2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evliliğinin ilk zamanlarıda şiddet gördüm ama söz vermişti ondan sonra hiç elini kaldırmamıştı (( benim günahım nedir hep soruom naptımda hakettim bana boşanma sebebini karım aldatmıştı dedi o aldatınca bende vurdum öldürürcesine dedi sonrada kadın kaçıp gitmiş boşanmışlar bunları anlattı aileme söylesem beni burda tutmaz alır ama kocam bi duyarsa beni kesin öldürür

bence susup oturman doğru değil bak yasın kucuk bir de cocuk yaparsan bu adamdan hıc kurtulamazsın sana soylıyeyım ve huylu huyundan vazgecmez ailen seni yanına da alırsa git dusunki hayatın boyunca aynı seyleri yasayacaksın cocuk olunca ısler daha da karısacak bence kendıne yazık etme yasın kucuk ama yıne de sen bilirsin.

töbe töbe bişey diycem ama demek istemiyorum kırmak istemiyorum seni ama cidden akıl saglıgın iyi degil ya gerçekten fena halde aşıksın gözün boyanmış yada başka açıklama bulamıyorum ailem yanına alır diyorsun kocam öldürür diye düşünüyorsun bu nasıl korku adalet var bu ülkede kuzu git şikayet et durumun varsa daha iyi yerlerde şikayet et avukat tut darp raporu al kapının önünden geçemez xaten diger bayandan sabıkalıdır o zaman psikopat bu insan nprmal degil

Okuduklarım karşısında yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama naçizhane fikrim aile büyüklerinden aklı başında senin arkanda olabilecek olayları mantıklı bir şekilde çözebilecek birisine durumu anlatman olur. Bu durumda tek başına mücadele edemeyebilirsin. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Böyle olaylar duyduğum da kan bağım olsa çekip alasım geliyor o ortamdan

Amin canım yaşım daha 22 4 aydırda evliyim mantıklı düşünemex oldum aklımı kaybedecem artık sizden başka kimseye de anlatamıom içime atmaktan bıktım artık

KIZLAR HEPİNİZE SÖYLÜYORUM. TV DEN GAZETELERDEN ARTIK NE AKIL ALMAZ ŞEYLER DUYUYORUZ. İNSANLAR Bİ ANLIK GÖZÜM DÖNDÜ DİYEREK CİNAYETLER İŞLİYORLAR, NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ. BUNLARI YAPANLARIN %90 LIK KISMINI ŞİDDETE MEYİLİ OLAN, POTANSİYEL KATİL RUHLU İNSANLAR OLUŞTURUYOR. SİZE TEK BİR KEZ FİSKE VURAN İNSANIN DAHİ YANINDA BULUNMAYIN. UZAKLAŞIN. ÖZÜRLERE İNANMAYIN. ŞANS VEREYİM DİYE DÜŞÜNMEYİN. Bİ ADEMOĞLU KOLAYINA GELEN BİR İŞİ BİR KEZ YAPRSA DEVAMI MUTLAKA GELİR. SEVGİYE AŞKA KANMAYIN. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. ÇOK ZAMAN SONRA ÇOK DAHA BÜYÜK PİŞMANLIKLAR BİLE YAŞAYABİLİRSİNİZ. ALLAHA SIĞININ BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇLIK DUYMAYIN.

Bence bırak git nasıl saklar böyle bi gerçeği ? Hemen aile büyüklerine anlat durumu.Hadi onu geçtim bugün elini kaldıran yarında kaldırır hem suçlu hem güçlü olmuş

nasıl ya 2.evli de seninle nasil nikah kiydi?olmaz ki.cok saçma geldi bana.eger doğruysa 1 dk durmazdom.nasil kabullendin ?

EVET GERÇEKTEN YAŞADIKLARIMDAN AKIL SAGLIĞIM İYİ OLMAYABİLİR BEN SADECE MUTLU OLMAK İSTEDİM ONA ÇOK SADIK OLDUM HEP ONA ÇOK SAĞLAM GÜVEN VERDİM O BANA VEREMEDİ AMA SAKİN KAFAYLA HİÇ DÜŞÜNMEDİM ÇÜNKÜ TECRÜBEM YOK DESTEK OLAN YOK YÖNLENDİREN YOK KORKU OLUŞTU İÇİMDE HEP KOCAMA KARŞI HEP KORKU BANA SARILACAGI AN DÖVECEK ZANNEDİYORDUM İLK ZAMANLAR ELİMDE BAŞIMI KAPATIYORDUM PSİKOLOJİYE BAK SADECE DUA EDİP ALLAHA SIĞINDIM BUGÜNE KADAR İKİNCİ EVLİLİK OLAYINIDA FUYUNCA PSİKOLOJİ GİTTİ TAMAMEN ŞUANDA

Yani o ince ikinci çizgi hamileliği mi gösteriyor diyorsunuz?

nasıl ya 2.evli de seninle nasil nikah kiydi?olmaz ki.cok saçma geldi bana.eger doğruysa 1 dk durmazdom.nasil kabullendin ?

Evlenmiş benden önce 3 yıl evli kalmış aldatılmış boşanmışlar sonrada benle evlenmiş ve benden bunu sakladı dün akşam öğrendim

Canim ailelr hic tanimiyormuyud oncesinde.daha onceki evliligini nasil saklayabilmis acaba...en kotusude dayak...ama biz kadinlar icin yuvayi bozup gitmek kolay olmuyor ki.telefonunu gelip almasi boyle biseyi itiraf etmesi ustune dovmesi...acaba baska bi iliskisi varda git diye yer mi yapiyor kendince

Canim benim eger vurma kismi olmasaydi yine konuşurdunuz yine zor bir durum ama bi çıkış bulunurdu. Sana vurmasi cok cok kötü yani hem suclu hem güçlü. Ben direkt bosan diyemem o senin bilecegin is ama biraz korkut bence uzaklas

Canim zaten 4 aylik evlisin baslarda dovdu diyorsun.basi sonumu kalmis bu isin..daha cicim aylarinda döven seni sonra basinin ustunde tasirmi..karisida aldatmis olsa boyle bi adama guvenip eve donermiydi bak nasik dayak yems bosanmislar.buyuk ihtimalle aldatma falan olmadi.dayaktan bosandilar bence..ve sende hayatini karartmadan annene babana ac durumu.psikolojiyi bosver simdi mantkli olani yap duygusal davranma.hayatina mal olur bu.benim kuzenimde uzaktaydi sakladi 1 cocuk sahibi oldu.cocuk olunca adam iyice psikopat bosanana kadar neler cekti.cocuk oluyor ortada onada birakamzsin annelik bu.oyuzden bence hic uzatma hic

Şimdide mesaj atıyo sürekli okumuom bile aradı açmadım işede gitmedim yatıom ağlıom sigara paketini bitirdim ağlaya ağlaya gözler balon gibi oldu psikolojim bozuldu canım napmaya çalışıo bilmiom bana korkuom seni kaybetmekten diyor sadece

İlk bi ay şiddet gördüm aileme kaçtım gelmedim yalvardı ikna etti dönderdi geldim ondan sonra vurmadıydı ta bugüne kadar

cnm lütfen bak sana yalvarıyorum şuan babanı anneni ara ve konuş yada direk yanına git kim kimi öldürüyor dağ başımı allah rızası için şu heriften bebek yapma fikrinide kafandan at 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ikinci şiddet azı çogu bir daha yapmıycamı olmaz bunun bu kadar cehaletli bir insan mısın sen hiç mi kendine saygınlığın yok sakın beni yanlış anlama burda seni aşalamak istemiyorum cnm ama lütfen kendine birazcık saygın varsa o evden çık git ailen ne kadar arkanda olur bılmıyorum ama orada kalman hiç doğru değil peki kaynanan kayınpederin var mı onlar nasıl insanlar onu merak ediyorum ben?

Evet var babası benimle evlendikten sonra eşimle konuşmaya başladı daha önce hiç konuşmuolarmış ilk evliliğinden dolayı babası ve annesi iyiler ama annesinin yanında bi defa tokat atmıştı sesini çıkaramadı kadın korkudan heralde sonra kızmış eşimin dediğins göre bilmiyorum kimsenin güler yüzüne ne kadar iyi desemde ne kadar doğru olur Allah bilir sadece ailemin yanına gittiğimde herkes beni arıyor gel diye ayrılCam dedim diye sülalece beni arsyıp yalvarmılardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…