- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
yazını okuyunca sok oldum. senden hayatı ıle ılgılı onemli birşeyi saklamıs hadi cesaret edip soyleyemedi diyelim. affedilir birşekilde ama DAYAK ASLA AFFEDİLEMEZ Benim gözümde. ilk esinden bosanma sebebini öğren derim belkide dayak yüzünden boşanmıstır. ama susup kalma !!! ailene bahset ve gereklı tedbiri al. bence dr dan darp raporu almalısın .üzgünüm sert seyler yazmış olabilirim ama dayak olayına siddete ki psikolojik şiddet de dahil karsı biriyim. senin yerinde olsam coktan polise kadar gimiş boşanma işlemini başlatmıstım bir kere döven herzaman döver. ki en ufacık seyden vurmus tartısma buyuk olsa neler yapardı kim bilir.
Yok vazgectim canim ekime girince yapcam
bence susup oturman doğru değil bak yasın kucuk bir de cocuk yaparsan bu adamdan hıc kurtulamazsın sana soylıyeyım ve huylu huyundan vazgecmez ailen seni yanına da alırsa git dusunki hayatın boyunca aynı seyleri yasayacaksın cocuk olunca ısler daha da karısacak bence kendıne yazık etme yasın kucuk ama yıne de sen bilirsin.Evliliğinin ilk zamanlarıda şiddet gördüm ama söz vermişti ondan sonra hiç elini kaldırmamıştı(( benim günahım nedir hep soruom naptımda hakettim bana boşanma sebebini karım aldatmıştı dedi o aldatınca bende vurdum öldürürcesine dedi sonrada kadın kaçıp gitmiş boşanmışlar bunları anlattı aileme söylesem beni burda tutmaz alır ama kocam bi duyarsa beni kesin öldürür
töbe töbe bişey diycem ama demek istemiyorum kırmak istemiyorum seni ama cidden akıl saglıgın iyi degil ya gerçekten fena halde aşıksın gözün boyanmış yada başka açıklama bulamıyorum ailem yanına alır diyorsun kocam öldürür diye düşünüyorsun bu nasıl korku adalet var bu ülkede kuzu git şikayet et durumun varsa daha iyi yerlerde şikayet et avukat tut darp raporu al kapının önünden geçemez xaten diger bayandan sabıkalıdır o zaman psikopat bu insan nprmal degilEvliliğinin ilk zamanlarıda şiddet gördüm ama söz vermişti ondan sonra hiç elini kaldırmamıştı(( benim günahım nedir hep soruom naptımda hakettim bana boşanma sebebini karım aldatmıştı dedi o aldatınca bende vurdum öldürürcesine dedi sonrada kadın kaçıp gitmiş boşanmışlar bunları anlattı aileme söylesem beni burda tutmaz alır ama kocam bi duyarsa beni kesin öldürür
Amin canımyaşım daha 22 4 aydırda evliyim mantıklı düşünemex oldum aklımı kaybedecem artık sizden başka kimseye de anlatamıom içime atmaktan bıktım artık
Bence bırak git nasıl saklar böyle bi gerçeği ? Hemen aile büyüklerine anlat durumu.Hadi onu geçtim bugün elini kaldıran yarında kaldırır hem suçlu hem güçlü olmuşGünaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım
Ben napsam sizce gitsem mi onu bırakıp ??
nasıl ya 2.evli de seninle nasil nikah kiydi?olmaz ki.cok saçma geldi bana.eger doğruysa 1 dk durmazdom.nasil kabullendin ?Günaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım
Yani o ince ikinci çizgi hamileliği mi gösteriyor diyorsunuz?Günaydin canlar
Sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum
Ovülasyon testi gebeliği normal gebelik testlerinden önce belli ediyor. Şüphesi olanlar ovü testiyle takip yapsın. Fotoyu paylaşiyorum. En sonuncu bugün. Hergün yaptim. En sağdaki sonuncu bu arada
nasıl ya 2.evli de seninle nasil nikah kiydi?olmaz ki.cok saçma geldi bana.eger doğruysa 1 dk durmazdom.nasil kabullendin ?
Canim ailelr hic tanimiyormuyud oncesinde.daha onceki evliligini nasil saklayabilmis acaba...en kotusude dayak...ama biz kadinlar icin yuvayi bozup gitmek kolay olmuyor ki.telefonunu gelip almasi boyle biseyi itiraf etmesi ustune dovmesi...acaba baska bi iliskisi varda git diye yer mi yapiyor kendinceGünaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım
Canim benim eger vurma kismi olmasaydi yine konuşurdunuz yine zor bir durum ama bi çıkış bulunurdu. Sana vurmasi cok cok kötü yani hem suclu hem güçlü. Ben direkt bosan diyemem o senin bilecegin is ama biraz korkut bence uzaklasGünaydın kızlar moralim çok bozuk kocamın benden sakladığı bişeyi öğrendim dün itiraf etti meğersem ikinci evliliğiymiş bu biraz tuhaf oldum sonra uyuyana kadar bi dalgındım bana durmadan gidecenmi beni bırakıp gidecenmi diye sordu cevP veremedim sabah oldu tlfnunu evde unutmuş baktım kurcaladım temizdi sonra tlfnu çLdı actım işyerinden arıyo kocam tlf evde kalmış ne zamn gelirsin dedi bende işlerim bitsin gelecem dedim tlf işim var hadi dedi tamam dedim yada ben geliom almaya dedi bende sinirlenip yüzüne tlfnu kapTtım sonra aradan 1 dk geçmedi kapıda adam sanki uçmUşta gelmiş actım kapıyı tlfnu verdim kapatıyordum itip açtı içeri girdi 3 tokat attı sert bi şekilde sonra sürükleyerek odaya çekti dün akşamki mevzu yüzünden mi bana trip atıyon deyip durdu ağzımı açmadım delirip delirip bi taraflarımı sıkıp canımı incitti ağladım gözyaşım hiç durmadı sonra sarıldı öptü utanmadan çıkıp gitti işe bi ton mesaj attı özür dilerim vs. Diye bende tek dedim ben dün akşamki mevzu aklıma bile gelmedi sadece tlfnd bişey mi saklıyon 1 dk içinde geldin almaya diye sinirlendim diye mesaj attım
EVET GERÇEKTEN YAŞADIKLARIMDAN AKIL SAGLIĞIM İYİ OLMAYABİLİR BEN SADECE MUTLU OLMAK İSTEDİM ONA ÇOK SADIK OLDUM HEP ONA ÇOK SAĞLAM GÜVEN VERDİM O BANA VEREMEDİ AMA SAKİN KAFAYLA HİÇ DÜŞÜNMEDİM ÇÜNKÜ TECRÜBEM YOK DESTEK OLAN YOK YÖNLENDİREN YOK KORKU OLUŞTU İÇİMDE HEP KOCAMA KARŞI HEP KORKU BANA SARILACAGI AN DÖVECEK ZANNEDİYORDUM İLK ZAMANLAR ELİMDE BAŞIMI KAPATIYORDUM PSİKOLOJİYE BAK SADECE DUA EDİP ALLAHA SIĞINDIM BUGÜNE KADAR İKİNCİ EVLİLİK OLAYINIDA FUYUNCA PSİKOLOJİ GİTTİ TAMAMEN ŞUANDA
Canim ailelr hic tanimiyormuyud oncesinde.daha onceki evliligini nasil saklayabilmis acaba...en kotusude dayak...ama biz kadinlar icin yuvayi bozup gitmek kolay olmuyor ki.telefonunu gelip almasi boyle biseyi itiraf etmesi ustune dovmesi...acaba baska bi iliskisi varda git diye yer mi yapiyor kendince
Canim benim eger vurma kismi olmasaydi yine konuşurdunuz yine zor bir durum ama bi çıkış bulunurdu. Sana vurmasi cok cok kötü yani hem suclu hem güçlü. Ben direkt bosan diyemem o senin bilecegin is ama biraz korkut bence uzaklas
cnm lütfen bak sana yalvarıyorum şuan babanı anneni ara ve konuş yada direk yanına git kim kimi öldürüyor dağ başımı allah rızası için şu heriften bebek yapma fikrinide kafandan at 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ikinci şiddet azı çogu bir daha yapmıycamı olmaz bunun bu kadar cehaletli bir insan mısın sen hiç mi kendine saygınlığın yok sakın beni yanlış anlama burda seni aşalamak istemiyorum cnm ama lütfen kendine birazcık saygın varsa o evden çık git ailen ne kadar arkanda olur bılmıyorum ama orada kalman hiç doğru değil peki kaynanan kayınpederin var mı onlar nasıl insanlar onu merak ediyorum ben?EVET GERÇEKTEN YAŞADIKLARIMDAN AKIL SAGLIĞIM İYİ OLMAYABİLİR BEN SADECE MUTLU OLMAK İSTEDİM ONA ÇOK SADIK OLDUM HEP ONA ÇOK SAĞLAM GÜVEN VERDİM O BANA VEREMEDİ AMA SAKİN KAFAYLA HİÇ DÜŞÜNMEDİM ÇÜNKÜ TECRÜBEM YOK DESTEK OLAN YOK YÖNLENDİREN YOK KORKU OLUŞTU İÇİMDE HEP KOCAMA KARŞI HEP KORKU BANA SARILACAGI AN DÖVECEK ZANNEDİYORDUM İLK ZAMANLAR ELİMDE BAŞIMI KAPATIYORDUM PSİKOLOJİYE BAK SADECE DUA EDİP ALLAHA SIĞINDIM BUGÜNE KADAR İKİNCİ EVLİLİK OLAYINIDA FUYUNCA PSİKOLOJİ GİTTİ TAMAMEN ŞUANDA
Insallah canim benim hayirlisi olsun :)kızlar batlar aynı Hakkı'mızda hayırlı olsun inşlh bu ay yüzümüz guler
He anladim canim ben doktora gidersem sorarim cnku cok duyuyorum ya gebelik oncesi erkeklerin e vitamini kullanmasi gerektiginiBen forumlardan okudum.direk eczaneden aldik.vitamin zaten.ikisi 30 lira tuttu
cnm lütfen bak sana yalvarıyorum şuan babanı anneni ara ve konuş yada direk yanına git kim kimi öldürüyor dağ başımı allah rızası için şu heriften bebek yapma fikrinide kafandan at 4 aylık evliyim diyorsun ve bu ikinci şiddet azı çogu bir daha yapmıycamı olmaz bunun bu kadar cehaletli bir insan mısın sen hiç mi kendine saygınlığın yok sakın beni yanlış anlama burda seni aşalamak istemiyorum cnm ama lütfen kendine birazcık saygın varsa o evden çık git ailen ne kadar arkanda olur bılmıyorum ama orada kalman hiç doğru değil peki kaynanan kayınpederin var mı onlar nasıl insanlar onu merak ediyorum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?