2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cnm belirtilere bakilarak gebelik teshisi konulmaz. Egerki supheleniyorsan test yapmalisin. Ayrica hicbirsey gebe olmaya engel degil kilo ne pko. Yeterki Rabbim ol desin :)Senin cok istedigini biliyorum tanidigim tanimadigim herkes dualarimda insAllah gonlune gore olsunn herseyyy. İnsAllah mutlu haberlerini duyurursun burdan :)
Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz

Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar

Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz

Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar
Ben 60 kiloyum kuzum boyum 163 pko var bende. Senin nasil peki?
Yazdıkların icinde kuzum benimde kasiklarimda o batma kramp falan var istahim fena artti test yaptim ama negatifti. Biraz daha bekle kuzum istersen

Canim bende belirtilere gore teshis koyma taraftari degilim hep soylerim belirtilere kapilmayin asla diye :))
Ama bunlarin hepsini bir arada yasayinca suphelendim. Igne oldugum icin etkisi hala gecmemistir . Oyuzden test yapamiyorum

Ben 60 kiloyum kuzum boyum 163 pko var bende. Senin nasil peki?
Yazdıkların icinde kuzum benimde kasiklarimda o batma kramp falan var istahim fena artti test yaptim ama negatifti. Biraz daha bekle kuzum istersen
Canim benim 174 boyum kilo 72 73 arasi hep boy oldugu icin zaten gostermiyorum ama etkiler mi bilmiorum pko lularda kilo fazla olmamali ya

Ben netten de hesaplattm ayni gunu soledi suan da 1 gun adet gecikmem var idrar testi yaptm ve negatif cikti herkes su icmekten bahsediyo acaba benim yanlis yaptigim biseler mi var?

Seni anliyorum cnm :) adet gunu test yp insAllah cift cizgiyi gorursun rabbimin izniyle :)
Canim bende belirtilere gore teshis koyma taraftari degilim hep soylerim belirtilere kapilmayin asla diye :))
Ama bunlarin hepsini bir arada yasayinca suphelendim. Igne oldugum icin etkisi hala gecmemistir . Oyuzden test yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…