2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tabikide bizim ile paylaşacak bunu arkadaşım ne var bunda yeni başlık açıp neden tanımadığı insanlar ile paylaşsın ki bunu yeri geliyor burda herkes özelini yazıyor tabikide bir derdimizi paylaşıcaz hepimiz belki yüzyüze tanışmıyoruz ama burda bir bağ oluşturduk sohbet ediyoruz dımı.Bende tüp bebek yaptırıyorum arkadaşlar doğal yol ile gebeliği bekliyor napıyım konu başlıgı tüp bebek değil diye aranızdan mı çıkayım kimse rahatsız değil rahatsız olan zaten arkadaşımıza destek vermezdi.Rahatsız olan forma girmeye bilir İnsanları böyle üzmeyin lütfen.

Selam kızlar hepinize kocaman günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah koskoca eylülde bitti bugün son günü, yarın itibariyle bol bol hamiş haberleri alırız inşallah, hepimizin umutlarının yeşerdiği bir ay olur inşallah bu ay tuttururda kızım olursa adı bile hazır rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine cümlemizin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah

kızlar ben bugün idrar testi yaptım sonuç tek çizgi çıktı ilk kez yapıyorum ben adetime 6 gün var bugünden sonra..aslında acele attım dayanamadım yaptım sonuç hüsran bir arkadaşım ben adetimden 10 gün önce yaptım çıktı diyor o nasıl oluyor o kısmını anlamadım..bir de bu testleri yaparken sabah ilk idrarla mı yapmam gerekti bana bir bilgi verir misiniz.

cnm sabah ilk idrarla yapman gerekli ve ortadan idrar alman lazım yani biraz idrar akıttıktan sonra kaba koyman lazım idrarını ki daha kaç gün var varsada çıkmaz cnm erken yapmışsın.

Aminnnnnn aminnnn aminnnn ...ins bütün dualarimiz bugünün hürmetine kabul olurrr..cok sagol cnm...ins sıkıntısız hamilelik gecirirsin ve saglikla kucağına alırsın

Bende de oyle oldu. Adetim 6 gun gectikten sonra goguslerim acimaya basladi.
Bee bakalim

cnm sabah ilk idrarla yapman gerekli ve ortadan idrar alman lazım yani biraz idrar akıttıktan sonra kaba koyman lazım idrarını ki daha kaç gün var varsada çıkmaz cnm erken yapmışsın.
çok teşekkür ederim cnm..evet acele ettim ben aslında..beklicem artık :)

canım arkadasın kan testi yapmıs olabilir . yenı cıkan pedidectör early testı var kı oda en erken 6 gun once sonuc verır dıyr kı oda kesın sonuc degıl cunku dollenme gec olursa ordada negatıf gorursun. eger ıdrar testı yapacaksan adet tarıhını en az 3 gun gecmesını bekle yada bekleyemezsen kan testı yaptır kı doktorların her turlu soyledıgı bat ın gecmesını beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…