2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gamzecannn , Güzel kardeşim daha küçücüksün daha bu yaşta bunları yaşıyor olman ne üzücü....ALLAH yardımcın olsun! Sana şimdi tavsiye olarak git boşan desem yuva yıkılmasından kesinlikle yana değilim ki ALLAH hoşnut değil zaten o yüzden diyemem ama böyle bi zihniyette olan biriyle yaşaman seni elbette çok yıpratır... severek mi evlendiniz peki ne kadar süre tanıdınız birbirinizi?
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum ama o adamın iyi bir derse ihtiyacı var
Onunla oturup konuşmanın ne derece etkisi olur bilemem ama adam zıvanadan çıktığı için şu durumda bir büyüğün araya girip ona ders vermesi lazım eğer onu da dinlemezde kendine gelmezse o zaman iş daha vahim yollara girer.... sen şimdilik sakin olmaya çalış ve tepkini belli et, Allah'tan hayırlısını dile... Allah ıslah etsin onu

Gamzecannn Canım bak oncekindede siddet vardir bence ondan bitmistir karsi tarf suclu olsa ailesi yanında olurdu küsmezlerdi bence duygular degil mantikla hareket et canin söz konusu siddetin sonu cinayete varabilir kesinlikle bunlari ailene anlat Gerçekten cok üzüldüm bir bebek dusuncesini at kafandan bu durumda böyle bir ortama nasil cocuk gelicek saglikli şekilde büyuyecek hamileykende vurur sana Allah korusun Allahim islah etsin

canim benimde son 7 gun merakla bekliyorumsenin yumurtlama günün ne zamandi
Canım benim aşılama oldu bu ay yumurtalama günümü bilmiyorum ama çatlatma iğnemi 18 eylülde vuruldum.20 eylülde de aşılama yapıldı.sence test yapsak çıkarmı pazar günü falan?Merakten ölcem

Canim ben hamileyim zaten idrar testi yaptim. Son yaptigim test su an net. Onu yaptim daha 1 dk olmadan yukledim o yuzden soluk. Bir de benim pozitifom hicbir zaman ikinci çizgi kadar kalin ve koyu olmadi. Yumurtladigim ginler ile ayni o testler
Anladım canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza artık

Öyle olmasın ben mutlu olmak istiyom sadece anne babam bana kıymazken nasıl yaptı bende inanamıyorum halen üzülmekten Yoruldum artık sevgi olmasa çoktan gitmiştim ben zâten
Canım herkes mutlu olmak için evleniyor zaten ama evliliğin en başında böyle şeyler yaşıyor olman beni çok şaşırttı ve çok üzdü. İnşallah düzelir eşin diğer türlü mutlu olamazsın. Belki evliliğin ilk zamanları hem birbirnize hem aynı evde yaşamaya alışmaya çalışıp tartışmalar olabilir ama dayak işin içine girdi mi işler değişiyor canım ya

Bütün yazdıklarını şokla okudum sen nasıl dayandın nasıl birlikte oldun bu adamla Allah korusun eşim bana bi kez bile vursa giderim evden erkek olmasını gücüyle gösteremez bana, adam olacaklar önce biz nasıl canımız ailemizi bile bırakıp onlara güvenip evleniyorsak adam olup sahip çıkacaklar bize,

Bizi herkesden korumaları lazımken bize vurmaları akıl mantık işi değil.. 2. Evliliği olduğunu ailene anlatmalısın oturun beraber karar alın, bi de bu olayların üstüne ondan çocuk yaparsan yaşayan bir ölüden farkın kalmaz canım yazık çocuğunu da döver bu adam..

Allah yar ve yardımcın olsun..

İlk bi ay şiddet gördüm aileme kaçtım gelmedim yalvardı ikna etti dönderdi geldim ondan sonra vurmadıydı ta bugüne kadar
Kuzum elini kaldirdiysa o artik değişmez ki bak bi kere yapmis simdi bi daha yapıyor. 1 yil ya da 2 yıl sonra yine yapacak . degerini bil canim ona muhtac degilsin

Zaten yapsamda cikmazdi cunku degerlendirdigim gun gecen hafta bu aksamdi ya. E kana bile daha yeni yeni gecer yani varsa. İdrarda hic cikmaz bence daha adet gunum gelmeden. Ama bide şoyle bisey var zTen bugun hic belirtim yok kasik agrisi olsun gogus hassasiyeti olsun hic biseyim yok yani

Ben bugün dayanamadim yine test yaptim yine tem cizgiydi ama yarin kanda baktircam artik boyle muallakta kalmak beni bitirdi

canim gozunuz aydin darisi biz bekleyenlere olsun insallah

Hı çıkmaz o kadar cabuk

Canım benim aşılama oldu bu ay yumurtalama günümü bilmiyorum ama çatlatma iğnemi 18 eylülde vuruldum.20 eylülde de aşılama yapıldı.sence test yapsak çıkarmı pazar günü falan?Merakten ölcem
bence cikmaz canim yaa ama bende merak ediyorum.biz dogal yollar la denedik ama ins olur

Ya kızlar dün yumurtlama günümdü dün ve dünden önce ve ondan ilişkim oldu üç gün ama bugünde yumurtlama günü olarak gösteriyo ovulasyon testi . Eşim ilişkiye girmekten sıkıldı ayıptır söylemesi orasını da yara yaptı acıyo. Şimdi ben napim bugün de ilişki olsun mu ya nasıl seviyorum napcam fikir verin

Canim ya hayirlisi olsun sey sorcaktim belirtilerin nelerdi acaba? Bide gobek deligine bastiedigin zaman agri aci var mi ? Hani kordondan dolayi

Şuan bir acı yok belirtilerini çok uzun yazmıştım ama ozetliyim baş dönmesi iki gün adetime bir hafta kala çok az kanama mide yanması ve aşırı gazdi

Şuan bir acı yok belirtilerini çok uzun yazmıştım ama ozetliyim baş dönmesi iki gün adetime bir hafta kala çok az kanama mide yanması ve aşırı gazdi
Okadar da takip ettim ya en son isteyim kizlar aksama yazicam herkese cevap demistin aradim taradim bulamadim kacinci sayfadaydi acaba hatirliyosan canim gobek deliği bebek buyudukce agriyor heralde anladim canim yine de teşekkür ediyorum hayirlisi olsun insallah bizde bu duygulari yasariz nolur dualarini eksik etme

Öyle olmasın ben mutlu olmak istiyom sadece anne babam bana kıymazken nasıl yaptı bende inanamıyorum halen üzülmekten Yoruldum artık sevgi olmasa çoktan gitmiştim ben zâten

Canim yazdıklarını okurken sokk oldum resmen yaa...daha genceciksin,4aylik evlisin bu ikinci dayak bide???hele ki ilk ayda dayak nedir yaaa,ailem.nasil geri gönderdi seni??kesinlikle uzaklaş orda..hemen..biram surtsun burnunu..biliyorum yuvani.dagtmak istemiyosun bosam.demek kolay seni anlayamayız .ben sana bosan diyemem ama darp raporu al dursun cebinde, cik.git guvendigim birinin yanina haber bile verme yesin kafayo bosver..ailene derhal bildir hem dayak olayini hem ikinci evliliği. ..nasil saklar bunu, hadi o sakladi ailesi akrabalari.hiccc mi agzindan.kaçırmadı "yada soylemedi sana yaa aklim almiyo?.rabbim ıslah etsin bu adami,bnce ilk.esi de siddet yüzünden ayrıldı kv, ve kayınpederinin haberi var mi esinin.dayak.attığından, onlar.nasil karşılıyor bunu yaa??

Kızlar nasılsınız herşey yolundadır inşaalh bir saat bile girmesem baya kişi yazmış takip edemiyorum valla :)
Bu arada dün akşamdan beri eşim bir kez daha iyiki evlenmişim diyorum resmen dün akşam ikimize vakit ayırdık gezdik bir kez elleriyle yemekler hazırladı dedi yani ben bu adamı çok seviyorum . bende artık onu mutlu etmek istiyorum o mutlu haberi duymak istiyoruz evet kızlar bata son 10 gün kaldı heyecan var tabi ki ama bir kaç günden beri takip etmesem de bu kasık ağrısı süphelen miyor değilim ama kesin karar veremiyorum şuana kadar var gibi de diyemiyorum yok gibi de ve soğan suyu içmeye başladım hayırlısını diliyorum kızlar hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…