2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence en iyi kan testi hem daha kesin.beklemişsin bu kadar acile gidip cumartesiden bile baktırabilirsin
Canim sikinti yok hemen gidip veririm 1 saatte sonuc alirim ama. Ovitrelle catlatma ignesi oldum ve bu ignede beta hcg hormonu var ve igne etkisi hemen gecmiyor. Bugun ignenin ustunden tam 10 gun gecti. Daha oncelerinde 12. Gune kadar testlerde pozitif gordugum icin en erken 13. Gun yapiyim testi diyorum.
Gecen aylarda igneden 8 gun sonra basliyodum testlere hep pozitif cikiyordu. Ama bu sefer hic test yapma istegim yok

İyi akşamlar güzelim..sirkeyi kendin nasıl yapıyosun

İyi akşamlar canım çok kolay
önce malzemeleri sayayım:)
1 kilo elma
2 litre su
1 yemek kaşığı bal
6-7 tane nohut

Önce elmalar yıkanır kabuklarıyla beraber küçük küçük doğranır hani yerken 4'e bölerizya o şekilde ortalarından bi kez daha doğranır yani 1 elma= 8 parçaya bölünmüş oluyor.... büyük bir cam kavanozun içine atılır üzerine nohut ve bal dökülür en son suyu eklenir
Kavanozun kapağı kapatılmaz sadece kavanozun üstünü tülbentle örtün
İçindekiler hava almalı ki sirke mayalansın diye... bu şekilde serin ve karanlık bir ortamda bekletilir hergün kavanozu hafifçe sallayın ki üstteki elmalar suyu iyice yesin diye...
Bu şekilde en az 1 ay beklemesi lazım
ortalama 25 gün sonra elmalar dibe çökmeye başlayacak ve suyunun üstünde beyaz beyaz tortular olacak, bunun adı sirke mayasıdır ve sirkenizin oluşmaya başladığının göstergesidir:) ben 2 ay beklettikten sonra süzüyorum ve cam şişelere koyup ağzını kapatıp dolaba koyuyorum
Uzun oldu ama iyice anlamanız açısından anlattım bunu yapın
İnanın değer.... markettekiler gerçek sirke değil bu ev sirkesi çok şifalı ben alıştım yapmaya:) resmini çekmiştim onu bulup atarım buraya

Oyle valla kuzum tuylenme de yapiyo sac dokulmesi vs.. Ben lazere gidiyorum artik nefret edecek hale geldim kendimden. Boyundan asagi komple gidiyorum dusun yani
Canim tuylenme bende o derece yok sukur. Ama agdaya gidiyorum ya mesela bacak aldiriyorum bakiyorum 1 hafta gecmis hemen cikmaya baslamislar. Sadece cikmasi gereken yerlede cikiyor ama sac dokulmesi muthis derecede var bendede

Canim salatalardada kullanabiliyor muyuz bunu ve tadi nasil

Yumurta takibi yaptiranlar bilir belki . doktor olgun yumurta var dediğinde kac gune çatlıyor o yumuss . cins bi soru ama biraz :))

Kizlar benim uykum geldi yine ben yatiyorum hepinize iyi geceler. Hafta sonu 2 gun izinliyim bol bol dinlenicem. Kizlar bati 3 4 ekim olanlar yarin test alin pazar gunu hep birlikte yapalim :)
Bol hamisli gunler aylar diliyorum hepimize hadi insallah kendinize cici bakin

Aynen benimde midem büyüdü doymuyorum gibi hissediyorum ama senin kilon yine iyi canım bence tabi dikkat etmek gerek hele ki kilo almaya musait olan insanlar
Ben aliyorum ama aniden veriyorum. Bi ara yine bu kiloya ciktim 2 ayda 8 kilo verdim ideal kiloma kavusmustum ama iyi degil tabi alip vermek derilerim sarkti spor yapmayida hic sevmemmm

Anladım cnm inş.bu ay hayırlı haberler alırsın..bende sabah test alıp yapcam artık bekle bekle psikolojim bozulcak :) çıkar mı acep yarın

Ay çok teşekkür ederim şekerim walla çok güzel hem doğal hem sağlıklı denicem bende..

. Süper görünüyorlar eline sağlık cnm benim

Teşekkür ederim cicim:)
Sende mutlaka yap hiçbişey evde yapılan gibi olmaz ben bi keresinde doğal sirke alayım dedim markette bi tane vardı küçücük bişeydi 12 liraydı:) o gün bugündür kendim yapıyorum
Diş macunum yine bitmiş şimdi onu yapmaya gideyim bari:)

Kizlar bu ay benim icin cok onemli col umutluyum guzel dualarinizi esirgemeyin benden.. kirmizilar gelirse yikilirim sanki cok yuksek hislerim var sanki var benimle gibi ama bilmiyorum yanilmayayim.. Benim de dualarim sizinle muslumanin muslumana duasi cabuk kabul olurmuş

Dis macunu mu yapiyosun kuzu bi de ayy ne hamarat bu kiz maşallah: )

Dis macunu mu yapiyosun kuzu bi de ayy ne hamarat bu kiz maşallah: )

Estağfurullah canım ya hee kendi çapımda yapıyorum işte:)
Ama bilirkişilerden alıyorum tarifleri tabi çokda memnunum en azından ne kullandığımı biliyorum kocaman bi ajandam var içi dolu:)
Zehirli yaşama elveda:)

Canisi tariflerinin hepsinj istiyorum nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…