- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Evet zayifsin canim bende pko oldugu icin kilo vermekte cok zorlaniyorum.Bnm de boyum 170 kilom 52 cnm biraz zayıfım ben
Cnm yumurta dollendikten sonra 7-10 gun icinde rahme tutunur. Buna gore test yapmak gerekir :)Kizlar yumurta catladiktan sonra kesin 14 gun sonra adet olur dimi. Yani pko falan bunda degisiklik yapmaz
Cevabi hamile arkadaslardabizim hepimizde ayni belirti varsa onlarda yasamiş olmali tabi hamilelikse
Allah razı olsun canim annenede sifa versin Rabbim tavsiyelerini dikkate alicam insaAllah gecer hapi icmicem kremle sprey arti senin dediklerini kurtulrm evelAllahS selifor ballim geçmiş olsun annemin ayağında da mantar var yıllardan beri kurtulamadı geçenlerde yine azmış kadının zaten bi ton hastalığı var bide onunla uğraşıyo
Bak sirkeli su bakterileri öldürür onu kullanabilirsin doğal ev sirkesi olsun ayağını o suya sok beklet biraz
internete bak istersen yazar orda
bide ayağını iyi kurula, bakteri nemli ortamı sever tıpkı genital bölgemiz gibi hani orayı da banyodan sonra iyi kurulamamız gerekiyorya aynen onun gibi... ben artık sirkemi de kendim yapıyorum çok faydalı bişey özellikle temizlikte kullanırım bulaşık makinasını çalıştırmadan önce falan dökerim:)
Canim gecmis olsun. Dikkatli ol ilac icme bakalim battan sonra duruma gore baslarsinF Findikkiran icmicem zaten canım olmadigi kesinlesince basla dedi
canim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadımKizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz
Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar
Kizlar yumurta catladiktan sonra kesin 14 gun sonra adet olur dimi. Yani pko falan bunda degisiklik yapmaz
Anladim kuzum benim. Bosuna umutlanmiyim ben o zaman hemen :)Benim öyle olmuyor valla
Ovulasyon testi kullanıyorum yumurtanın catladigi zamanı biliyorum 17. Gün bile olduğum oluyor ve her ay ayni değil
canim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadım
bende yemeyi cok seviyorum ve uyku duzenim yok hamile kalirsam dahada articak o duruma düşmek istemiyorum bir yerden baslamak gerek aslinda az az herseyden yemeliBenimde boyum 1.60. Ben 67 kilodan 48 kiloya dusmustum birde benim kemiklerim iri herkes ne kadar zayiflamissin dedi kilo aldim 53 oldum. Evlenirken 53tum simdi 60 oldum :) bende vericem ama yemeyi vok seviyorum :)
Allah razı olsun canim annenede sifa versin Rabbim tavsiyelerini dikkate alicam insaAllah gecer hapi icmicem kremle sprey arti senin dediklerini kurtulrm evelAllah
Anladim kuzum benim. Bosuna umutlanmiyim ben o zaman hemen :)
Benimde boyum 1.60. Ben 67 kilodan 48 kiloya dusmustum birde benim kemiklerim iri herkes ne kadar zayiflamissin dedi kilo aldim 53 oldum. Evlenirken 53tum simdi 60 oldum :) bende vericem ama yemeyi vok seviyorum :)
Selincim merhaba bende senin gibi ağrılar ve belirtiler yaşıyorum gögüslerim de çok hassasiyet var karın ağrılarım adet olacağım günkü sancılar gibi son 7 gündür..bat 6 ekim :) heycanla bekliyorum salı günü kan testi vericem bakalım rabbim hepimiz için hayırlısını versin..Kizlar benimde kasigimda seyirmeler agrilar oluyor. Ve kasigimin ustune elimi koydugumda yuvarlak bisey hissediyorum. Sari akintim 5-6 gundur hala devam ediyor. Goguslerim sisti ama ne agri var ne sizi. Bazen ara ara kasigima oyle bir kramp giriyor ki bi soldan bi sagdan. Birde fena istahim acildi. Az once yemek yedik sofrayi sildim supurdum. Kendimi ilk defa boyle gordum. Ve birde uykuya cok megilli oldum acayip uykum oluyor ve yorgunluk hissediyorum.
Normalde belirti aramam ama butun bunlarin hepsini yasayinca suphelendimbata son 5 gun. bugunde bitti sayilir gerci :)) test yapamiyorum cunku ovitrelle kullandim.
Of ne zor test yapamamak. Kendime soz vermistim adet 5 gun gecikme olmadan test yapmiycam diye ama pazar gunu yapmayi dusunuyorum ignenin 13. Gunu olacak
Eee kizlar ne diyosunuz fikri olan
Canim en guzel yolu dengeli beslenip biraz sporla takviye yapmak. Ben calistigim ve hafta bir gun izin kullandigim icin hic zaman bulamiyorum. Kilo bence hamilelik icin onemlicanim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadım
bende yemeyi cok seviyorum ve uyku duzenim yok hamile kalirsam dahada articak o duruma düşmek istemiyorum bir yerden baslamak gerek aslinda az az herseyden yemeli
aynen canım alternatif tip cogunlukla iyidir bitkiler falan dogal olan zaten yediklerimiz hormonlu oynanmis bari ilac icip mahfetmeylimCümlemizden inşallah canımm
bi çok doğal formül var internetten bakarsın ilaç kullanma tabi
Saraçoğlu hocanın sitesindede vardır belki o hocanın kitabını almak lazım aslında ilaçlar zehirdir
Yüce Allah doğada öyle formüller yaratmışki kulları için elhamdulillah...
Amin canim hepimiz icin insallah. Benim kramp ve sizlama tarzi ama adet sancisi gibi yogun degil. Benim buyuk suphem sari akintimin olmasi ve uyku canim hadi bakalim hayirlisi kendime soz verdim ama dayanamiycam pazar gunu bir idrar testi yapabilirimSelincim merhaba bende senin gibi ağrılar ve belirtiler yaşıyorum gögüslerim de çok hassasiyet var karın ağrılarım adet olacağım günkü sancılar gibi son 7 gündür..bat 6 ekim :) heycanla bekliyorum salı günü kan testi vericem bakalım rabbim hepimiz için hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?