2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Az önce kız kardeşim aradı, daha 6 aylık evli, adeti 4 gün geciktiği için eşi çok meraklanmış gitmiş sabahın köründe test almış yapmışlar, sonuç çizgisi kontrol çizgisinden önce koyulaşıp belirginleşti diye kafaları karışmış beni aradılar, görüntülü arada bi göreyim dedim, bide ne göreyim resmen hamile maaşallah idrar testinden kesin sonuç nasıl alınırmış bende şahit oldum
bu arada belirti falan sordum, belirti falan yok arkadaşlar ne kasık ağrısı ne göğüs acıması nede başka bişiy, normal günüm gibi abla dedi hatta oda bu yüzden gebe olabileceği ihtimalini düşünmemiş hiç.
Darısı tüm isteyen hepimizin başına hayırlısıyla en kısa zamanda inşallah

evet tatlım aslında olması gereken öyle ama gel gelelim insan kendini tutamıyor işte :) son 1 haftadır kasıklarım ve belim çok ağrıyor yatarken bile çok canım yanıyor..bugün de mide bulantım başladı..bakalım hayırlısını versin rabbim hepimiz için

canım belirtiler psikolojıktır hamıle kaldıgında bile esas mide bulantıları 6 haftalık hamileyken baslar heycanını cok ıyı anlıyorum az sabır insallah guzel haberler alırsın bu ay:)

Sağol canım Allah razı olsun çok şükür herşey yoluna girdi ona çok iyi bir ders verdim önce ortalıktan kayboldum delirdi deli gibi beni aradı yalvardı yalvardı ağladı yemin etti bidaha asla hata yapmayacam dedi sonra çıktım ortaya ayaklarıma kapandı ağladı özür diledi nasıl korkmuş ama ellerim kırılsın dedi bende hiç acımadım bak tokat böyle atılır dedim defalarca tokatladım hiç elini bile kaldırmadı tekmeledim ellerini cırmaladım kanattım yinede yalvardı etrafımda pervane oldu halende öyle kaybetme korkusu nasıl oluşmuş ya acıdım vala afettim ama mesafeliyim dedimki iyi olursan sana eskisi gibi olucam

ayyy canım ne güzel hadi gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün,darısı da bizlere olsun inşallah :))

soyluyorum canim keske dinlese beni...

Senin için ins hayırlısı olur cnm ...dersini iyi vermissin güzelce dövüp

kizlar biraz once dersteyken midem bulandi ve basim dondu bugun adetimin 22. gunu boyle bi hamilelik belirtisi olurmu.yoksa yine psikolojikmi.oysaki adet olcak gibiyim

canim bu ona bi ders olsun..iyi yapmissin

Merhaba Arkadaşlar,

beni de alın aranıza :) 26 yaşındayım bende yaklaşık 9 aydır hamile kalmak için çalışıyorum. amh değerim biraz düşük 1,58 bu ay başında hsg çekildim doktorum 2 ay verdi ekim ve kasımda da hamiş olamazsam tedaviye başlanacak. artık aşılama mı olur tüp bebek mi bilmiyorum. bat 28 Eylül dü hala gelen giden yok inşallah hamişimdir :)

Aslinda kullanmiyordum ama artisi farkedince olctum canim bikac kez
normalde hamile olundugunda artış olur canım ben ılk hamılelıgımde olcuyordum atesım 36,3 deyken adet oluyordum ama kızıma hamıle kaldıgımda 37.1 di ateşim :) ama duzuenlı olctugum ıcın bılıyorum grafıklerım falan vardı. ama kısıden kısıye de degırı ates derecesı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…