- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Canım benim ben buralara girmeyeceğim diye kendime söz vermiştim ama içimi bişeyler dürttü okuduklarıma inanamadım Rabbim sabrını versin Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin canım sen çok güçlü bi kadınsın
Kızlar sperm hareketini arttırmak için ne yapılabilir? Bilgi sahibi olan var mi?
Allahımmmmmmm ne kadarrr mutluoldummmm Rabbim hayırl sağlıklı gebelik geçirmeyi ve bebeğini kucağına almayınasip etsin Ramazan ayı gelmeden bereketi geldi :) dualarına biz isteyenleri de kat lütfenEki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
valla canım aylarca bende çok ikilemde kaldım ama hiç yanıltmadı beni.. hatta cift cizgi koyu çıktıgını da gördüm adetime 3 gün kala ama yok yani gebelik yoktu. GENELDE (istisnalarda var tabiRegle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor
kendimizi ne hallere sokuyoruz.. insanın kendine yaptığını düşmanı yapmaz derdi annem.. ben kendimi oluruna rahat bıraktım bırakalı huzurluyum canım. yapma bunu kendine normal hayatına devam et bebek istemeden önceki hayatına yani. eğer doktorluk bi sağlık sorunun yoksa eşininde seninde bırak oluruna gün mün takip edip de canını sıkma. korunma tek yaptığın şey bu olsun. biraz kendine dön bebek istiyorum diye kendi hayatımı senelerce ona göre yaşadım ama her ay sonuç hüsran. ne adam gibi sporuma odaklandım ne lazere gidebildim hep kendimi bi sürü şeyde kısıtladım durdum.. üstelik piskolojik olarak yıprandım her ay bu aay kesın vardır dıye dıye. bacaklarımı doktorlara haftanın kac günü açmaktan bi hal oldum utanmam da kalmadı artık. kusura bakma canım coook uzun yazdıgımın sımdı farkına varıyorum. ama ben artık boyle yapıyorum. eşimle belirlediğimiz bi zaman var aşılama için. o zamana kadar kendimizi rahat bırakmaya karar verdik.evet bu ay bn yıne test yapıcam ama yalancı pozıtıflere cozum buldum
clear blue dijital test sipariş ettım nırmal testte cızgıyı gorunce onu yapıcam sılıkmı golgemı derdı yok var yada yok dıcek butun mesele bu
cok agrım var ama klomen etkısı olabılır heralde bu ay sag gogusum değil ikisi agrıyo buda hormonlardandır heralde yuksek dozda belirti yaşıyrmmmm ama ?aklım b.. yeme otur aşşaga dıyor
acayıp bunalımdaydım kavga etmk istyrm aglamak istyrm keyıf 0
proxeed plus kulllanabilir benim eşimde de o sorun vardı aylardır kullanıyor ve güzel bir artış oldu elhamdulillah. ayrıca keçiboynuzu özü içiyor. sigara ve alkolden uzak dursun. sağlıklı uyku cok önemliKızlar sperm hareketini arttırmak için ne yapılabilir? Bilgi sahibi olan var mi?
Uzun zamandir yazamadim kuzular. Cok sukur bende artik anne adayim. Ilk tup bebek denemesinde tuttu. 7 haftaligiz kalp atislarini da duyduk
canım tebrik ederim. RAbbim yüzüne güldü ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. bizlere de dua et :)Eki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
Ben de 2017 annelerine katılıyorum galiba :)
Eki Görüntüle 2000365
haklısın gulum benımde bu ay klomenın dozunu yukseltelım dedı doktr adet olunca gel dıye bnde buay ovı test almcam klomn falan doktr falan da grmek istemyrm olmuyo zorlaynca hakkın zoruna gder dıyorum zaten Ramazan oruc bayram falan derkn kafa doner dıyrm mukabeleler car burda onlara katılmayı dusunuyrm Ramazanda bizim ilişki zaten sıkıntı oluyo gece herıf yok gundz bn nıyetlı o yuzdn bu ay salcam bn de hm sigarayı bırakmak içinde bı adım atcam bu ay lıstem full dolu dedıklerındede cok haklısın kuzum sabrın sonu selamettır ama zaman gectkce sabırda bıtıyo umutta azalıyo ne dıyım Allah kerım senn bat ne zamankendimizi ne hallere sokuyoruz.. insanın kendine yaptığını düşmanı yapmaz derdi annem.. ben kendimi oluruna rahat bıraktım bırakalı huzurluyum canım. yapma bunu kendine normal hayatına devam et bebek istemeden önceki hayatına yani. eğer doktorluk bi sağlık sorunun yoksa eşininde seninde bırak oluruna gün mün takip edip de canını sıkma. korunma tek yaptığın şey bu olsun. biraz kendine dön bebek istiyorum diye kendi hayatımı senelerce ona göre yaşadım ama her ay sonuç hüsran. ne adam gibi sporuma odaklandım ne lazere gidebildim hep kendimi bi sürü şeyde kısıtladım durdum.. üstelik piskolojik olarak yıprandım her ay bu aay kesın vardır dıye dıye. bacaklarımı doktorlara haftanın kac günü açmaktan bi hal oldum utanmam da kalmadı artık. kusura bakma canım coook uzun yazdıgımın sımdı farkına varıyorum. ama ben artık boyle yapıyorum. eşimle belirlediğimiz bi zaman var aşılama için. o zamana kadar kendimizi rahat bırakmaya karar verdik.
eşime kalsa hala takip hala üstüne düşelim ama benim fikrim bu yönde değildi o da saygı duydu.
şimdi adetim geçerse umutlanıyorum testlere koşuyorum. geçen ay malum 2 gün geçikti o zamana kadar test mest yapmadım. böyle çok daha rahat cancağızım
osay3 Cnm nasılsın özledim seni bu arada herkeze merhaba.
Cnm yumurtlamadan sonra 10.günüm testler böyle ama erken gebelik testi daha silik bir bakarmısın
Evet cnm aynı idrarla aynı zamandaMerhaba cnm sanki strip teste bı çizgi goruyor gibiyim, ikisi aynı andami yaptın?
Merhaba cnm sanki strip teste bı çizgi goruyor gibiyim, ikisi aynı andami yaptın?
Sonra bunu cekmiştim cnm biras daha iyi gibiydi
Karmaşık bir durumdayım 12 mayısta adet oldum inofolic içiyorum 17 mayısta ovulasyon testim pozitif verdi çok fazla akıntım oldu yumurtladım erkenden regl 3 gün sürmüştü sonra dün strip daha silikti bugun daha net birde erken gebelik testi yapıyım dedim ovula marka ama daha net cıkması gerekmezmi yumurtlamadan sonra 10.günüm yani 4 gun kaldı diyelim bataEvet cnm bunda daha coook silik bı çizgi varay hadi insAllahh
Kaç gün kaldı bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?