- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Ne güzel tariflerin var senin :) bende istiyprım canım yaaa.Tabiki seve seve şekerim:)
O zaman sana bide bonus olarak
koltukaltı stik tarifi de veririm:)
Özelden yollarım onları
isteyen olursa yollayabilirim özelden
yürüyüş yapabilirsin canim spor yerine oda ise yarar belki tam bilgim yok amaBen aliyorum ama aniden veriyorum. Bi ara yine bu kiloya ciktim 2 ayda 8 kilo verdim ideal kiloma kavusmustum ama iyi degil tabi alip vermek derilerim sarktispor yapmayida hic sevmemmm
Insallah kuzum alistim negatifi gormeye pozitif gormicem sanki gibi geliyor.. Niye gidiyosam kan vermeye bilmiyorum iste umudum test yaptirma konusuna gelince yitiyor geriben 44 gün olmadigim ayda o kadar heveslendimki var diye kan verdim sonuc negatif cok kötü olmustm insaAllah senin testler yanilir ve kanda cikar canim kocaman amin
Haklisin csnim beklicem bakalim sabrediyorumKuzum yerleşiyordur insallah oyleyse de şimdi cikmasi imkansiz daha yerlesicek ki hcg hormonu salgilansin
Haklisin hayirlisi bende beklicem canim dua edin ins yerlesmedir allah isteyen herkese hayirlisiyla versin InşallahEmin ol canım yaparsan olumsuz olursa moralin bozulur olacağı varsa da stresten olmaz. Ki şöyle birşey var geç döllenme de olabiliyor bazen o yüzden şimdiden yapma bekle ve kafana takmada zaten. Ben üç dört aydır bekleyemeyip hemen test yapıyordum hergün hastaneye gidiyordum negatif olunca belki geç dolleniyodur diye ertesi gün tekrar test yapıyordum olmuyordu demekki herşey stresten bu ay stres yapmıyorum hayirlisiysa olur değilse olmaz diyorum bakalım artık...
Az degil ama gecikmen canım birde belirtilerde varsa kan en kesin sonuc yoksada pes etmek yok canım benim demek ki daha zamani degil diyip tevekkül edicez denemeye elimizden geleni yapmaya devamInsallah kuzum alistim negatifi gormeye pozitif gormicem sanki gibi geliyor.. Niye gidiyosam kan vermeye bilmiyorum iste umudum test yaptirma konusuna gelince yitiyor geri
Sevinirim canım valla sağolOlurum tabi canım üzülme herşeyin bi çaresi vardır ben sana bildiklerimi anlatırım bi zamanlar dr.ender saraç'ı çok dinlerdim
Rabbim guc versin kuzum bizlereAz degil ama gecikmen canım birde belirtilerde varsa kan en kesin sonuc yoksada pes etmek yok canım benim demek ki daha zamani degil diyip tevekkül edicez denemeye elimizden geleni yapmaya devam
Valla sabır taşına döndük burda hepimiz yazik amaa ya bizeeeeHaklisin csnim beklicem bakalim sabrediyorum
Aynen canim ama umudum var ins hepimiz hamile kalicaz burasi ugurlu gelicek bize bisuru arkadasin hamilelik haberlerini aldik sira bizede gelicek:)Valla sabır taşına döndük burda hepimiz yazik amaa ya bizeeee
Siğil mi kiKizlar konu sacma bi yerde ama cok msj atildigi icin cabuk cevap alirim diiye yaziyorum hakkinizi helal edin .. Elimde boyle birsey cikti ve kasiniyor. Bu ne olabilir boyle birsey yasayan var mi?? Daha once egzama vardi ama boyle kabarcik seklinde degildi.. Boyle birsey yasayan varmi ne yapsam gecer??Eki Görüntüle 1891492
Sigilde cikmisti ama o kasinmiyordu cnmSiğil mi ki
Insallahh yaa insallahh mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine guzel sabahlara uyandrsin bizi RabbimAynen canim ama umudum var ins hepimiz hamile kalicaz burasi ugurlu gelicek bize bisuru arkadasin hamilelik haberlerini aldik sira bizede gelicek:)
Amin canim insInsallahh yaa insallahh mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine guzel sabahlara uyandrsin bizi Rabbim
Bilemedim kuzum ya bi sey mi ısırdı kiSigilde cikmisti ama o kasinmiyordu cnm
1 haftadir boyle birsey issirsa etkisi gecerdi sanirimBilemedim kuzum ya bi sey mi ısırdı ki
Bir cildiye bölümüne goster o zaman istersen1 haftadir boyle birsey issirsa etkisi gecerdi sanirim
Doğru diyorsun canım mesajın banaydı anladım ama ben çoktandır burda yım bu başlık altındayım zaten arkadaşlarla samimi olduk dost olduk bende bebek istiyordum ve aramızda kötü şeyler yaşayanda var akıl almak istedim ve derdimi paylaşmak istedim kimseyle paylaşamıom Allah razı olsun onlarda dinledi yorum yaptı ben kötü bişey yaptıysam özür dilerim hepinizden üzdüysemde kimsem yok burda sizden başka kocamda böyle yapınca yapayalnız kaldım çaresizce yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin bidaha asla böyle bişey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?