- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 33
- 37
Yollayamadım ama özel mesaj gönderilmiyor sana
tabikide bizim ile paylaşacak bunu arkadaşım ne var bunda yeni başlık açıp neden tanımadığı insanlar ile paylaşsın ki bunu yeri geliyor burda herkes özelini yazıyor tabikide bir derdimizi paylaşıcaz hepimiz belki yüzyüze tanışmıyoruz ama burda bir bağ oluşturduk sohbet ediyoruz dımı.Bende tüp bebek yaptırıyorum arkadaşlar doğal yol ile gebeliği bekliyor napıyım konu başlıgı tüp bebek değil diye aranızdan mı çıkayım kimse rahatsız değil rahatsız olan zaten arkadaşımıza destek vermezdi.Rahatsız olan forma girmeye bilir İnsanları böyle üzmeyin lütfen.Arkadaşlarım öncelikle üzücü bir takım olaylar yaşayan yaşamış olan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun Allah kimseyi doğru yolundan ayırmasın ve herşeyin hayırlısını versin.Diyeceğim şu ki;
Bildiğiniz gibi konumızun başlığı belli.Yine bildiğiniz gibi üzülmek stres sıkıntı vs gibi konular gebeleri ve gebe kalmak isteyenlerin bilinç altını olumsuz etkileyebilir.Naçizane fikrim kabul buyrulur yada buyrulmaz saygım sonsuz ancak, konumuz dışındaki mevzular için yeni başlık açılsa burda konu özünden dışarı çıkmasak iyi olur diye düşündüm.Sevgiler kardeşlerim.
Allah gönlümüze göre versin.
cnm sabah ilk idrarla yapman gerekli ve ortadan idrar alman lazım yani biraz idrar akıttıktan sonra kaba koyman lazım idrarını ki daha kaç gün var varsada çıkmaz cnm erken yapmışsın.kızlar ben bugün idrar testi yaptım sonuç tek çizgi çıktı ilk kez yapıyorum ben adetime 6 gün var bugünden sonra..aslında acele attım dayanamadım yaptım sonuç hüsranbir arkadaşım ben adetimden 10 gün önce yaptım çıktı diyor o nasıl oluyor o kısmını anlamadım..bir de bu testleri yaparken sabah ilk idrarla mı yapmam gerekti bana bir bilgi verir misiniz.
Aminnnnnn aminnnn aminnnn ...ins bütün dualarimiz bugünün hürmetine kabul olurrr..cok sagol cnm...ins sıkıntısız hamilelik gecirirsin ve saglikla kucağına alırsınaminnnn inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarımız kabul olur inşallah rabbim ol desin burda hamile olmayı istiyen kim varsa hamiş oluversin inşallah. rabbim öyle büyükki 30 agustosta 1 aylıkken çıkmayan bebegim, 6 haftalıkken kendini gösterdi mucizelere inanın ve rabbim ol derse herşey oluverir yoktan var eden sadece kendisidir ve rahman ve rahim olan Allahın adıyla bu hayırlı cuma gününde peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine varsa günahlarımız affeyle yarabbi, varsa günahımız affeyle ya rahman, varsa günahımız affeyle ya kadir. herşeye kadir olan rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınama kimseyi evladıyla sınama senden gelen herşeye ragzıyız fakat evlatsızlıkla bizi sınama rabbim sınama dua edin bol bol bende ediyorum böyle duaları burayada yazın her okuyan bir amin dese inşallah duamız kabul olurhamiş olur herkes
Hemen cikmaz kuzum. 4-5 gun kala tekrarla. Giderek koyulasmasi gerekBenim bata 8 gün faln kaldı ovulasyon sonucu asağıda. Hamilelik olsa koyu çıkardı heralde
Bende de oyle oldu. Adetim 6 gun gectikten sonra goguslerim acimaya basladi.yaa kızlar her ay yumurtlamadan sonra şişen ağrıyan göğüslerimde bu ay tık yok ovulasyon geçeli 1 hafta olcak nerdeyse mıncıklıyorum hiçbişi yok niye böyle ki ağrısından yatamamam gerekiyordu normalde adet olduktan sonra da geçiyordu illa her ay değişik bişi çıkacak
hadi yaa ayy inşallah canım yaa hasret hayırlısı ile sona ersin bebeğim gelsin artık inşallah :)Bende de oyle oldu. Adetim 6 gun gectikten sonra goguslerim acimaya basladi.
Bee bakalim
Canim bende de var o yaKızlar böyle hafif hafif ağrıların var sizce normal mi
Insssss bebis geliyordur cnm :) allah cuma hürmetine nasip eder insshadi yaa ayy inşallah canım yaa hasret hayırlısı ile sona ersin bebeğim gelsin artık inşallah :)
Sen de sağlıkla al kucağına sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah tatlım
amin canım inşallahInsssss bebis geliyordur cnm :) allah cuma hürmetine nasip eder inss
çok teşekkür ederim cnm..evet acele ettim ben aslında..beklicem artık :)cnm sabah ilk idrarla yapman gerekli ve ortadan idrar alman lazım yani biraz idrar akıttıktan sonra kaba koyman lazım idrarını ki daha kaç gün var varsada çıkmaz cnm erken yapmışsın.
canım arkadasın kan testi yapmıs olabilir . yenı cıkan pedidectör early testı var kı oda en erken 6 gun once sonuc verır dıyr kı oda kesın sonuc degıl cunku dollenme gec olursa ordada negatıf gorursun. eger ıdrar testı yapacaksan adet tarıhını en az 3 gun gecmesını bekle yada bekleyemezsen kan testı yaptır kı doktorların her turlu soyledıgı bat ın gecmesını beklemekkızlar ben bugün idrar testi yaptım sonuç tek çizgi çıktı ilk kez yapıyorum ben adetime 6 gün var bugünden sonra..aslında acele attım dayanamadım yaptım sonuç hüsranbir arkadaşım ben adetimden 10 gün önce yaptım çıktı diyor o nasıl oluyor o kısmını anlamadım..bir de bu testleri yaparken sabah ilk idrarla mı yapmam gerekti bana bir bilgi verir misiniz.
Canim bende de var o ya
Oluyormus ama normalmis
bat ne zaman canımKizlar benim vucut sicakligimda artis oluyor
ateş ölçme yontemi mi kullanıyorsun ?Kizlar benim vucut sicakligimda artis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?