2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar günaydın, hamileyken kalça agrısı çeken oldumu hiç, benim bebek sagda sol kalçam agrıyor sanki günlerce üstne yatmışım ve uyuşmuş gibi ve agrıya sebeb veriyor neden oluyor sizce ne yapmalıyım delircem

canim doktorunami bi sorsan acaba

Gunaydinnnnn kizlarrrr...bugün cuma hamis anneleri tebrik ediyorum ins saglikla kucaklarina almayi nasip etsin allah...bizede duanizi esirgemeyin...cuma gününün hürmetine insss hepimiz bu ay hamis kalırız
aminnnn inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarımız kabul olur inşallah rabbim ol desin burda hamile olmayı istiyen kim varsa hamiş oluversin inşallah. rabbim öyle büyükki 30 agustosta 1 aylıkken çıkmayan bebegim, 6 haftalıkken kendini gösterdi mucizelere inanın ve rabbim ol derse herşey oluverir yoktan var eden sadece kendisidir ve rahman ve rahim olan Allahın adıyla bu hayırlı cuma gününde peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine varsa günahlarımız affeyle yarabbi, varsa günahımız affeyle ya rahman, varsa günahımız affeyle ya kadir. herşeye kadir olan rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınama kimseyi evladıyla sınama senden gelen herşeye ragzıyız fakat evlatsızlıkla bizi sınama rabbim sınama dua edin bol bol bende ediyorum böyle duaları burayada yazın her okuyan bir amin dese inşallah duamız kabul olur hamiş olur herkes

cok guzel yazmissin canim.amin insallah

randevu 3 hafta sonra o zamana kadar belki dayanırım diyordum ama bugün çok cozuttu sorayım artık dedigin gibi baya agrı yapıyo uykumu bölecek kadar
merhaba oncelikle tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. agrın var galiba dayanılmaz derecede oluyorsa mutlaka dr unu ara ve konus. ama hamılelıkte rahım acılırken zaman zaman hafif sızı olabılıyor. yınede ihmal etme gıtmesende telefonda görüş.

iciyor canim malesef.aldim keciboynuzu icireyim bol bol

Bu olmadı işte
Ah be bacım keşke içmese ama böyle bi durumda hele hiç içmemesi lazım
madem çocuk istiyorsunuz çabalasın biraz.. bıraktırmayı denedinmi hiç? Bir sürü formüller var internetten araştır faydası olur inşallah
Sigara sperm kalitesini %50 etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…