Tesekkurler cnmBir cildiye bölümüne goster o zaman istersen
Ne güzel tariflerin var senin :) bende istiyprım canım yaaa.
Kaşınıyorsa mantar olabilir canım .encede biranönce görün dağılmasın1 haftadir boyle birsey issirsa etkisi gecerdi sanirim
Can'ım akıntı fazla olur kaşık ve bel agrısı olur bende bunlar var be geneldede bunlar oluyorMerhaba arkadaşlar aranıza katıldım bende birşey sormak istiyorum yumurtanın catladigini nasıl anlayabiliriz bilgisi olan paylasabilirmi
Bende isterim canim cok sevinirimSanada yollarım canım benim:)
Listeye seni de ekledim 6 kişi oldu:)
Kızlaar elcevapBu sabah benimde sol bacağım dizden bele bi ağrı saplandı çok fena neden sizce
kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürler
9 ekim ?
Kızlaar elcevap
kizlar esimin sonuclarina bi bakarmisinizEki Görüntüle 1891521
kizlar esimin sonuclarina bi bakarmisinizEki Görüntüle 1891521
Canim seni beni yok ikimizede ciksin guzel sonuc insallah.Esimden gizli almam lazım canım yarin o cumaydayken cikabilirsem alırım ona supriz olur insaAllah sevinc olur sonucu canım en cokta senin icin sana ciksin ilk insaAllah
iciyor canim malesef.aldim keciboynuzu icireyim bol bolCanım ben baktım pek anlamam ama yuvarlağa almış doktor orayı demekki sayı düşük ama hiç sıkıntı yapmayın eşine bol bol keçiboynuzu yedir
bide sigara içmiyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?