2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razı olsun canim annenede sifa versin Rabbim tavsiyelerini dikkate alicam insaAllah gecer hapi icmicem kremle sprey arti senin dediklerini kurtulrm evelAllah

Kizlar yazdim ama hic bi cevap yazmadiniz

Birde kizlar kilolariniz kac. Pko lu olanlar . Pko olmayan hamisler ve adaylar
canim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadım

Benimde boyum 1.60. Ben 67 kilodan 48 kiloya dusmustum birde benim kemiklerim iri herkes ne kadar zayiflamissin dedi kilo aldim 53 oldum. Evlenirken 53tum simdi 60 oldum :) bende vericem ama yemeyi vok seviyorum :)
canim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadım

Benimde boyum 1.60. Ben 67 kilodan 48 kiloya dusmustum birde benim kemiklerim iri herkes ne kadar zayiflamissin dedi kilo aldim 53 oldum. Evlenirken 53tum simdi 60 oldum :) bende vericem ama yemeyi vok seviyorum :)
bende yemeyi cok seviyorum ve uyku duzenim yok hamile kalirsam dahada articak o duruma düşmek istemiyorum bir yerden baslamak gerek aslinda az az herseyden yemeli

Allah razı olsun canim annenede sifa versin Rabbim tavsiyelerini dikkate alicam insaAllah gecer hapi icmicem kremle sprey arti senin dediklerini kurtulrm evelAllah

Cümlemizden inşallah canımm
bi çok doğal formül var internetten bakarsın ilaç kullanma tabi
Saraçoğlu hocanın sitesindede vardır belki o hocanın kitabını almak lazım aslında ilaçlar zehirdir
Yüce Allah doğada öyle formüller yaratmışki kulları için elhamdulillah...

Anladim kuzum benim. Bosuna umutlanmiyim ben o zaman hemen :)

Yok yok sen umutlan yine de :)

Bu ay 18. Gün oldum ben yumurtlamadan tam 18 gün sonra

2 tane erken gebelik testi yaptım aşırı hassas olandan şüpheli ilişkiden 5 gün sonra bile çıkıyor

Ama kocaman tek cizgiyi yedim iki seferde de

Umutlar gelecek aya inşallah

Ayyy ben de varım kilo vermesi gereken

Boyum 1.58 1.57 anca 1.56 da olabilir :)

Kilom 56.5 oldu göbek aldı başını gidiyor

Selincim merhaba bende senin gibi ağrılar ve belirtiler yaşıyorum gögüslerim de çok hassasiyet var karın ağrılarım adet olacağım günkü sancılar gibi son 7 gündür..bat 6 ekim :) heycanla bekliyorum salı günü kan testi vericem bakalım rabbim hepimiz için hayırlısını versin..

Canim en guzel yolu dengeli beslenip biraz sporla takviye yapmak. Ben calistigim ve hafta bir gun izin kullandigim icin hic zaman bulamiyorum. Kilo bence hamilelik icin onemli

Her yiyecekten tadimlkk yememiz gerekiyor. Ama bunu ben beceremiyorum artik sanirim midem buyuduama zayifken midem bulanir yiyemezdim
bende yemeyi cok seviyorum ve uyku duzenim yok hamile kalirsam dahada articak o duruma düşmek istemiyorum bir yerden baslamak gerek aslinda az az herseyden yemeli

aynen canım alternatif tip cogunlukla iyidir bitkiler falan dogal olan zaten yediklerimiz hormonlu oynanmis bari ilac icip mahfetmeylim

Amin canim hepimiz icin insallah. Benim kramp ve sizlama tarzi ama adet sancisi gibi yogun degil. Benim buyuk suphem sari akintimin olmasi ve uyku canim hadi bakalim hayirlisi kendime soz verdim ama dayanamiycam pazar gunu bir idrar testi yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…