- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
evet tatlım aslında olması gereken öyle ama gel gelelim insan kendini tutamıyor işte :) son 1 haftadır kasıklarım ve belim çok ağrıyor yatarken bile çok canım yanıyor..bugün de mide bulantım başladı..bakalım hayırlısını versin rabbim hepimiz içincanım arkadasın kan testi yapmıs olabilir . yenı cıkan pedidectör early testı var kı oda en erken 6 gun once sonuc verır dıyr kı oda kesın sonuc degıl cunku dollenme gec olursa ordada negatıf gorursun. eger ıdrar testı yapacaksan adet tarıhını en az 3 gun gecmesını bekle yada bekleyemezsen kan testı yaptır kı doktorların her turlu soyledıgı bat ın gecmesını beklemek
canım belirtiler psikolojıktır hamıle kaldıgında bile esas mide bulantıları 6 haftalık hamileyken baslar heycanını cok ıyı anlıyorum az sabır insallah guzel haberler alırsın bu ay:)evet tatlım aslında olması gereken öyle ama gel gelelim insan kendini tutamıyor işte :) son 1 haftadır kasıklarım ve belim çok ağrıyor yatarken bile çok canım yanıyor..bugün de mide bulantım başladı..bakalım hayırlısını versin rabbim hepimiz için
@Aylini1981 baslik oyle ama biz birbirimizin her derdini dinliyoruz. Sahsim adina ben rahatsız olmuyorum. Kizin cani zaten sıkkin yuvasu tehlikede siz kalkmis neler diyorsunuz. Insanlik olmedi degil mi hamile kalmak istiyoruz diye fanusta yasayalim o zaman hic skinti gormeyelim diye oyle sey mi olur allasen ya .Gamzecannn canini skma sakin lutfen rahatsiz olsalar sana destek olmak yerine bunu soylerdi kizlarda canim
ayyy canım ne güzel hadi gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün,darısı da bizlere olsun inşallah :))Az önce kız kardeşim aradı, daha 6 aylık evli, adeti 4 gün geciktiği için eşi çok meraklanmış gitmiş sabahın köründe test almış yapmışlar, sonuç çizgisi kontrol çizgisinden önce koyulaşıp belirginleşti diye kafaları karışmış beni aradılar, görüntülü arada bi göreyim dedim, bide ne göreyim resmen hamile maaşallahidrar testinden kesin sonuç nasıl alınırmış bende şahit oldum
bu arada belirti falan sordum, belirti falan yok arkadaşlar ne kasık ağrısı ne göğüs acıması nede başka bişiy, normal günüm gibi abla dedi hatta oda bu yüzden gebe olabileceği ihtimalini düşünmemiş hiç.
Darısı tüm isteyen hepimizin başına hayırlısıyla en kısa zamanda inşallah
soyluyorum canim keske dinlese beni...Bu olmadı işte
Ah be bacım keşke içmese ama böyle bi durumda hele hiç içmemesi lazım
madem çocuk istiyorsunuz çabalasın biraz.. bıraktırmayı denedinmi hiç? Bir sürü formüller var internetten araştır faydası olur inşallah
Sigara sperm kalitesini %50 etkiler
Senin için ins hayırlısı olur cnm ...dersini iyi vermissin güzelce dövüpSağol canım Allah razı olsun çok şükür herşey yoluna girdi ona çok iyi bir ders verdim önce ortalıktan kayboldum delirdi deli gibi beni aradı yalvardı yalvardı ağladı yemin etti bidaha asla hata yapmayacam dedi sonra çıktım ortaya ayaklarıma kapandı ağladı özür diledi nasıl korkmuş ama ellerim kırılsın dedi bende hiç acımadım bak tokat böyle atılır dedim defalarca tokatladım hiç elini bile kaldırmadı tekmeledim ellerini cırmaladım kanattım yinede yalvardı etrafımda pervane oldu halende öyle kaybetme korkusu nasıl oluşmuş ya acıdım vala afettim ama mesafeliyim dedimki iyi olursan sana eskisi gibi olucam
sanirim 4 veya 5 gun canimkızlar bişey sorcam yumurtlama zamanı akıntı kaç gün sürer bilgisi olan var mı ?
sağol cevabın için canımsanirim 4 veya 5 gun canim
canim bu ona bi ders olsun..iyi yapmissinSağol canım Allah razı olsun çok şükür herşey yoluna girdi ona çok iyi bir ders verdim önce ortalıktan kayboldum delirdi deli gibi beni aradı yalvardı yalvardı ağladı yemin etti bidaha asla hata yapmayacam dedi sonra çıktım ortaya ayaklarıma kapandı ağladı özür diledi nasıl korkmuş ama ellerim kırılsın dedi bende hiç acımadım bak tokat böyle atılır dedim defalarca tokatladım hiç elini bile kaldırmadı tekmeledim ellerini cırmaladım kanattım yinede yalvardı etrafımda pervane oldu halende öyle kaybetme korkusu nasıl oluşmuş ya acıdım vala afettim ama mesafeliyim dedimki iyi olursan sana eskisi gibi olucam
5 ekim canimbat ne zaman canım
Aslinda kullanmiyordum ama artisi farkedince olctum canim bikac kezateş ölçme yontemi mi kullanıyorsun ?
adetin kaç günde bir oluyor canım ? bata kaç gün var ?kizlar biraz once dersteyken midem bulandi ve basim dondubugun adetimin 22. gunu boyle bi hamilelik belirtisi olurmu.yoksa yine psikolojikmi.oysaki adet olcak gibiyim
normalde hamile olundugunda artış olur canım ben ılk hamılelıgımde olcuyordum atesım 36,3 deyken adet oluyordum ama kızıma hamıle kaldıgımda 37.1 di ateşim :) ama duzuenlı olctugum ıcın bılıyorum grafıklerım falan vardı. ama kısıden kısıye de degırı ates derecesı .Aslinda kullanmiyordum ama artisi farkedince olctum canim bikac kez
37. 5 bıraz fazla grıbı ama kısıden kısıye degısıklık gosterırı bat a kac gun var yada gecıkme oldu mu ?kızlar ateşimi 2 gündür ölçüyorum 37.5 sol kasığımda sürekli bir ağrı var güzel haberin habercisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?