- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Canim sikinti yok hemen gidip veririm 1 saatte sonuc alirim ama. Ovitrelle catlatma ignesi oldum ve bu ignede beta hcg hormonu var ve igne etkisi hemen gecmiyor. Bugun ignenin ustunden tam 10 gun gecti. Daha oncelerinde 12. Gune kadar testlerde pozitif gordugum icin en erken 13. Gun yapiyim testi diyorum.Bence en iyi kan testi hem daha kesin.beklemişsin bu kadar acile gidip cumartesiden bile baktırabilirsin
İyi akşamlar güzelim..sirkeyi kendin nasıl yapıyosun
Canim tuylenme bende o derece yok sukur. Ama agdaya gidiyorum ya mesela bacak aldiriyorum bakiyorum 1 hafta gecmis hemen cikmaya baslamislar. Sadece cikmasi gereken yerlede cikiyor ama sac dokulmesi muthis derecede var bendedeOyle valla kuzum tuylenme de yapiyo sac dokulmesi vs.. Ben lazere gidiyorum artik nefret edecek hale geldim kendimden. Boyundan asagi komple gidiyorum dusun yani
Canim salatalardada kullanabiliyor muyuz bunu ve tadi nasilİyi akşamlar canım çok kolay
önce malzemeleri sayayım:)
1 kilo elma
2 litre su
1 yemek kaşığı bal
6-7 tane nohut
Önce elmalar yıkanır kabuklarıyla beraber küçük küçük doğranır hani yerken 4'e bölerizya o şekilde ortalarından bi kez daha doğranır yani 1 elma= 8 parçaya bölünmüş oluyor.... büyük bir cam kavanozun içine atılır üzerine nohut ve bal dökülür en son suyu eklenir
Kavanozun kapağı kapatılmaz sadece kavanozun üstünü tülbentle örtün
İçindekiler hava almalı ki sirke mayalansın diye... bu şekilde serin ve karanlık bir ortamda bekletilir hergün kavanozu hafifçe sallayın ki üstteki elmalar suyu iyice yesin diye...
Bu şekilde en az 1 ay beklemesi lazım
ortalama 25 gün sonra elmalar dibe çökmeye başlayacak ve suyunun üstünde beyaz beyaz tortular olacak, bunun adı sirke mayasıdır ve sirkenizin oluşmaya başladığının göstergesidir:) ben 2 ay beklettikten sonra süzüyorum ve cam şişelere koyup ağzını kapatıp dolaba koyuyorum
Uzun oldu ama iyice anlamanız açısından anlattım bunu yapın
İnanın değer.... markettekiler gerçek sirke değil bu ev sirkesi çok şifalı ben alıştım yapmaya:) resmini çekmiştim onu bulup atarım buraya
Canim valla ben yaptiriyorum 3 aydir ama hep igne ile catlattigimiz icin bilemiycem. Dogal kendiliginden catlamasini beklemedik hic takipteYumurta takibi yaptiranlar bilir belki . doktor olgun yumurta var dediğinde kac gune çatlıyor o yumuss . cins bi soru ama biraz :))
Olgun dediginde kac mm okduguna bagli.19 20 de catliyor genelde adet bittikten 7 9 gun arasina tekabul ediyorYumurta takibi yaptiranlar bilir belki . doktor olgun yumurta var dediğinde kac gune çatlıyor o yumuss . cins bi soru ama biraz :))
Ben aliyorum ama aniden veriyorum. Bi ara yine bu kiloya ciktim 2 ayda 8 kilo verdim ideal kiloma kavusmustum ama iyi degil tabi alip vermek derilerim sarktiAynen benimde midem büyüdü doymuyorum gibi hissediyorum ama senin kilon yine iyi canım bence tabi dikkat etmek gerek hele ki kilo almaya musait olan insanlar
Canim salatalardada kullanabiliyor muyuz bunu ve tadi nasil
Anladım cnm inş.bu ay hayırlı haberler alırsın..bende sabah test alıp yapcam artık bekle bekle psikolojim bozulcak :) çıkar mı acep yarınCanim sikinti yok hemen gidip veririm 1 saatte sonuc alirim ama. Ovitrelle catlatma ignesi oldum ve bu ignede beta hcg hormonu var ve igne etkisi hemen gecmiyor. Bugun ignenin ustunden tam 10 gun gecti. Daha oncelerinde 12. Gune kadar testlerde pozitif gordugum icin en erken 13. Gun yapiyim testi diyorum.
Gecen aylarda igneden 8 gun sonra basliyodum testlere hep pozitif cikiyordu. Ama bu sefer hic test yapma istegim yok
Ay çok teşekkür ederim şekerim walla çok güzel hem doğal hem sağlıklı denicem bende..İyi akşamlar canım çok kolay
önce malzemeleri sayayım:)
1 kilo elma
2 litre su
1 yemek kaşığı bal
6-7 tane nohut
Önce elmalar yıkanır kabuklarıyla beraber küçük küçük doğranır hani yerken 4'e bölerizya o şekilde ortalarından bi kez daha doğranır yani 1 elma= 8 parçaya bölünmüş oluyor.... büyük bir cam kavanozun içine atılır üzerine nohut ve bal dökülür en son suyu eklenir
Kavanozun kapağı kapatılmaz sadece kavanozun üstünü tülbentle örtün
İçindekiler hava almalı ki sirke mayalansın diye... bu şekilde serin ve karanlık bir ortamda bekletilir hergün kavanozu hafifçe sallayın ki üstteki elmalar suyu iyice yesin diye...
Bu şekilde en az 1 ay beklemesi lazım
ortalama 25 gün sonra elmalar dibe çökmeye başlayacak ve suyunun üstünde beyaz beyaz tortular olacak, bunun adı sirke mayasıdır ve sirkenizin oluşmaya başladığının göstergesidir:) ben 2 ay beklettikten sonra süzüyorum ve cam şişelere koyup ağzını kapatıp dolaba koyuyorum
Uzun oldu ama iyice anlamanız açısından anlattım bunu yapın
İnanın değer.... markettekiler gerçek sirke değil bu ev sirkesi çok şifalı ben alıştım yapmaya:) resmini çekmiştim onu bulup atarım buraya
. Süper görünüyorlar eline sağlık cnm benimA alarsSmile Forever resmi yolluyorum bu sirkeyi ilk kurduğum zamanki hali
Eki Görüntüle 1891456
Bu da 2 ay sonraki hali
Eki Görüntüle 1891457
. Süper görünüyorlar eline sağlık cnm benim
Dis macunu mu yapiyosun kuzu bi de ayy ne hamarat bu kiz maşallah: )Teşekkür ederim cicim:)
Sende mutlaka yap hiçbişey evde yapılan gibi olmaz ben bi keresinde doğal sirke alayım dedim markette bi tane vardı küçücük bişeydi 12 liraydı:) o gün bugündür kendim yapıyorum
Diş macunum yine bitmiş şimdi onu yapmaya gideyim bari:)
Dis macunu mu yapiyosun kuzu bi de ayy ne hamarat bu kiz maşallah: )
Canisi tariflerinin hepsinj istiyorum nolurrrrEstağfurullah canım ya hee kendi çapımda yapıyorum işte:)
Ama bilirkişilerden alıyorum tarifleri tabi çokda memnunum en azından ne kullandığımı biliyorum kocaman bi ajandam var içi dolu:)
Zehirli yaşama elveda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?