2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben aliyorum ama aniden veriyorum. Bi ara yine bu kiloya ciktim 2 ayda 8 kilo verdim ideal kiloma kavusmustum ama iyi degil tabi alip vermek derilerim sarkti spor yapmayida hic sevmemmm
yürüyüş yapabilirsin canim spor yerine oda ise yarar belki tam bilgim yok ama

ben 44 gün olmadigim ayda o kadar heveslendimki var diye kan verdim sonuc negatif cok kötü olmustm insaAllah senin testler yanilir ve kanda cikar canim kocaman amin
Insallah kuzum alistim negatifi gormeye pozitif gormicem sanki gibi geliyor.. Niye gidiyosam kan vermeye bilmiyorum iste umudum test yaptirma konusuna gelince yitiyor geri

Haklisin hayirlisi bende beklicem canim dua edin ins yerlesmedir allah isteyen herkese hayirlisiyla versin Inşallah

Insallah kuzum alistim negatifi gormeye pozitif gormicem sanki gibi geliyor.. Niye gidiyosam kan vermeye bilmiyorum iste umudum test yaptirma konusuna gelince yitiyor geri
Az degil ama gecikmen canım birde belirtilerde varsa kan en kesin sonuc yoksada pes etmek yok canım benim demek ki daha zamani degil diyip tevekkül edicez denemeye elimizden geleni yapmaya devam

Kizlar konu sacma bi yerde ama cok msj atildigi icin cabuk cevap alirim diiye yaziyorum hakkinizi helal edin .. Elimde boyle birsey cikti ve kasiniyor. Bu ne olabilir boyle birsey yasayan var mi?? Daha once egzama vardi ama boyle kabarcik seklinde degildi.. Boyle birsey yasayan varmi ne yapsam gecer??

Siğil mi ki

Aynen canim ama umudum var ins hepimiz hamile kalicaz burasi ugurlu gelicek bize bisuru arkadasin hamilelik haberlerini aldik sira bizede gelicek:)
Insallahh yaa insallahh mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine guzel sabahlara uyandrsin bizi Rabbim

Estağfurullah inanırmısınız bilmiyorum ama sizi kastetmedim genelde isimlere bakmadan gebelik dışında olan yazıları çoğu zaman okumuyor oluyorum.İstediğiniz gibi yazışın tabi dediğim gibi ben fikrimi paylaştım ki bunun adı rahatsızlık rahatsız olmak değil.Sorsanız kime diye isim veremem bile.Sayfada yazışın istediğiniz gibi tabi hayırlı geceler dilerim kardeşlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…