2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayyyy Ekim batı belli olunca bende ekleyin listeye :)

Ilk defa yasiyorum ama hem adet oldum gecen hafta hemde bu hafta dr ultrasonla bakti gebelik olsa gozukurdu yum catlattik igneyle.tatih belli

Nikah günü alırken nikah işlemleri ve nüfus kayıt örneğinde

Arkadaşlarım öncelikle üzücü bir takım olaylar yaşayan yaşamış olan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun Allah kimseyi doğru yolundan ayırmasın ve herşeyin hayırlısını versin.Diyeceğim şu ki;
Bildiğiniz gibi konumızun başlığı belli.Yine bildiğiniz gibi üzülmek stres sıkıntı vs gibi konular gebeleri ve gebe kalmak isteyenlerin bilinç altını olumsuz etkileyebilir.Naçizane fikrim kabul buyrulur yada buyrulmaz saygım sonsuz ancak, konumuz dışındaki mevzular için yeni başlık açılsa burda konu özünden dışarı çıkmasak iyi olur diye düşündüm.Sevgiler kardeşlerim.
Allah gönlümüze göre versin.

Bende uzaktan uzağa bu topiği takip edenlerdenim:) dayanamadım yazdım . Bizimde Bu ay 2. Denememiz olcak inşaallah. bugün adetim bitti. Önümüzdeki haftaya kadar, fındık ceviz muz keçiboynuzu ne varsa hepsini stok yapcam :) inş bu ay tutacak yani tutmalı yani tutsun nolur Allahııııımmm :)

Burda herkesin telaşı aynı.
Bu gece mübarek gece. Yarınımız mübarek gün. Rabbim bu güzel günler hatrına burdaki arkadaşların gönlünü ferahlatsın, karınlarını bebişleriyle doldursun inşaallah :) amin.

Buarada bat; 23 ekim

Canim ya fallara itimat etmek allah korusun imansiz ölmeye sebebiyet veriyormus.yani dogruda cikabilir ama gelecekten haber vermekte almakta en buyuk gunahlar arasinda..hic itimat etme allaha teslim ol..ayni salakligi ben uninin ilk yili bi cocukla evlencemmi diye baktrmistim hocaya cok iyi seyler soylemisti ama suan baskalsiyla evliyim ve iyikide olmamis.o hocaninda normalde her dedigi cikiyormus bana tutmadi.ben zaten hemen sonrasinda cok pisman oldum tovbe ettim bidahada hic baktrmadm...allah affetsin.iyikide cikmadi dedikleri

Bide mubarek aylara giriyoruz.hicri takvimi takip et..muharremin 10 unda asure gunu boy abdesti alanin o yil ölüm haric tum beden skintilari gidermis.ve ogun cesmelerden zemzem akarmis bol bol icin diyolar ogun yenilen asurede şifa olurmus.ozellikle o gun asure gunu..bide cok etkili besmele hatmi var onu bi arastr bikac kisi toplanip yapin.hic konusmadan 4444 besmele idi sanirim.bende 15 yildir birsuru tup bebege ramen cocugu olmayan birinin hatmine katilmistim.suan 3 yasinda oglu var.rabbime sigin.biseyler vesile

Doğru diyorsun canım mesajın banaydı anladım ama ben çoktandır burda yım bu başlık altındayım zaten arkadaşlarla samimi olduk dost olduk bende bebek istiyordum ve aramızda kötü şeyler yaşayanda var akıl almak istedim ve derdimi paylaşmak istedim kimseyle paylaşamıom Allah razı olsun onlarda dinledi yorum yaptı ben kötü bişey yaptıysam özür dilerim hepinizden üzdüysemde kimsem yok burda sizden başka kocamda böyle yapınca yapayalnız kaldım çaresizce yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin bidaha asla böyle bişey yapmam

kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürler

Gamzecannn canim olur mu iyle sey ne kusuru..hepimiz burda yeri geliyor ozelimizi iyi seylerimizi kotu seylerimizi paylasiyrz.. hersey herzaman herkese soylenmiyor malesef.burda o samimiyet olustu artik bizlerde nacizane fikirlerimizi soyluyoruz.yasadigin olay tam bi travma.burda bunu konusmak lazim konuyu deil bence..benim fikrim.bilmiyrm dier arkadaslarimiz rahatsiz oluyor mu ama sonucta sen buraya samimiyetten yazmak istedin.baslik acip oylesine yazmak baska.gunlerdir konustugun insanlarla dertlesmek baska

Esimle yürüyüş yaptık bugün 2 saatten fazla ve aha dedim yine adet oldum gibi bir baktım sarımsı akinti var uzayan şekilde camasirimda islakti anlayamadım

Birde kasiklarim ağrıyor bugün doktora gittim cildiyeye sag ayagimda mantar olusmus ilac ve krem sprey verdi hamilelik şüphen var mi dedi evet dedim adet tarihim yakin daha belli degil dedim o zaman olmadigindan emin olunca hapı kullan dedi bakalım kullanicakmiym kullanamicakmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…