Adet olmadim cnm belirtileri hissediyom 12.gun asilamanin test yaptiridm negatif cikti umut yok husran yine anlicanCanim naptn adet oldunmu benim adet sancilarm devam ediyo ama gelen yok bugun belimde agrimaya basladi
O doktor bu haftalarda kalbin gümbür gümbür atmasını mı bekledi anlamadım. Kendini üzme hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını görenlerden etsin ♡Merhaba kızlar,
bende ctesi dr. randevuma gittim Bebeğimin Kalp atışlarını duydum ama dr. şuan çok zayıf atıyor kalbi dedi. hay allahım bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz. Kesem aslında adete göre 6+4 olması gerekiyordu. ultrasonda 7+4 göründü. bende zaten 1 hafta önde çıkmasını bekliyordum zaten. Neyse progestan verdi vitamin verdi.. haftaya gene kontrole gel dedi...
Kısmet artık.. takvimi adete göre yaptım artık olmadı değiştiririm..
O doktor bu haftalarda kalbin gümbür gümbür atmasını mı bekledi anlamadım. Kendini üzme hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını görenlerden etsin ♡
hiç korkma canm Rabbım senınle onlemını al sen cok dıkkat et gecıcek inşallah dualarım sennle canm bnmMerhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah.ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...
Allah yardimcin olsun canim dinlenmenr bakMerhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah.ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...
Canım benim Rabbim ağrılarını dindirsin sağlık sıhhat versin ikinizede. Hayırlı müjdesi haberle geleceksin iyileştim artk iyiyiz diyeceksin Allahın izniyle. Allahm yardmcnz olsn sizi korusun.Merhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah.ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah geçer ağrıların bebeğimde sende rahatlarsın.. doktorun bugün serklaj için ne yorum yaptı merak ettimMerhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah.ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...
Canım inş her şey güzel ilerler takipteyimamin canım sağolasın bilmiyorum ki o ne istedi ama biz sesini duyduk ya çıktık allaha emanet dedik beklicez.. sağolasın canım...
Çok şükür canım çok geçmiş olsunKızlar Allah'ıma şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Bnde olmadim agrilarimda gecdi ama 25ini bekliyorum test icin idrar testlerim negatif hepCnm adet olmadim.cumartesi asilamanin 12.gunuydu hcg 0.100 den dusuk yani negatif cikti.jeli de biraktim amann adeti bekliyorum
Merhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah.ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...
Canım inş her şey güzel ilerler takipteyim
yanne kuzum nasılsın iyisin inşallah sıkıntı yok dımı hamişlik nasıl gdyr
bat 31 canım olduysa ne âlâ olmadıysa bı dahakı aylara artık nasıpsağol canım, miğde bulantılarım var ara ara sersem gibiyim genel olarak halsizim ama iyi bi sıkıntı yok allaha şükür olacak okadar.. Kalp atışlarını duyduk ama dr. biraz yavaş dedi bakalım hafta sonu kontrole gideceğiz...
sen ne yaptın BAT ne kadar kaldı bu ay oldu inşallah...
Tekrar ölçüm yapildi en son olculenle ayni daha fazla kisalma olmamis. Suan icin serklaj gerektirecek kadar kisalma yok. Takip altindayim canim. Iyi durumda seviks dedi doktor.Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah geçer ağrıların bebeğimde sende rahatlarsın.. doktorun bugün serklaj için ne yorum yaptı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?