- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
doktoruma gostermeden bi size sorayim dedim canim.artik olmayinca herseyi takar oldumYan tarafta referans aralığı var cnm hepsi de normal yuvarlak içine aldiklarinin yanina normal yazmış
aminnn.canim bende adet belirtileri basladiGunaydinnnnn kizlarrrr...bugün cuma hamis anneleri tebrik ediyorum ins saglikla kucaklarina almayi nasip etsin allah...bizede duanizi esirgemeyin...cuma gününün yüzü suyu hürmetine insss hepimiz bu ay hamis kalırız
ikinizinde guzel olsun insallahCanim seni beni yok ikimizede ciksin guzel sonuc insallah.
Ve tabi tum isteyen herkese kizlarr..
Insss olmazsinda o belirtiler bebisten kaynakli olur ...ben olmayı bekliyorum ilac kullaniyorum olayim diye hayırlısı insssaminnn.canim bende adet belirtileri basladi
bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine rabbim bize anne olmayi nasip etsin hayirlisiyla canimInsss olmazsinda o belirtiler bebisten kaynakli olur ...ben olmayı bekliyorum ilac kullaniyorum olayim diye hayırlısı insss
canim doktorunami bi sorsan acabakızlar günaydın, hamileyken kalça agrısı çeken oldumu hiç, benim bebek sagda sol kalçam agrıyor sanki günlerce üstne yatmışım ve uyuşmuş gibi ve agrıya sebeb veriyor neden oluyor sizce ne yapmalıyım delircem
aminnnn inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarımız kabul olur inşallah rabbim ol desin burda hamile olmayı istiyen kim varsa hamiş oluversin inşallah. rabbim öyle büyükki 30 agustosta 1 aylıkken çıkmayan bebegim, 6 haftalıkken kendini gösterdi mucizelere inanın ve rabbim ol derse herşey oluverir yoktan var eden sadece kendisidir ve rahman ve rahim olan Allahın adıyla bu hayırlı cuma gününde peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine varsa günahlarımız affeyle yarabbi, varsa günahımız affeyle ya rahman, varsa günahımız affeyle ya kadir. herşeye kadir olan rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınama kimseyi evladıyla sınama senden gelen herşeye ragzıyız fakat evlatsızlıkla bizi sınama rabbim sınama dua edin bol bol bende ediyorum böyle duaları burayada yazın her okuyan bir amin dese inşallah duamız kabul olurGunaydinnnnn kizlarrrr...bugün cuma hamis anneleri tebrik ediyorum ins saglikla kucaklarina almayi nasip etsin allah...bizede duanizi esirgemeyin...cuma gününün hürmetine insss hepimiz bu ay hamis kalırız
randevu 3 hafta sonra o zamana kadar belki dayanırım diyordum ama bugün çok cozuttu sorayım artık dedigin gibi baya agrı yapıyo uykumu bölecek kadarcanim doktorunami bi sorsan acaba
canim mutlaka git bencede.bebis ve senin sagligin cok onemlirandevu 3 hafta sonra o zamana kadar belki dayanırım diyordum ama bugün çok cozuttu sorayım artık dedigin gibi baya agrı yapıyo uykumu bölecek kadar
cok guzel yazmissin canim.amin insallahaminnnn inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarımız kabul olur inşallah rabbim ol desin burda hamile olmayı istiyen kim varsa hamiş oluversin inşallah. rabbim öyle büyükki 30 agustosta 1 aylıkken çıkmayan bebegim, 6 haftalıkken kendini gösterdi mucizelere inanın ve rabbim ol derse herşey oluverir yoktan var eden sadece kendisidir ve rahman ve rahim olan Allahın adıyla bu hayırlı cuma gününde peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine varsa günahlarımız affeyle yarabbi, varsa günahımız affeyle ya rahman, varsa günahımız affeyle ya kadir. herşeye kadir olan rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınama kimseyi evladıyla sınama senden gelen herşeye ragzıyız fakat evlatsızlıkla bizi sınama rabbim sınama dua edin bol bol bende ediyorum böyle duaları burayada yazın her okuyan bir amin dese inşallah duamız kabul olurhamiş olur herkes
merhaba oncelikle tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. agrın var galiba dayanılmaz derecede oluyorsa mutlaka dr unu ara ve konus. ama hamılelıkte rahım acılırken zaman zaman hafif sızı olabılıyor. yınede ihmal etme gıtmesende telefonda görüş.randevu 3 hafta sonra o zamana kadar belki dayanırım diyordum ama bugün çok cozuttu sorayım artık dedigin gibi baya agrı yapıyo uykumu bölecek kadar
Bana da yollar mısınız rica etsemTabiki seve seve şekerim:)
O zaman sana bide bonus olarak
koltukaltı stik tarifi de veririm:)
Özelden yollarım onları
isteyen olursa yollayabilirim özelden
iciyor canim malesef.aldim keciboynuzu icireyim bol bol
Bana da yollar mısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?