım inan psikolojim alt üst oldu doğru düşünemez oldum yapmak istiyorum ama durduran bişeyler var mesela kalbim işte ben bi psikoloğa mı gitsem acaba önce[/QUOTE
bence önce kendi can sağlıgını güven altına al annenin yanına git orda bir psikoloğa gidip seans almaya başla burda gitsende psikologa o koca ile insanda psikolojimi kalır cnm kendine gel otur bir düşün .!
Canı yaa şu an yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Şunu yap bunu yap diyemem çünkü bana demesi kolay gelir de kendimi senin yerine koyunca zor bir durum. Sana tek söyleyeceğim daha 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ilk dövmesi değil seni. İyi de sizin şu an cicim aylarında olmanız lazım. Ses yükselmesi bile çok olmaması lazımken bide dayak. İyi düşün canım. İleride 2-3 sene geçip hayat monotonlaşınca bu adam sana daha da çok sarar daha fazla şiddet görürsün gibi geldi canımEvliliğinin ilk zamanlarıda şiddet gördüm ama söz vermişti ondan sonra hiç elini kaldırmamıştı(( benim günahım nedir hep soruom naptımda hakettim bana boşanma sebebini karım aldatmıştı dedi o aldatınca bende vurdum öldürürcesine dedi sonrada kadın kaçıp gitmiş boşanmışlar bunları anlattı aileme söylesem beni burda tutmaz alır ama kocam bi duyarsa beni kesin öldürür
Canı yaa şu an yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Şunu yap bunu yap diyemem çünkü bana demesi kolay gelir de kendimi senin yerine koyunca zor bir durum. Sana tek söyleyeceğim daha 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ilk dövmesi değil seni. İyi de sizin şu an cicim aylarında olmanız lazım. Ses yükselmesi bile çok olmaması lazımken bide dayak. İyi düşün canım. İleride 2-3 sene geçip hayat monotonlaşınca bu adam sana daha da çok sarar daha fazla şiddet görürsün gibi geldi canımkusura bakma bunları söylediğim için ama çok üzüldüm inann
Canim bende problem esimde olunca kürlere basladim.bu seferde manyak yikanjyor cikiyor daha kurumadan bidaha istiyor..sende biraz alttan yiyceklerle destekle..balli süt ceviz kuruyemis falan yedyirun.ek olarakta keci boynuzu kürü...bugunde çaksir suyu alcam
İçine atma sakın ailene anlat seni dövmeye hakkı yok bide hem suçlu hem güçlü :-@Amin canımyaşım daha 22 4 aydırda evliyim mantıklı düşünemex oldum aklımı kaybedecem artık sizden başka kimseye de anlatamıom içime atmaktan bıktım artık
Hem suclu hem guclu.tokat ne demek ya sakince oturup dusunmen lazim hatta konusmaniz lazim ama tokat olayi devami gelirse olmazbende daha bebeğimiz olsun diye neler çabalıyorum sabah sabah daha elimi yüzümü bile yıkamamışım ailem uzakta burada kimsem yok mantıklı düşünecek beyin kalmadı artık bende şu canı Almak günah olmasa alırdım kadere isyan edemiyom çok karışık bi hayatım var
Aynen canim bizde e vitamini ve cinko da aldik.bugun selenyumda alicam.bakalim ins sonuc alirizSağol canım aynen benimkide kuruyemişe bayılır yer ama epeydir ceviz almadım o çok önemli onuda alayım biz bide kabak çekirdeği yeriz sende onu hergün eşine yedir mutlaka çinko var onda çok önemli çinko spermleri besliyo
ALLAH şifa versin inşallah tez vakitte hayırlı sonuç alırsınız
Dert etme sakın zaten ne yaparsak yapalım Allah alnımıza yazmışsa olur
Yağmur yağıyo birazdan dışarı çıkcam yüriyerek düşüncem bakalım doğru düşünebilecek miyim
Aynen canim bizde e vitamini ve cinko da aldik.bugun selenyumda alicam.bakalim ins sonuc aliriz
Günaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım
Ben napsam sizce gitsem mi onu bırakıp ??
Evliliğinin ilk zamanlarıda şiddet gördüm ama söz vermişti ondan sonra hiç elini kaldırmamıştı(( benim günahım nedir hep soruom naptımda hakettim bana boşanma sebebini karım aldatmıştı dedi o aldatınca bende vurdum öldürürcesine dedi sonrada kadın kaçıp gitmiş boşanmışlar bunları anlattı aileme söylesem beni burda tutmaz alır ama kocam bi duyarsa beni kesin öldürür
Canım benim diğerleri beklemiş ondan öyle. En son yaptığım yeniCanım eminmisin resimden gördüğüm kadarıyla en sağdaki silikleşmeye başlamış bana göre resimde ilk çizgiye en yakın koyulukta kırmızı olan cubuğun soldan 3. Ordan sonra yavaş yavaş Lh hormonun azaldığından renk azalmaya başlamış. Bnm resimde gördüğüm bu
canim benimde son 7 gun merakla bekliyorumGünaydın kızlar hepinize benimde son 6 gün hayırlı haberler alırız inşallah
Bu arada kızlar en çok önerdiğiniz erken gebelik testinin adı ne bende almak istiyorum...
Amac ince ikinci çizgi değil pozitif çikmasi. Kiminde kalin çikar kiminde ince.Yani o ince ikinci çizgi hamileliği mi gösteriyor diyorsunuz?
Canm benim bende onu demek istedim aslında en son yaptığın testte 2.çizgi soluk, prospektüste dahi yazar zaten, en az ilk çizgi kadar koyu yada ilk çizgiden daha koyu sonuçlar pozitiftir diye. İstersen kan testiyle baktır bide için rahat etsinCanım benim diğerleri beklemiş ondan öyle. En son yaptığım yeni
Benim pozitifim zaten bu kadar çikiyordu.
Canim ben hamileyim zaten idrar testi yaptim. Son yaptigim test su an net. Onu yaptim daha 1 dk olmadan yukledim o yuzden soluk. Bir de benim pozitifom hicbir zaman ikinci çizgi kadar kalin ve koyu olmadi. Yumurtladigim ginler ile ayni o testlerCanm benim bende onu demek istedim aslında en son yaptığın testte 2.çizgi soluk, prospektüste dahi yazar zaten, en az ilk çizgi kadar koyu yada ilk çizgiden daha koyu sonuçlar pozitiftir diye. İstersen kan testiyle baktır bide için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?