- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Tamam o zaman sabah aksam yap sana dedigim saatlerde. Tek test yapma17 eyülde başladı adetim. 21 inde bitti.
Gamzecannn canim olur mu iyle sey ne kusuru..hepimiz burda yeri geliyor ozelimizi iyi seylerimizi kotu seylerimizi paylasiyrz.. hersey herzaman herkese soylenmiyor malesef.burda o samimiyet olustu artik bizlerde nacizane fikirlerimizi soyluyoruz.yasadigin olay tam bi travma.burda bunu konusmak lazim konuyu deil bence..benim fikrim.bilmiyrm dier arkadaslarimiz rahatsiz oluyor mu ama sonucta sen buraya samimiyetten yazmak istedin.baslik acip oylesine yazmak baska.gunlerdir konustugun insanlarla dertlesmek baska
Sağol canım bekliycem bakalımbelki de yerleşme kanamasıdır canım biraz daha bekle bence
Canim oncelikle okudum yazdiklarini. Cok gecmis olsun. Kendini yipratma. Ve biran once bir care bul. Ask sevgi bir yere kadar ne karin doyurur ne huzur verir.Aynen öyle günlerdir sizle konuştuğum için yeni başlık açmak istemedim
He senin igneden dolayi olabilir canim o zaman bişey diyememIlk defa yasiyorum ama hem adet oldum gecen hafta hemde bu hafta dr ultrasonla bakti gebelik olsa gozukurdu yum catlattik igneyle.tatih belli
teşekkür ederim selinokay. 2 aylık evliyim biraz telaşlıyım sankiTamam o zaman sabah aksam yap sana dedigim saatlerde. Tek test yapma
Gamzecannn canim olur mu iyle sey ne kusuru..hepimiz burda yeri geliyor ozelimizi iyi seylerimizi kotu seylerimizi paylasiyrz.. hersey herzaman herkese soylenmiyor malesef.burda o samimiyet olustu artik bizlerde nacizane fikirlerimizi soyluyoruz.yasadigin olay tam bi travma.burda bunu konusmak lazim konuyu deil bence..benim fikrim.bilmiyrm dier arkadaslarimiz rahatsiz oluyor mu ama sonucta sen buraya samimiyetten yazmak istedin.baslik acip oylesine yazmak baska.gunlerdir konustugun insanlarla dertlesmek baska
Biraz var evet telasin. Ama kendini kaptirma daha cok yenisin. 1 seneye kadar olmamasi normal. Kendini cok buyuk beklentilerin icine sokma. Hayirlisini iste Allah tan sana duseni yap bekle :))teşekkür ederim selinokay. 2 aylık evliyim biraz telaşlıyım sanki
Tesekkur ediyorum canim tekrar paylastigin icin :)
Doğru diyorsun canım mesajın banaydı anladım ama ben çoktandır burda yım bu başlık altındayım zaten arkadaşlarla samimi olduk dost olduk bende bebek istiyordum ve aramızda kötü şeyler yaşayanda var akıl almak istedim ve derdimi paylaşmak istedim kimseyle paylaşamıom Allah razı olsun onlarda dinledi yorum yaptı ben kötü bişey yaptıysam özür dilerim hepinizden üzdüysemde kimsem yok burda sizden başka kocamda böyle yapınca yapayalnız kaldım çaresizce yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin bidaha asla böyle bişey yapmam
Kuzum bence kullanma olabilir bebissBirde kasiklarim ağrıyor bugün doktora gittim cildiyeye sag ayagimda mantar olusmus ilac ve krem sprey verdi hamilelik şüphen var mi dedi evet dedim adet tarihim yakin daha belli degil dedim o zaman olmadigindan emin olunca hapı kullan dedi bakalım kullanicakmiym kullanamicakmiyim
çok teşekkür ederim. ister istemez oluyor o telaşBiraz var evet telasin. Ama kendini kaptirma daha cok yenisin. 1 seneye kadar olmamasi normal. Kendini cok buyuk beklentilerin icine sokma. Hayirlisini iste Allah tan sana duseni yap bekle :))
Ovulasyon testi dediginiz nedir acaba ? Bana da anlatabilirmisinizBenmde bat 20 eylül cnm bende ovulasyon testi kullaniyorum ama ben anlamadm ayın 4unde koyu çift çizgiydi bugn hala ikinci cok hafif silik yani çatlamış ama hala denemeye devam edeymmi
Kizlar benimde kasigimda seyirmeler agrilar oluyor. Ve kasigimin ustune elimi koydugumda yuvarlak bisey hissediyorum. Sari akintim 5-6 gundur hala devam ediyor. Goguslerim sisti ama ne agri var ne sizi. Bazen ara ara kasigima oyle bir kramp giriyor ki bi soldan bi sagdan. Birde fena istahim acildi. Az once yemek yedik sofrayi sildim supurdum. Kendimi ilk defa boyle gordum. Ve birde uykuya cok megilli oldum acayip uykum oluyor ve yorgunluk hissediyorum.
Normalde belirti aramam ama butun bunlarin hepsini yasayinca suphelendimbata son 5 gun. bugunde bitti sayilir gerci :)) test yapamiyorum cunku ovitrelle kullandim.
Of ne zor test yapamamak. Kendime soz vermistim adet 5 gun gecikme olmadan test yapmiycam diye ama pazar gunu yapmayi dusunuyorum ignenin 13. Gunu olacak
Eee kizlar ne diyosunuz fikri olan
Gebelik testi gbi testler cnm yumurtlama nin olduğu günü tespit etmek için kullanılıyor yumurtlama olduğu gün öncesi ve sonrası ilişki oluyo hamile kalma şansın yükseliyor cnmOvulasyon testi dediginiz nedir acaba ? Bana da anlatabilirmisiniz
Ben takvim kullaniyorm ve ona gore gidiyorum yumurtlama gunu oldugunda akinti oluyo diye biliyorm dogru mu cunku bende ole bisey olmustuGebelik testi gbi testler cnm yumurtlama nin olduğu günü tespit etmek için kullanılıyor yumurtlama olduğu gün öncesi ve sonrası ilişki oluyo hamile kalma şansın yükseliyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?