2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Normalde bir sonraki adete 14 gün kala yumurta catlamasi olduğu söyleniyor ama benim kasikk ağrılarım yumurtlama haftasına girdiğim ilk üç gün ağrı oluyor sonra bitiyor ağrılar..

I

Ilk hamileliginde oldu mu boyle peki
Tam bilmiyorum ki canim. Zaten testler negatifti bende hamile oldugumu dusunmuyodum bide o ara cok fena usutmustum hastaydim gece acile gidince kan testinde ogrenmistik tam hamile bile degildim %52 olusmus demisti doktor

Walla on parmağında on marifet maşallah şekerim :) bende istiyorum bu tariflerden özelden bekliyorum

Ben kokusu cok hafif bisey koymam lazim ya esimin cunku astimi var tikaniyor hemen

Hımm o zaman portakal yağını tavsiye ederim daha hafif kokar bide çok az katarsın o zaman
azıcık katınca yoğun korkmaz
Bu arada kızlar şuanda atv'de hatipoğlu hoca var canlı programı... şuan salat-ı tefriciyye duasının faziletlerini anlatıyor
dileklerin kabulü için falan

Kilo vermek aslında çok kolay inan en önemli olan kararlı olmak
ben istersen sana yardımcı olurum canım insan ne yiyip ne yememesi gerektiğini bildikten sonra inan kolay...
Bana da yardımcı olur musun canım ya ? Kilo vermem lazım ama tek başıma yapamıyorım

Bilmiyrm canim ya aslinda yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum beklemek zor
Emin ol canım yaparsan olumsuz olursa moralin bozulur olacağı varsa da stresten olmaz. Ki şöyle birşey var geç döllenme de olabiliyor bazen o yüzden şimdiden yapma bekle ve kafana takmada zaten. Ben üç dört aydır bekleyemeyip hemen test yapıyordum hergün hastaneye gidiyordum negatif olunca belki geç dolleniyodur diye ertesi gün tekrar test yapıyordum olmuyordu demekki herşey stresten bu ay stres yapmıyorum hayirlisiysa olur değilse olmaz diyorum bakalım artık...

Bende yasemin hanimeline bayiliyrn koku olarak...nemlendrici olarak kayisi yagi kullaniyrm bende...az cok dogal seylere merakim varda deterjan konusu kolayima geldi direk herseyimi ersagdan aliyorum cokta memnunum..bi kozmetik te dogal yaglari direk suruyorum cildime cok guzel yapiyor

Kizlar ben test yapsammi acaba kafam karmakarisik bugun iki defa cok cok az wc gittigimde peceteye pembe akintim oldu ustune goruyorsam tesste cikarmi bat a daha 9 gun var
Canim bat a 14 gun kala yumurtluyoruz.5 gunluk gebelik kandada cikmaz idrardada.bezen lekelenmeler olabilir gebelik olmasada.ama 6. Gun rahime yerlestigi icin ogunlerdede lekelenme cok sık gorulen bi belirti...kaptrmadan bekle. Suan asla cikmaz bat a gercekten 9 gun varsa

Canim adetin duzensiz oldugu icin su gun bugun yap diyemem sana. Ama istersen yarin birer test alalim. Pazar gunu yaapalim birlikte. :))
Pozitif cikarsa birlikte seviniriz negatif cikarsa birlikte uzuluruz .:)
Esimden gizli almam lazım canım yarin o cumaydayken cikabilirsem alırım ona supriz olur insaAllah sevinc olur sonucu canım en cokta senin icin sana ciksin ilk insaAllah

Allahim bir daha yasatmasin canım ne güzel azimlisin sonu süper olcak insaAllah

ben 44 gün olmadigim ayda o kadar heveslendimki var diye kan verdim sonuc negatif cok kötü olmustm insaAllah senin testler yanilir ve kanda cikar canim kocaman amin

Bana da yardımcı olur musun canım ya ? Kilo vermem lazım ama tek başıma yapamıyorım

Olurum tabi canım üzülme herşeyin bi çaresi vardır ben sana bildiklerimi anlatırım bi zamanlar dr.ender saraç'ı çok dinlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…