2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Can'ım adetine 8 gün kala ne hamilelik nede ovulasyon testinde çıkmaz. Sen bence 4 5 gün önce felan yumurtlamıssın.o sekiz günü beklemelisin
9 gün önce yumurtlama günümdü. Ama dünden beri kahverengi leke geliyo bat 6-7 ekim. Geçen ay 7 gün varken bata kahverengi leke gelmişti yine adet olmuştum sonra. Doktor normal olur bazen demişti. Ama bu ay bata daha 9 gün varken leke gelmeye başladı. Kafam karıştı yine adet olucam galiba

O zaman adet olablirsin yada hamilelik testini denesen canım daha net sonuç alırsın bence

Kızlar ya ben şimdi tüp bebeğe başladım ya hani dün kahve içtim böyle çok iyi kahve falı bakan söylediği herşey harfiyen çıkan ve hatta dedem sapa sağlam adamken ciğer ile ilgili hastalık geçiricek evden cenaze çıkıcak dedikten sonra dedem akciğer kanseri olup 2 ay sonra vefat etti.Bunları söyleken kişiye o falı gönderdim şuan beklediğin bir haber var seviniceğin birşey olmuycak dedi tüp bebek yaptırıyorum o tutmuycak mı dedim bilmiyorum karanlık gözüküyor dedi.Ya şaçmalıyorum şuan evet Allahtan başka kimse geleceği bilemez ama psikolojik olarak okadar etkilendim ki akşamdan beri ağlıyorum hatta bugun doğum günüm ama hiç mutlu değilim sanki bütün tedavi boşa yapılıyor gibi şuanda şeytan dürttü işte

canım böyle şeylere takılıp kalma.böyle düşünerek kötüyü çağırmış oluyorsun.iyi düşün ki iyi olsun.falda öyle çıktı diye öyle olacak diye bişey yok.kalbini ferah tut ve Allah'a dua et.kendini de üzme boşuna

Saol cnm teşekkür ederim ya aslında takılıp kalıcak bir insan değilim hem dualara başladım 41 tane meryem suresi okuycam 41 gün yasin dağıttım 500 tane kursa okuyup bana bağışlıycaklar ama işte bi tarafım buruk

Hayırlı seneler kardeşim aklına öyle şeyler getirme, hepimiz biliyoruzki gaybı sadece ALLAH bilir
Fal mal şeytan işi Allah yasaklamış hem o kişi öyle dedi diye deden ölmedi ,eceli geldiği için öldü
Allah verir Allah alır...
Geleceği bilmeye kimin gücü yetebilir? Ölümlü,fani kulların mı?
Fani bir kulun dediklerine aldırış etmemen lazım onlara inanmak bile günah zaten baktırmakla hata etmişsin... ayrıca daha genceciksin olur inşallah sıkma canını
Bak ben 30'uma geldim ama ben bile bu kadar dertlenmiyorum
Şükredicez,dua edicez ve sabredicez...

bak ne güzel işte insanı en huzurlu kılacak şey dua.Rabbim kabul eylesin.sen dualarını okumaya devam et.yeri geliyor bizde fal baktırıyoruz ama sonuçta hepsi hurafe.insan kötü bir rüya gördüğünde bile etkisinde kalıyor ama yine napıyoruz Allah'ım sen rüyamı hayra çıkar diye dua ediyoruz.sen yine öyle yap.içindeki sıkıntını dua ederek atmaya çalış ve duyduğun şeylerin gerçeklik payı olmayacağına kendini inandır ki umudunu yitirmeyesin

Teşekkür ederim canım saol verende Allah alanda doğru sabredip dua etmekten başka elimizden bişey gelmez.

teşekkür ederim saol öyle yapıcam şeytanın aklımı karıştırmasına izin vermeyip Allah'a sığınıcam.

canim bende bi ara birine fal baktirmistim.atti tuttu diye sonra bi daha baktirdim.sonraki baktirisimda olumsuz bikac sey soyledi.kac gun moralim bozuldu kendime gelemedim.o gun tovbe ettim.sende boşver onun dediklerini canim . fala tovbe et bence.bir tek rabbim bilir.bak ne guzel tedavine baslamissin.senin kendini sikmaman stres olmaman lazim.

bende dün akşam çok kötü oldum tövbe bir daha baktırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…