- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
gozun aydın hayırlı saglıklı olsun inşallah maşallah subhanallahUzun zamandir yazamadim kuzular. Cok sukur bende artik anne adayim. Ilk tup bebek denemesinde tuttu. 7 haftaligiz kalp atislarini da duyduk
Hep iyi ol insallah canim senden guzel haberler bekliyorum allahin izniyleİyiym şükür canm merak etmeyin çokkkk sağolun :)
sakin ol dusunme tuttumu pozitifmi diye aklina getirme cok kafaya takiyorum beden ve ruhen surukleniyoruz resmen zarar veriyoruz kendimize ins bu ay kirmiziyi sadece gebelik testinde citf cizgi olarak gorursun canimevet bu ay bn yıne test yapıcam ama yalancı pozıtıflere cozum buldum
clear blue dijital test sipariş ettım nırmal testte cızgıyı gorunce onu yapıcam sılıkmı golgemı derdı yok var yada yok dıcek butun mesele bu
cok agrım var ama klomen etkısı olabılır heralde bu ay sag gogusum değil ikisi agrıyo buda hormonlardandır heralde yuksek dozda belirti yaşıyrmmmm ama ?aklım b.. yeme otur aşşaga dıyor
acayıp bunalımdaydım kavga etmk istyrm aglamak istyrm keyıf 0
Kuzum fazla belirtim olmadi acikcasi. Sadece goguslerim cok sizladi. Midemde yanma oldu. Hic umudum yoktu cunku ne kasik agrisi ne bel agrisi Rabbime sukurler olsun bebisim benimleymisgozun aydın hayırlı saglıklı olsun inşallah maşallah subhanallah
canm
belirtilerını soyle bı alabılırım
Süper canım çok sevindim günün en güzel haberi oldun.. inşallah kan ilede tescillenir ki çok koyu çift çizgi muhtemelen yüksek bir değer çıkacaktır. Şimdiden hayırlı olsun canım allah sağlıkla kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin...Eki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
Allah razı olsun canım benim korkuyorum insaAllah vardir insaAllaj saglikla ilerler ve kucağıma alırım güzel haberlerimi paylaşmak hep nasip olur sagolasin sende saglikla kucağına al cok öpüyorumSüper canım çok sevindim günün en güzel haberi oldun.. inşallah kan ilede tescillenir ki çok koyu çift çizgi muhtemelen yüksek bir değer çıkacaktır. Şimdiden hayırlı olsun canım allah sağlıkla kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin...
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıköa kucaklayalım bebeklerimizi inşallahAllah razı olsun canım benim korkuyorum insaAllah vardir insaAllaj saglikla ilerler ve kucağıma alırım güzel haberlerimi paylaşmak hep nasip olur sagolasin sende saglikla kucağına al cok öpüyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim darısı bize olsun inşaallahEki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
İyiyim canım sen nasılsın örgü falan yapıyorum canım pek yazamıyorum k yüzden ama takip ediyorumYaKaMoZz-z nasılsın bebişş nasıl pek goremyrm senı artık
Aaaa çok sevindim canım ya allahım gebeliğini sağlıklı bi şekilde daim etsin gerçekten çok mutlu oldum :)Eki Görüntüle 2000365
Keçiboynuzu kendisi yada özünu yedirebilirsin hergun iki tatlı kasigi. Birde Spermlerde hemen etki görmüyorsun bir iki ay geçmesi lazımKızlar sperm hareketini arttırmak için ne yapılabilir? Bilgi sahibi olan var mi?
Ahh canim yaa massallah yok güzel bir çift cizgiEki Görüntüle 2000365
Günaydın canım, hoşgeldin tekrar :) hayırlı uğurlu olsun elbet kavuşacağını biliyorduk kısmet buguneymiş Rabbim kucağına alacağın günü de nasip etsin bu çizgiler hayırla sağlıkla burdaki herkese nasip olsun, amin...Eki Görüntüle 2000365
inşallah cnm yoo agrıları hıssedyrm ama zehrann dediği dogruymş arastrdm klomen bıldgn tum blrtlerı yasatyr insanaHep iyi ol insallah canim senden guzel haberler bekliyorum allahin izniyle
sakin ol dusunme tuttumu pozitifmi diye aklina getirme cok kafaya takiyorum beden ve ruhen surukleniyoruz resmen zarar veriyoruz kendimize ins bu ay kirmiziyi sadece gebelik testinde citf cizgi olarak gorursun canim
bn aynym canm arda bakıp cıkıyrm bat bklyrm hayrlısı ileİyiyim canım sen nasılsın örgü falan yapıyorum canım pek yazamıyorum k yüzden ama takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?