Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz
Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar
Bi belirti mi bilmiyorum ama benim yuzumdede ayni sey var :)Hamile arkadaslar hamileliginizi ogrenmeden once belirti olarak yuzde ates yasadiniz mi ? Boyle yanaklariniz falan kizaripta yuzunuzden ates cikiyo muydu ?
Ben 60 kiloyum kuzum boyum 163 pko var bende. Senin nasil peki?Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz
Evet cnm akinti oluyo ama takvimim programı tam günü doğru tespit etmiyo tahminen söylüyor:)Ben takvim kullaniyorm ve ona gore gidiyorum yumurtlama gunu oldugunda akinti oluyo diye biliyorm dogru mu cunku bende ole bisey olmustu
Canim bende belirtilere gore teshis koyma taraftari degilim hep soylerim belirtilere kapilmayin asla diye :))Cnm belirtilere bakilarak gebelik teshisi konulmaz. Egerki supheleniyorsan test yapmalisin. Ayrica hicbirsey gebe olmaya engel degil kilo ne pko. Yeterki Rabbim ol desin :)Senin cok istedigini biliyorum tanidigim tanimadigim herkes dualarimda insAllah gonlune gore olsunn herseyyy. İnsAllah mutlu haberlerini duyurursun burdan :)
İnsallah belirtidir canim ya. Esimde bu aksam yanaklarima dokundu falan atesin mi var falan dedi hemenBi belirti mi bilmiyorum ama benim yuzumdede ayni sey var :)
Canim benim 174 boyum kilo 72 73 arasi hep boy oldugu icin zaten gostermiyorum ama etkiler mi bilmiorum pko lularda kilo fazla olmamali yaBen 60 kiloyum kuzum boyum 163 pko var bende. Senin nasil peki?
Yazdıkların icinde kuzum benimde kasiklarimda o batma kramp falan var istahim fena artti test yaptim ama negatifti. Biraz daha bekle kuzum istersen
Canim bende belirtilere gore teshis koyma taraftari degilim hep soylerim belirtilere kapilmayin asla diye :))
Ama bunlarin hepsini bir arada yasayinca suphelendim. Igne oldugum icin etkisi hala gecmemistir . Oyuzden test yapamiyorum
Cnm benim yanaklarimi ates basiyor ama vucudum donuyor ozellikle ayakllarim:) seninde oylemiİnsallah belirtidir canim ya. Esimde bu aksam yanaklarima dokundu falan atesin mi var falan dedi hemen
Insallah canim insallah. Hayirlisiyla insallah sende bende tum isteyen herkeste tez zamanda kavussun bebislerine.Seni anliyorum cnm :) adet gunu test yp insAllah cift cizgiyi gorursun rabbimin izniyle :)
Aynen bende oyleyim suanda. Yanaklarim ates basiyor ayaklarimi buz kesiyorCnm benim yanaklarimi ates basiyor ama vucudum donuyor ozellikle ayakllarim:) seninde oylemi
Aynen canim ayaklarima kalin bir corap giydimCnm benim yanaklarimi ates basiyor ama vucudum donuyor ozellikle ayakllarim:) seninde oylemi
Aynen ben de valla iki kat çorap giydim ayagima yanaklar ates ama ya usuttuk ya daa :))Aynen bende oyleyim suanda. Yanaklarim ates basiyor ayaklarimi buz kesiyor
Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz
Bennde pandufla geziyorum :) birde izmirde yasiyorum suan bile ustumde battaniye var :) insAllah vardir bebislerimiz :)Aynen canim ayaklarima kalin bir corap giydim
Canim normalde oyle. Ama benim 3 aydir 2 en fazla 3 gun gecikmeyle geldi adet. Ama yum tam ne zaman catladi bilemiyorum. Igne olduktan 36 saat sonra diyorlar amaKizlar yumurta catladiktan sonra kesin 14 gun sonra adet olur dimi. Yani pko falan bunda degisiklik yapmaz
Hahah bencede biz usuttuk hemde kafadanAynen ben de valla iki kat çorap giydim ayagima yanaklar ates ama ya usuttuk ya daa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?