- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
18.gün yumurtlamissin canimSizce durum ne
Canım benim aşılama oldu bu ay yumurtalama günümü bilmiyorum ama çatlatma iğnemi 18 eylülde vuruldum.20 eylülde de aşılama yapıldı.sence test yapsak çıkarmı pazar günü falan?Merakten ölcemcanim benimde son 7 gun merakla bekliyorumsenin yumurtlama günün ne zamandi
Anladım canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim ben hamileyim zaten idrar testi yaptim. Son yaptigim test su an net. Onu yaptim daha 1 dk olmadan yukledim o yuzden soluk. Bir de benim pozitifom hicbir zaman ikinci çizgi kadar kalin ve koyu olmadi. Yumurtladigim ginler ile ayni o testler
Canım herkes mutlu olmak için evleniyor zaten ama evliliğin en başında böyle şeyler yaşıyor olman beni çok şaşırttı ve çok üzdü. İnşallah düzelir eşin diğer türlü mutlu olamazsın. Belki evliliğin ilk zamanları hem birbirnize hem aynı evde yaşamaya alışmaya çalışıp tartışmalar olabilir ama dayak işin içine girdi mi işler değişiyor canım yaÖyle olmasın ben mutlu olmak istiyom sadece anne babam bana kıymazken nasıl yaptı bende inanamıyorum halen üzülmekten Yoruldum artık sevgi olmasa çoktan gitmiştim ben zâten
EVET GERÇEKTEN YAŞADIKLARIMDAN AKIL SAGLIĞIM İYİ OLMAYABİLİR BEN SADECE MUTLU OLMAK İSTEDİM ONA ÇOK SADIK OLDUM HEP ONA ÇOK SAĞLAM GÜVEN VERDİM O BANA VEREMEDİ AMA SAKİN KAFAYLA HİÇ DÜŞÜNMEDİM ÇÜNKÜ TECRÜBEM YOK DESTEK OLAN YOK YÖNLENDİREN YOK KORKU OLUŞTU İÇİMDE HEP KOCAMA KARŞI HEP KORKU BANA SARILACAGI AN DÖVECEK ZANNEDİYORDUM İLK ZAMANLAR ELİMDE BAŞIMI KAPATIYORDUM PSİKOLOJİYE BAK SADECE DUA EDİP ALLAHA SIĞINDIM BUGÜNE KADAR İKİNCİ EVLİLİK OLAYINIDA FUYUNCA PSİKOLOJİ GİTTİ TAMAMEN ŞUANDA
Kuzum elini kaldirdiysa o artik değişmez ki bak bi kere yapmis simdi bi daha yapıyor. 1 yil ya da 2 yıl sonra yine yapacak . degerini bil canim ona muhtac degilsinİlk bi ay şiddet gördüm aileme kaçtım gelmedim yalvardı ikna etti dönderdi geldim ondan sonra vurmadıydı ta bugüne kadar
Zaten yapsamda cikmazdi cunku degerlendirdigim gun gecen hafta bu aksamdi ya. E kana bile daha yeni yeni gecer yani varsa. İdrarda hic cikmaz bence daha adet gunum gelmeden. Ama bide şoyle bisey var zTen bugun hic belirtim yok kasik agrisi olsun gogus hassasiyeti olsun hic biseyim yok yaniHadi hayirlisi
18.gün yumurtlamissin canim
canim gozunuz aydin darisi biz bekleyenlere olsun insallahGünaydin canlar
Sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum
Ovülasyon testi gebeliği normal gebelik testlerinden önce belli ediyor. Şüphesi olanlar ovü testiyle takip yapsın. Fotoyu paylaşiyorum. En sonuncu bugün. Hergün yaptim. En sağdaki sonuncu bu arada
Zaten yapsamda cikmazdi cunku degerlendirdigim gun gecen hafta bu aksamdi ya. E kana bile daha yeni yeni gecer yani varsa. İdrarda hic cikmaz bence daha adet gunum gelmeden. Ama bide şoyle bisey var zTen bugun hic belirtim yok kasik agrisi olsun gogus hassasiyeti olsun hic biseyim yok yani
Canim ya hayirlisi olsun sey sorcaktim belirtilerin nelerdi acaba? Bide gobek deligine bastiedigin zaman agri aci var mi ? Hani kordondan dolayi
bence cikmaz canim yaa ama bende merak ediyorum.biz dogal yollar la denedik ama ins olurCanım benim aşılama oldu bu ay yumurtalama günümü bilmiyorum ama çatlatma iğnemi 18 eylülde vuruldum.20 eylülde de aşılama yapıldı.sence test yapsak çıkarmı pazar günü falan?Merakten ölcem
Canim ya hayirlisi olsun sey sorcaktim belirtilerin nelerdi acaba? Bide gobek deligine bastiedigin zaman agri aci var mi ? Hani kordondan dolayi
Okadar da takip ettim ya en son isteyim kizlar aksama yazicam herkese cevap demistin aradim taradim bulamadim kacinci sayfadaydi acaba hatirliyosan canimŞuan bir acı yok belirtilerini çok uzun yazmıştım ama ozetliyim baş dönmesi iki gün adetime bir hafta kala çok az kanama mide yanması ve aşırı gazdi
Öyle olmasın ben mutlu olmak istiyom sadece anne babam bana kıymazken nasıl yaptı bende inanamıyorum halen üzülmekten Yoruldum artık sevgi olmasa çoktan gitmiştim ben zâten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?