Aynen en iyisi ben adet gunumu bekleyeyim demi o zaman 12-13 gun falan gecmis olcak iliskinin uzerindenHı çıkmaz o kadar cabuk
Aynen bende oyle dusunuyorum.dier kadin i olduresiye dovdugu icin kactigi dogrudr ama aldatmaya hic inanmiyrm.iyle olsa ailesi yaninda olurdu.evliligi bile saklamazlardi cekinceleri olmasa.allah korusun cocuk olursa hic kirtulamaz boyle bi psikopattan.dier kadin ölmeden kurtulduysa bu bi şans.bence sende bi an once kac canim 3 sene falan cekme bosuna dieri gibiGamzecannn Canım bak oncekindede siddet vardir bence ondan bitmistir karsi tarf suclu olsa ailesi yanında olurdu küsmezlerdi bence duygular degil mantikla hareket et canin söz konusu siddetin sonu cinayete varabilir kesinlikle bunlari ailene anlat Gerçekten cok üzüldüm bir bebek dusuncesini at kafandan bu durumda böyle bir ortama nasil cocuk gelicek saglikli şekilde büyuyecek hamileykende vurur sana Allah korusun Allahim islah etsin
Ya kızlar dün yumurtlama günümdü dün ve dünden önce ve ondan ilişkim oldu üç gün ama bugünde yumurtlama günü olarak gösteriyo ovulasyon testi . Eşim ilişkiye girmekten sıkıldı ayıptır söylemesi orasını da yara yaptı acıyo. Şimdi ben napim bugün de ilişki olsun mu ya nasıl seviyorum napcam fikir verin
Benim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heraldeAmac ince ikinci çizgi değil pozitif çikmasi. Kiminde kalin çikar kiminde ince.
Canim ya hayirlisi olsun sey sorcaktim belirtilerin nelerdi acaba? Bide gobek deligine bastiedigin zaman agri aci var mi ? Hani kordondan dolayi
Can'ım adetine 8 gün kala ne hamilelik nede ovulasyon testinde çıkmaz. Sen bence 4 5 gün önce felan yumurtlamıssın.o sekiz günü beklemelisinBenim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heralde
Benim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heralde
aaaaa yani su ovalosyon testi nasıl işler bilmiyorum ovalasyon donemi bitince cızgı cıkmayıp sımdı cıktıysa hamıle olabılırsınBenim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heralde
canim ayva zamani bolbol yiyin bebeklerinizin teni guzel olsun bide medine hurmasi yiyin cok sifaliymis hamilelereKızlar ne yenilmez ne içilmez hamilelikte
Aynen en iyisi ben adet gunumu bekleyeyim demi o zaman 12-13 gun falan gecmis olcak iliskinin uzerinden
canim ayva zamani bolbol yiyin bebeklerinizin teni guzel olsun bide medine hurmasi yiyin cok sifaliymis hamilelere
Canim en iyi psikolog rabbin rabbine anlat derdini inslh hakkinda hayirlisi olsunDüşünceler git diyo kalbim durduruyo beni mantıkla hareket edemez oldum canım inan psikolojim alt üst oldu doğru düşünemez oldum yapmak istiyorum ama durduran bişeyler var mesela kalbim işte ben bi psikoloğa mı gitsem acaba önce
Okadar da takip ettim ya en son isteyim kizlar aksama yazicam herkese cevap demistin aradim taradim bulamadim kacinci sayfadaydi acaba hatirliyosan canimgobek deliği bebek buyudukce agriyor heralde anladim canim yine de teşekkür ediyorum hayirlisi olsun insallah bizde bu duygulari yasariz nolur dualarini eksik etme
Sagol canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insaAllah bize de :)Sürekli sizin için dua ediyorum inanın bi aile gibi olduk burada
Kızlar hepinizin dualarına iyi dileklerimle çok tesekkur ederim amin. Darısı sizlerinde basina. Bu sabah kan verdim yarın öğlen inşallah sonuçları alicam ve inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebeğim olur. Hepinizi çok opuyorum. Şimdi neredeyse bütün yazıları okudum. Sorulara cevap vermeden önce ben kendim deki belirtileri yazmak istiyorum. Bu ay beni suphelendiren en belirgin şey baş dönmesi ydi. Ama böyle otururken yemek yerken sık sık döndü. İkinci en büyük belirtim midem sürekli yandı son günlerde. Üçüncü büyük belirtim de inanılmaz karnım acıkıyor ama pek birşey yiyemiyorum. Bulantı şuana kadar başlamadı ama. Bir başka belirtim de tükürük salgim baya artmıştı beni baya zorluyordu. Şuan biraz daha iyi durumda. Goguslerim daha bugün sisti ve hassaslasti. Sonra dikkatimi çeken belirti adet gününe varken akıntı ve kanama geldi çok az ertesi günde gelip durdu. He bir büyük belirti bahadır sağlam gaz şişkinlik var. Ve hafif hafif kasik ağrılarim vardi
Şimdi nasıl ne kadar sıklıkla sorusuna yanıt vereyim bat başlayıp bittiginden itibaren yumurtlama gününe kadar bir gün arayla oldu. Altta durup spermler çıkmasın diye bacaklarını belimi hatta kaldirabildigim kadar kaldırıp uç bir kaç dakika durdum yataktanda yarım saatten aşağı cikmadim.
Eşim ve ben ballı muz tukettik ceviz yedik ona biraz kahve icirsin bazı denemelerden önce.
Psikolojik olarak inanıp Allah a güvendim. Ve ilişki sırasında hamileligi dusunmemeye çalıştım ilişkiye odaklandim mümkün olduğunca çok. Çünkü kendini hamile sanarsan gebelik olamiyormus diye birşey okumuş tüm.
Şuandaki genel durumların
Cok çabuk acikip pek birşey yiyemiyorum.
Goguslerim hassaslasti. Hala çok gazim var. Hala hafif hafif ka sık ağrıları var. Uyku modu gelip gidiyor.
Canim benim gobek deligim de aci veya agri yok ama merak ettim acaba hamilelikte herkeste bu oluyor mu gobegimi parmakliyorumAy o gobek deligi acisi bende de bu ay var 10 15 gun kadar. 2-3 gun adet oldum ama cok gelince adettir diyorum.ama gobek deligim kasiklarim basim surekli agriyor.acaba havalar birden sogudu ondan mi yaa
Sagol canim Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insaAllah bize de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?