2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Su an sana fena ozendim geri usenmezsem eger evime gecince isteyebilirim tariflerden :))

Canım yazacaksın tabiki. Biz artık kardeş gibi olduk burda. Bu kadar özelimizi başka kim biliyor. Burda rahatça anlatıp fikir alabiliyoruz. Yeri geliyor gündelik hayattan da bahsediyoruz hep hamileliktem bahsedemeyiz ya. Sen anlat dök içini rahatla canım.

Tabiki seve seve şekerim:)
O zaman sana bide bonus olarak
koltukaltı stik tarifi de veririm:)
Özelden yollarım onları
isteyen olursa yollayabilirim özelden
Stik bende isterim canim..bende herseyimi ersağ diye bitkisel markadan aliyrm ama stik almadim.kokusu hosuma gitmedi

Kızlar ya dün sabah on gibi test yaptım çatlıyor diyor du digital yapıyorum bu arada bugün şimdi yaptım gene catladıgına dair işaret var yani ben kac saat yumurtluyorum anlayamadım bugün sabah onda 24 saat dolmuş olmuyor mu

Su an sana fena ozendim geri usenmezsem eger evime gecince isteyebilirim tariflerden :))

Tabiki şekerim ne zaman istersen:)
Biz farkında değiliz ama bütün kozmetik ürünlerinin hepsi diş macunu da dahil kanserojen sağlığımızı olumsuz etkiliyor
Bu kadar hastalıklar boşuna çıkmadı:-(

Evet simdi tekrar toplu halde yazayim. Her zaman degil ama kasiklarimsa agri oluyor mesela dun butun gun bazen hafif bazen siddetli vardi. Bugun yok gibi hafif vardi bel agrim var yuzumde 7-8 tane sivilce olustu migdemde yanma basladi. Basimda agri ve yuzumden cikan bir alev var resmen. Ne bileyim yani oyle gogus hassasiyetim falan yok ama bunlar var yani hadi bakalm yorumaaa

Stik bende isterim canim..bende herseyimi ersağ diye bitkisel markadan aliyrm ama stik almadim.kokusu hosuma gitmedi

Tabi yollarım canım
Kendi yaptığının en güzel yanı
İstediğin koku da yapman
Benim evimde lavanta yağı, portakal yağı, menekşe, yasemin yağı...daha bi çok yağ aldım istediğimi katıyorum
Ben stiğime genelde yasemin yağı katıyorum kokusu harika ben en çok onu beğeniyorum

Ya bende de yanma var bi de sol kasigim hareket edince ağrıyor. Adet olcam gibi hissediyorum ama agrisi daha bi hafif

Ben kokusu cok hafif bisey koymam lazim ya esimin cunku astimi var tikaniyor hemen

Merhaba arkadaşlar aranıza katıldım bende birşey sormak istiyorum yumurtanın catladigini nasıl anlayabiliriz bilgisi olan paylasabilirmi
Catlamaya yakin mi catlayinca mi Akinti yumurta aki gibi oluyordu yanlis bilmiyorsam kuzum yine kizlarin yorumuna da bak sen onlar bu konuda kadin dogum uzmanindan iyiler :))

Ya bende de yanma var bi de sol kasigim hareket edince ağrıyor. Adet olcam gibi hissediyorum ama agrisi daha bi hafif
Benimde bugun hafif ama dun cok kotuydu canim ya bicak saplaniyo gibi girip cikti surekli ama bugun rahatim cok sukur. Ara ara hafiften giriyor iste

Ben o testleri kullanmadigim icin bilmiyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…