Su an sana fena ozendim geri usenmezsem eger evime gecince isteyebilirim tariflerden :))Estağfurullah canım ya hee kendi çapımda yapıyorum işte:)
Ama bilirkişilerden alıyorum tarifleri tabi çokda memnunum en azından ne kullandığımı biliyorum kocaman bi ajandam var içi dolu:)
Zehirli yaşama elveda:)
Canım yazacaksın tabiki. Biz artık kardeş gibi olduk burda. Bu kadar özelimizi başka kim biliyor. Burda rahatça anlatıp fikir alabiliyoruz. Yeri geliyor gündelik hayattan da bahsediyoruz hep hamileliktem bahsedemeyiz ya. Sen anlat dök içini rahatla canım.Doğru diyorsun canım mesajın banaydı anladım ama ben çoktandır burda yım bu başlık altındayım zaten arkadaşlarla samimi olduk dost olduk bende bebek istiyordum ve aramızda kötü şeyler yaşayanda var akıl almak istedim ve derdimi paylaşmak istedim kimseyle paylaşamıom Allah razı olsun onlarda dinledi yorum yaptı ben kötü bişey yaptıysam özür dilerim hepinizden üzdüysemde kimsem yok burda sizden başka kocamda böyle yapınca yapayalnız kaldım çaresizce yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin bidaha asla böyle bişey yapmam
İnşallah hamilesindir Can'ımEvet hanimlar yeni bir belirti daha migdem yaniyorrr
Canisi tariflerinin hepsinj istiyorum nolurrrr
Stik bende isterim canim..bende herseyimi ersağ diye bitkisel markadan aliyrm ama stik almadim.kokusu hosuma gitmediTabiki seve seve şekerim:)
O zaman sana bide bonus olarak
koltukaltı stik tarifi de veririm:)
Özelden yollarım onları
isteyen olursa yollayabilirim özelden
Su an sana fena ozendim geri usenmezsem eger evime gecince isteyebilirim tariflerden :))
Bitanesin canisiTabiki seve seve şekerim:)
Özelden yollarım onları
Ben ben benn :))Tabiki seve seve şekerim:)
Özelden yollarım onları
Stik bende isterim canim..bende herseyimi ersağ diye bitkisel markadan aliyrm ama stik almadim.kokusu hosuma gitmedi
Ya bende de yanma var bi de sol kasigim hareket edince ağrıyor. Adet olcam gibi hissediyorum ama agrisi daha bi hafifEvet simdi tekrar toplu halde yazayim. Her zaman degil ama kasiklarimsa agri oluyor mesela dun butun gun bazen hafif bazen siddetli vardi. Bugun yok gibi hafif vardi bel agrim var yuzumde 7-8 tane sivilce olustu migdemde yanma basladi. Basimda agri ve yuzumden cikan bir alev var resmen. Ne bileyim yani oyle gogus hassasiyetim falan yok ama bunlar var yani hadi bakalm yorumaaa
Ben kokusu cok hafif bisey koymam lazim ya esimin cunku astimi var tikaniyor hemenTabi yollarım canım
Kendi yaptığının en güzel yanı
İstediğin koku da yapman
Benim evimde lavanta yağı, portakal yağı, menekşe, yasemin yağı...daha bi çok yağ aldım istediğimi katıyorum
Ben stiğime genelde yasemin yağı katıyorum kokusu harika ben en çok onu beğeniyorum
Catlamaya yakin mi catlayinca mi Akinti yumurta aki gibi oluyordu yanlis bilmiyorsam kuzum yine kizlarin yorumuna da bak sen onlar bu konuda kadin dogum uzmanindan iyiler :))Merhaba arkadaşlar aranıza katıldım bende birşey sormak istiyorum yumurtanın catladigini nasıl anlayabiliriz bilgisi olan paylasabilirmi
Benimde bugun hafif ama dun cok kotuydu canim ya bicak saplaniyo gibi girip cikti surekli ama bugun rahatim cok sukur. Ara ara hafiften giriyor isteYa bende de yanma var bi de sol kasigim hareket edince ağrıyor. Adet olcam gibi hissediyorum ama agrisi daha bi hafif
Ben o testleri kullanmadigim icin bilmiyorum kuzumKızlar ya dün sabah on gibi test yaptım çatlıyor diyor du digital yapıyorum bu arada bugün şimdi yaptım gene catladıgına dair işaret var yani ben kac saat yumurtluyorum anlayamadım bugün sabah onda 24 saat dolmuş olmuyor mu
Ilk hamileliginde oldu mu boyle pekiBenimde bugun hafif ama dun cok kotuydu canim ya bicak saplaniyo gibi girip cikti surekli ama bugun rahatim cok sukur. Ara ara hafiften giriyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?