2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen öyle günlerdir sizle konuştuğum için yeni başlık açmak istemedim

Kizlar benimde kasigimda seyirmeler agrilar oluyor. Ve kasigimin ustune elimi koydugumda yuvarlak bisey hissediyorum. Sari akintim 5-6 gundur hala devam ediyor. Goguslerim sisti ama ne agri var ne sizi. Bazen ara ara kasigima oyle bir kramp giriyor ki bi soldan bi sagdan. Birde fena istahim acildi. Az once yemek yedik sofrayi sildim supurdum. Kendimi ilk defa boyle gordum. Ve birde uykuya cok megilli oldum acayip uykum oluyor ve yorgunluk hissediyorum.
Normalde belirti aramam ama butun bunlarin hepsini yasayinca suphelendim bata son 5 gun. bugunde bitti sayilir gerci :)) test yapamiyorum cunku ovitrelle kullandim.

Of ne zor test yapamamak. Kendime soz vermistim adet 5 gun gecikme olmadan test yapmiycam diye ama pazar gunu yapmayi dusunuyorum ignenin 13. Gunu olacak
Eee kizlar ne diyosunuz fikri olan

Aynen öyle günlerdir sizle konuştuğum için yeni başlık açmak istemedim
Canim oncelikle okudum yazdiklarini. Cok gecmis olsun. Kendini yipratma. Ve biran once bir care bul. Ask sevgi bir yere kadar ne karin doyurur ne huzur verir.
Iyicene sakinles sakin kafayla ara aileni durumu anlat. Siddetin erkeni geci sozlusu fizikseli olmaz. Evlenince dovmus. 4 ay gecmis dovmus. Sozlu desen zaten hep siddet var. Bence birak cocuk yapmayi kurtar kendini. Ileride Allah korusun cocuk olursa cocugunun boyle seylere sahit olmasini ister misin ki daha neler neler. Lutfen biraz saglikli dusunmeye calisss... lutfeennnn. Aslinda kiziyorum senin durumunda olanlara. Ama bir yandanda kizamiyorum. Iste ask sevgi var diye mahkum hissediyorlar ama degilsin gencsin.... sana huzur vermeden aci veren birisini napacaksin...

Kesinlikle katılıyorum
Hepimiz insanız ve hepimizin başına her an herşey gelebilir....
gebelik konusu burda herzaman güncel zaten sürekli konuşuluyor

Aylini1981 baslik oyle ama biz birbirimizin her derdini dinliyoruz. Sahsim adina ben rahatsız olmuyorum. Kizin cani zaten sıkkin yuvasu tehlikede siz kalkmis neler diyorsunuz. Insanlik olmedi degil mi hamile kalmak istiyoruz diye fanusta yasayalim o zaman hic skinti gormeyelim diye oyle sey mi olur allasen ya . Gamzecannn canini skma sakin lutfen rahatsiz olsalar sana destek olmak yerine bunu soylerdi kizlarda canim

Kuzum bence kullanma olabilir bebiss

kızlar biliyorsunuz hamile oldugumu yeni ögrendim 7,haftalık şuan felaket migde bulantım oluyor iştahım açık ama süreklide yiyorum. ama son 3-4 gündür sadece burnum kapalı ve nefes alamıyorum birde afedersiniz tuvalet sıkıntım varken şimdi şeyi bozmuşum tuvaletten çıkamaz oldum sizce zararlımı bu

Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz

Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar

S selifor ballim geçmiş olsun annemin ayağında da mantar var yıllardan beri kurtulamadı geçenlerde yine azmış kadının zaten bi ton hastalığı var bide onunla uğraşıyo
Bak sirkeli su bakterileri öldürür onu kullanabilirsin doğal ev sirkesi olsun ayağını o suya sok beklet biraz
internete bak istersen yazar orda
bide ayağını iyi kurula, bakteri nemli ortamı sever tıpkı genital bölgemiz gibi hani orayı da banyodan sonra iyi kurulamamız gerekiyorya aynen onun gibi... ben artık sirkemi de kendim yapıyorum çok faydalı bişey özellikle temizlikte kullanırım bulaşık makinasını çalıştırmadan önce falan dökerim:)

Gebelik testi gbi testler cnm yumurtlama nin olduğu günü tespit etmek için kullanılıyor yumurtlama olduğu gün öncesi ve sonrası ilişki oluyo hamile kalma şansın yükseliyor cnm
Ben takvim kullaniyorm ve ona gore gidiyorum yumurtlama gunu oldugunda akinti oluyo diye biliyorm dogru mu cunku bende ole bisey olmustu

Hamile arkadaslar hamileliginizi ogrenmeden once belirti olarak yuzde ates yasadiniz mi ? Boyle yanaklariniz falan kizaripta yuzunuzden ates cikiyo muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…