2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Önemli olan az az sık sık yemek benim genel beslenmem böyle genetik de bunun içinde iki gün öğlen yemeği yemesem kilo gidiyo bende

canim ben 74 kiloyum arada 72ye iniyor falan evlendikten sonrada aldim pkolu degilim ama bu kilolardan kurtulmak istiyorum boyum 1.60 60kiloya inmem lazim nasil olucak bilmiyorum bir başlangıç yapamadım

Kilo vermek aslında çok kolay inan en önemli olan kararlı olmak
ben istersen sana yardımcı olurum canım insan ne yiyip ne yememesi gerektiğini bildikten sonra inan kolay...

Canim en guzel yolu dengeli beslenip biraz sporla takviye yapmak. Ben calistigim ve hafta bir gun izin kullandigim icin hic zaman bulamiyorum. Kilo bence hamilelik icin onemli
Uykumu düzene sokabilsem beslenmemde duzelicek öncelik onunla baslamaliym kahvaltı önemli

Her yiyecekten tadimlkk yememiz gerekiyor. Ama bunu ben beceremiyorum artik sanirim midem buyuduama zayifken midem bulanir yiyemezdim
Aynen benimde midem büyüdü doymuyorum gibi hissediyorum ama senin kilon yine iyi canım bence tabi dikkat etmek gerek hele ki kilo almaya musait olan insanlar

Uykumu düzene sokabilsem beslenmemde duzelicek öncelik onunla baslamaliym kahvaltı önemli
Canim uyku evet cok onemli. Ben mecbur erken yatip erken kalkiyorum su siralar. Vardiyali yim ama 1 aydir sabahciyim.
Uykuda problem yok. Kahvaltiyida 2 haftadir yapmaya basladim. Oglen yiyorum biraz bisiyler. Sonra aksam yiyorum 6 gibi daha yemiyorum. Tempolu bir iste calisuyorum. Ama yinede gitmiyor kilolar.

İyi akşamlar güzelim..sirkeyi kendin nasıl yapıyosun

Bende harekette yok evdeyim canim yürüyüş yapma imkanim var aslinda beslenme+yürüyüş vermeme yardimci olur icimden gelmiyor işte

Kilo vermek aslında çok kolay inan en önemli olan kararlı olmak
ben istersen sana yardımcı olurum canım insan ne yiyip ne yememesi gerektiğini bildikten sonra inan kolay...
Canım benim dusunmen bile ne guzel teşekkür ederim ama bende irade yok pek esim kac kere dedi hadi bir yerden basla artik bak memnun degilsin bu halinden diye ama yok hirsim yok birde bebegim icin yapmaliym aslında en güzel sebep var bana

Bende harekette yok evdeyim canim yürüyüş yapma imkanim var aslinda beslenme+yürüyüş vermeme yardimci olur icimden gelmiyor işte
Gelsin canim icinden gelsin :))
Inan evde olsam bol bol yuruyuse cikarim. Hic olmazsa parklarsaki spor aletlerini kullanamaya calisirim. Evde sarki ac oyna 45 dk 1 saat . Nasil bebek icin herseyi yapiyoruz kilo icinde yapmaliyiz. Cunku kilo vermemizde hamilelige yardimci olur. Ahhh keske firsatim olsada spor yapsammm.

Canlar sizce ne zaman test yapiyim ben artık yapmak istemiyorum diyorum ama merakta ediyorum işin doğrusu onceki aylar aldim aldim pisman oldum negatif ciktikca hevesim kalmadı en son 28inde gece 3te leke seklinde basladi 14 gun sürdü leke olarak bazen azdan biraz cok bazen hareket edip yürüdükce falan anlam veremedim ama doktorada gitmedim ihmal ettim doğrusu kan testi yaptırdım 12.gunde falandi yanlisim yoksa negatif çıktı 29u sayıyorum ilk gününü o zaman bu 31.gundu gecti 32.gune giricem duzensizlestigi icin gecikme var diyemem gecenki 28.gunde olmustu 44gunu bile gördügm oldu o yüzden kararsizim adet olursam 3.gunu hormon testi vericem insaAllah kötü birsey çıkmaz

Gaza geldim aksamda az yedim yarin mübarek cuma günü baslangic olsun bana en iyisi yeter artik diyorum kendime ertele ertele nereye kadar

Canim adetin duzensiz oldugu icin su gun bugun yap diyemem sana. Ama istersen yarin birer test alalim. Pazar gunu yaapalim birlikte. :))
Pozitif cikarsa birlikte seviniriz negatif cikarsa birlikte uzuluruz .:)

Kuzum pko da kilo verme cok zor oluyomus zaten ben 2 yil önce 45 kiloydum 60 a ciktim inemiyorum mesela. 55 falan iyi oluyo bana ama ben 63 kiloyken kavitasyona gittm 3 4 seans 3 kilo oyle verebildim sonra birakmak zorunda kaldım isten ayrilinca maddi olarak bazi seyleri kismak zorunda kaldim

Gaza geldim aksamda az yedim yarin mübarek cuma günü baslangic olsun bana en iyisi yeter artik diyorum kendime ertele ertele nereye kadar
Bende Cuma günü düşük yaptım. Dr. M aynen şu cümleyi kurdu kendine hedef belirle 5 kilo verip 2 ay sonraki hamileliğine hazırla kendini spor yap kafanı dağıt dedi. O kadar motivasyon etti ki :) cıkarken adama sarılacaktım neredeyse. 1 yıllık spor salonu kaydım vardı hamileyim diye dondurmuştum. Yarın kontrolüm var hemen sonrasında başlicam bende spora zımba gibi :)

Bence en iyi kan testi hem daha kesin.beklemişsin bu kadar acile gidip cumartesiden bile baktırabilirsin

Aynen canim. Evlenmeden once zayif biriydim bayagi. Evlendim. Pko yu ogrendim kilolar aldi basini gitti dahada geri veremiyorum 68 69a dusuyorum bazen sonra geri 72 73 e cikiveriyorum anlamadim gitti. Ne bicim bir meret mis bu pko her halta karisiyro

Kuzum bende her ay degisiyor duzenim. 41 32 35 28 döngüler boyle yani. Cok duzensiz. Test konusunda da o tek czgiyi gormeden yapamiyoruz iste ben 3 gündür yapiyorum test yarin kan vericem yoksa da umut etmiyim artik diye 42. Gun mu ne benim de hala yok kirmizilar

Oyle valla kuzum tuylenme de yapiyo sac dokulmesi vs.. Ben lazere gidiyorum artik nefret edecek hale geldim kendimden. Boyundan asagi komple gidiyorum dusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…