- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Tam bilmiyorum ki canim. Zaten testler negatifti bende hamile oldugumu dusunmuyodum bide o ara cok fena usutmustum hastaydim gece acile gidince kan testinde ogrenmistik tam hamile bile degildim %52 olusmus demisti doktorI
Ilk hamileliginde oldu mu boyle peki
Bence daha çok yeni hemen test yapıp moralini bozmaKizlar ben test yapsammi acaba kafam karmakarisik bugun iki defa cok cok az wc gittigimde peceteye pembe akintim oldu ustune goruyorsam tesste cikarmi bat a daha 9 gun var
Belki yerlesiyordur canim bekle bakalm brazKizlar ben test yapsammi acaba kafam karmakarisik bugun iki defa cok cok az wc gittigimde peceteye pembe akintim oldu ustune goruyorsam tesste cikarmi bat a daha 9 gun var
Walla on parmağında on marifet maşallah şekerim :) bende istiyorum bu tariflerden özelden bekliyorumTeşekkür ederim cicim:)
Sende mutlaka yap hiçbişey evde yapılan gibi olmaz ben bi keresinde doğal sirke alayım dedim markette bi tane vardı küçücük bişeydi 12 liraydı:) o gün bugündür kendim yapıyorum
Diş macunum yine bitmiş şimdi onu yapmaya gideyim bari:)
Ben kokusu cok hafif bisey koymam lazim ya esimin cunku astimi var tikaniyor hemen
Bilmiyrm canim ya aslinda yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum beklemek zorB
Bence daha çok yeni hemen test yapıp moralini bozma
Merakla bekliyrm canim zaten bakalim yarinda gecsin daha cok erken ins yerlesiyordur canım yaBelki yerlesiyordur canim bekle bakalm braz
Bana da yardımcı olur musun canım ya ? Kilo vermem lazım ama tek başıma yapamıyorımKilo vermek aslında çok kolay inan en önemli olan kararlı olmak
ben istersen sana yardımcı olurum canım insan ne yiyip ne yememesi gerektiğini bildikten sonra inan kolay...
Kuzum yerleşiyordur insallah oyleyse de şimdi cikmasi imkansiz daha yerlesicek ki hcg hormonu salgilansinBilmiyrm canim ya aslinda yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum beklemek zor
Emin ol canım yaparsan olumsuz olursa moralin bozulur olacağı varsa da stresten olmaz. Ki şöyle birşey var geç döllenme de olabiliyor bazen o yüzden şimdiden yapma bekle ve kafana takmada zaten. Ben üç dört aydır bekleyemeyip hemen test yapıyordum hergün hastaneye gidiyordum negatif olunca belki geç dolleniyodur diye ertesi gün tekrar test yapıyordum olmuyordu demekki herşey stresten bu ay stres yapmıyorum hayirlisiysa olur değilse olmaz diyorum bakalım artık...Bilmiyrm canim ya aslinda yapmak istemiyorum ama merakta ediyorum beklemek zor
Bende yasemin hanimeline bayiliyrn koku olarak...nemlendrici olarak kayisi yagi kullaniyrm bende...az cok dogal seylere merakim varda deterjan konusu kolayima geldi direk herseyimi ersagdan aliyorum cokta memnunum..bi kozmetik te dogal yaglari direk suruyorum cildime cok guzel yapiyorTabi yollarım canım
Kendi yaptığının en güzel yanı
İstediğin koku da yapman
Benim evimde lavanta yağı, portakal yağı, menekşe, yasemin yağı...daha bi çok yağ aldım istediğimi katıyorum
Ben stiğime genelde yasemin yağı katıyorum kokusu harika ben en çok onu beğeniyorum
Keske bende zayiflayabilsemBana da yardımcı olur musun canım ya ? Kilo vermem lazım ama tek başıma yapamıyorım
Canim bat a 14 gun kala yumurtluyoruz.5 gunluk gebelik kandada cikmaz idrardada.bezen lekelenmeler olabilir gebelik olmasada.ama 6. Gun rahime yerlestigi icin ogunlerdede lekelenme cok sık gorulen bi belirti...kaptrmadan bekle. Suan asla cikmaz bat a gercekten 9 gun varsaKizlar ben test yapsammi acaba kafam karmakarisik bugun iki defa cok cok az wc gittigimde peceteye pembe akintim oldu ustune goruyorsam tesste cikarmi bat a daha 9 gun var
Esimden gizli almam lazım canım yarin o cumaydayken cikabilirsem alırım ona supriz olur insaAllah sevinc olur sonucu canım en cokta senin icin sana ciksin ilk insaAllahCanim adetin duzensiz oldugu icin su gun bugun yap diyemem sana. Ama istersen yarin birer test alalim. Pazar gunu yaapalim birlikte. :))
Pozitif cikarsa birlikte seviniriz negatif cikarsa birlikte uzuluruz .:)
Allahim bir daha yasatmasin canım ne güzel azimlisin sonu süper olcak insaAllahBende Cuma günü düşük yaptım. Dr. M aynen şu cümleyi kurdu kendine hedef belirle 5 kilo verip 2 ay sonraki hamileliğine hazırla kendini spor yap kafanı dağıt dedi. O kadar motivasyon etti ki :) cıkarken adama sarılacaktım neredeyse. 1 yıllık spor salonu kaydım vardı hamileyim diye dondurmuştum. Yarın kontrolüm var hemen sonrasında başlicam bende spora zımba gibi :)
Ayy mor meneksem gelmiss :))Esimden gizli almam lazım canım yarin o cumaydayken cikabilirsem alırım ona supriz olur insaAllah sevinc olur sonucu canım en cokta senin icin sana ciksin ilk insaAllah
ben 44 gün olmadigim ayda o kadar heveslendimki var diye kan verdim sonuc negatif cok kötü olmustm insaAllah senin testler yanilir ve kanda cikar canim kocaman aminKuzum bende her ay degisiyor duzenim. 41 32 35 28 döngüler boyle yani. Cok duzensiz. Test konusunda da o tek czgiyi gormeden yapamiyoruz isteben 3 gündür yapiyorum test yarin kan vericem yoksa da umut etmiyim artik diye 42. Gun mu ne benim de hala yok kirmizilar
Bana da yardımcı olur musun canım ya ? Kilo vermem lazım ama tek başıma yapamıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?