2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O doktor bu haftalarda kalbin gümbür gümbür atmasını mı bekledi anlamadım. Kendini üzme hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını görenlerden etsin ♡

O doktor bu haftalarda kalbin gümbür gümbür atmasını mı bekledi anlamadım. Kendini üzme hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını görenlerden etsin ♡

amin canım sağolasın bilmiyorum ki o ne istedi ama biz sesini duyduk ya çıktık allaha emanet dedik beklicez.. sağolasın canım...

Merhaba kizlar. Ben hala raporluyum. Doktor raporumu uzatti. Progestan ignesi ve vajinal yoldan progestan almaya devam ediyorum. Yerimden cok kalkmadan yatıyorum. Agrilarim gecmedi gecmesi icin dua ediyorum. Giremedim hic foruma sıkıntıdan. Hepiniz iyisinizdir insallah. ZK_ASK yanne kalplerasi Nisaberatim guli ve diger kizlar...

hiç korkma canm Rabbım senınle onlemını al sen cok dıkkat et gecıcek inşallah dualarım sennle canm bnm

Allah yardimcin olsun canim dinlenmenr bak

kizlarr ya cok stres oluyorum adetim neden gelmiyor..biran once gelsinde bebek calismalarina baslayalim istiyorum ikinci bebeis icin

Canım benim Rabbim ağrılarını dindirsin sağlık sıhhat versin ikinizede. Hayırlı müjdesi haberle geleceksin iyileştim artk iyiyiz diyeceksin Allahın izniyle. Allahm yardmcnz olsn sizi korusun.

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah geçer ağrıların bebeğimde sende rahatlarsın.. doktorun bugün serklaj için ne yorum yaptı merak ettim

allah yardımcın olsun canım, dinlen bol bol yapacal bişey yok İnşallah en kısa sürede ağrıların diner normal hayatına dönersin... cok geçmiş olsun Allah daha kötülerinden esirgesin...

yanne kuzum nasılsın iyisin inşallah sıkıntı yok dımı hamişlik nasıl gdyr

sağol canım, miğde bulantılarım var ara ara sersem gibiyim genel olarak halsizim ama iyi bi sıkıntı yok allaha şükür olacak okadar.. Kalp atışlarını duyduk ama dr. biraz yavaş dedi bakalım hafta sonu kontrole gideceğiz...
sen ne yaptın BAT ne kadar kaldı bu ay oldu inşallah...

bat 31 canım olduysa ne âlâ olmadıysa bı dahakı aylara artık nasıp
eeee bebişler onden hazırlık yapıyolar anne bn geldiğimde dahada yorulma bırden dıye antreman yapıyolar olsun bebişimiz iyi olsun da kalp atışlarıda bı arkadasın cok yuksek cıkmıştı mesela sonrakı hafta normaldı olur boyle seyler Allah korusun sızı canm hiç korkma

Kızlar dün gelen giden olmadı sabah uyandım yine yoktu bende test yaptım ve negatif biraz kendi halime çekilmek istiyorum çok yıprandım artık hakkınızı helal edin

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah geçer ağrıların bebeğimde sende rahatlarsın.. doktorun bugün serklaj için ne yorum yaptı merak ettim
Tekrar ölçüm yapildi en son olculenle ayni daha fazla kisalma olmamis. Suan icin serklaj gerektirecek kadar kisalma yok. Takip altindayim canim. Iyi durumda seviks dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…