2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen bende oyle dusunuyorum.dier kadin i olduresiye dovdugu icin kactigi dogrudr ama aldatmaya hic inanmiyrm.iyle olsa ailesi yaninda olurdu.evliligi bile saklamazlardi cekinceleri olmasa.allah korusun cocuk olursa hic kirtulamaz boyle bi psikopattan.dier kadin ölmeden kurtulduysa bu bi şans.bence sende bi an once kac canim 3 sene falan cekme bosuna dieri gibi Gamzecannn

Dun olduysa bugün olmasına gerek yok bence gün aşırı devam edin

Canim ya hayirlisi olsun sey sorcaktim belirtilerin nelerdi acaba? Bide gobek deligine bastiedigin zaman agri aci var mi ? Hani kordondan dolayi

Ay o gobek deligi acisi bende de bu ay var 10 15 gun kadar. 2-3 gun adet oldum ama cok gelince adettir diyorum.ama gobek deligim kasiklarim basim surekli agriyor.acaba havalar birden sogudu ondan mi yaa

Benim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heralde
aaaaa yani su ovalosyon testi nasıl işler bilmiyorum ovalasyon donemi bitince cızgı cıkmayıp sımdı cıktıysa hamıle olabılırsın

Canim en iyi psikolog rabbin rabbine anlat derdini inslh hakkinda hayirlisi olsun

Sürekli sizin için dua ediyorum inanın bi aile gibi olduk burada

kızlar merhaba.bende ikinci hamilelik için uğraşanlardanım.yazdıklarınız çok samimi geldi bende yazmak istedim.Allah uzun sağlıklı ömür versin 5 yaşında bir kızım var.ikinciyi istiyoruz nasipse.nisan ayında kalp atışlarının durması sebebiyle 10 haftalık gebeliğim sona erdirildi.sonra biraz toparlanmam zaman aldı.bu ayın 26 sında yumurtlama günümdü.25 ve 27 sinde değerlendirdik.14 ekim bat olarak görünüyor.inşallah Rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip eder

Eyila23

Ay o gobek deligi acisi bende de bu ay var 10 15 gun kadar. 2-3 gun adet oldum ama cok gelince adettir diyorum.ama gobek deligim kasiklarim basim surekli agriyor.acaba havalar birden sogudu ondan mi yaa
Canim benim gobek deligim de aci veya agri yok ama merak ettim acaba hamilelikte herkeste bu oluyor mu gobegimi parmakliyorum aci yok gebelikte yok diyorum delirdim iyice senin o agri surekli her adette oluyor mu? Ilk defa yasiyorsan belki gebelik belirtisi olabilir canim ya

yaa kızlar her ay yumurtlamadan sonra şişen ağrıyan göğüslerimde bu ay tık yok ovulasyon geçeli 1 hafta olcak nerdeyse mıncıklıyorum hiçbişi yok niye böyle ki ağrısından yatamamam gerekiyordu normalde adet olduktan sonra da geçiyordu illa her ay değişik bişi çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…