2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cok geçmiş olsun kuzumm, Rabbim seni ve bebisini korusun sagsalim kucağına almayı nasip etsin insAllah. Bol bol dinlen cnm herşey yoluna girecek insAllah

Cnm sormak aklına geldimi yavaş dediği kaç atiyodu?

Kızlar rahim filmi çekildim bugün henüz doktora göstermedim ama raporda yazılana göre tüplerden biri kapalıymış yani aylardır boşuna uğraşıyorum, boşa kürek sallamak dedikleri tam da bu,bence herkes bebek pşanlamaya başladığında bu filmi çekmeli onca strese girileceğine baştan bilirsin me yapman gerektiğini.şimdi bakalım dr ne diyecek.

Cok geçmiş olsun kuzumm, Rabbim seni ve bebisini korusun sagsalim kucağına almayı nasip etsin insAllah. Bol bol dinlen cnm herşey yoluna girecek insAllah

Cnm sormak aklına geldimi yavaş dediği kaç atiyodu?

canım sormadık hic aklıma gelmedi ya benimde içimi yiyo niye sormadım diye de dua adiom düzelsin bir dahaki gidişimde..
Maşallah belirtilerimde azalma yok aynı şekilde devam ediyor buda umutlandırıyor beni...

canım sormadık hic aklıma gelmedi ya benimde içimi yiyo niye sormadım diye de dua adiom düzelsin bir dahaki gidişimde..
Maşallah belirtilerimde azalma yok aynı şekilde devam ediyor buda umutlandırıyor beni...
canım sen sormasan da ultrason kağıdında yazar, özellikle kalp atışını gösteren kağıtta.

merhaba kızlar bat dündü gelen giden yok da ha test yaptım negatif bakalım hayırlısı kısmet inşallah test yalnıştır da buay hamileyimdir :)
Cnm testini hemen atma akşama kadar sakla bakarsın sonra:)) insAllah bebişin bu ay gelmistir

Cnm arayıp sorsan belki söylerler, büyük ihtimal not almışlardır eğer doktorun öyle dediyse. Bence içini ferah tut cnm, bebişin sagsalim tutuncak insAllah annesine kötü dusunme

canım işlerimi toparlayıp bugün tekrar gitmek istiyorum... Dr gel istediğin zaman dedi... Sanırım not almamışlar...çokta ödensemeden söyledi biz ısrar edince haftaya gel dedi.. düzelir gibi imaj verid bizde zaten o dakkika teselli işimize gelince çıktık pek düşünmedik ama zaman gecince ya durursa bi sıkıntı varsa diye düşünmeye başladım...

Allah korusun kuzum inşallah sağlıkla ilerlersiniz ben sanmıyorum içime güzel şeyler doğuyo Rabbm yardımcınız olsun. Benmde dün azcık lekelenmem oldu meraktan çatladım rahmim sızlıyo üç dört gündür. Bugun doktora gideceğim 4 gibi. İnşallah iyidir haftasındadır kalbini duyar kendisini görürüm inşallah ♡ dua ettttttt

Tmm cnm imkanın varsa git tabi için rahatlasin

Zehracim sanada geçmiş olsun cnm, kanama alanın yoktu demi senin? Ara ara kanama olmasına rağmen?

İnşallah canım benim allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelmen dileğimle yok yok kötü düşünme sonucta herşey yolundadır Allahın izniyle... dualarımdasınız sen ve küçük meleğin... Allah esirgesin korusun sizi...

Tmm cnm imkanın varsa git tabi için rahatlasin

Zehracim sanada geçmiş olsun cnm, kanama alanın yoktu demi senin? Ara ara kanama olmasına rağmen?

merakta kalmayın ben işyerindeyim hala geç olunca yarın gidim diye düşündüm... Allaha emenat bebeklerimiz ...

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır yazmadım foruma. Bata 2-3 günüm var bugün test yaptım sabah negatif cikti demşinn baktım sanki hayali bir çizgi gördüm. Biraz renkleriyle de oynadım sizin de görebilmeniz icin. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 gün sonra tekrarlarım inşallah adet olmazsam.

Eklentiler

• IMG_6618.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 48

canım ben göremedim 2 gün daha bekle ve tekrar yap istersen
ALLAHIM KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RAMAZAN I ŞERİF E MUCİZENLE GİRERSİN İNŞALLAH

Hayali bı çizgi var sanki cnm, resimden daha çok sen daha net görürsün bu durumda. İnsAllah iki gün sonra güzel iki çift çizgi gorursun

canım ben göremedim 2 gün daha bekle ve tekrar yap istersen
ALLAHIM KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RAMAZAN I ŞERİF E MUCİZENLE GİRERSİN İNŞALLAH
Amin canım benim Rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Persembe sabahı tekrar yaparım inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…