2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razı olsun canım. Senden, hepinizden. Her zaman duamda dert verme demedim ne verıyosan sabrıyla ver dedm sonuçta biz imtihan için gönderildik. Sende ümitsizliğe kapılıp buralardan gideceğim vs deme :) sebepsiz hiç bişy yok belkide benim bu yaşadığım daha nelere, nelerimize vesile olacak? yaşayıp görecez. Hiç Hamile kalmadan önce burda bebişlerini kaybedenleri görünce ben daha yolun başında bile değilim diyordum buraya da yazmıştım, dış gebelik tecrubemde yolun başındayım dedim. Şimdi sanırım yolu yarıladım. İnşallah yolun sonuna da gelirim , belki üçüncü müjdemi veririm :) ben inanıyorum hiç birimizin kucağı boş kalmayacak. Hamile kalınca oh bitti rahatladım diyemiyosun fragman bitiyo asıl film o zaman başlıyo anlayacağın :)) kesinlikle üzülmek yok tmm mı? karnındaki can için doktor gözlerine bakarak "ufak bi narkozla ufak bi vakumlama işlemi" diye bahsettiğinde anlıyosun aslnda.. Biliyorum ki kucağına alıp kaybetmek kat kat daha zor. Benim yaşadığım belkide hiç bişey. Allah bundan geri koymasın, beterinden saklasın. Sana da "olmuyor" diye üzülmek yasak.

Sus bak Yasak dedim bitti :))

Allahımmmmmmm ne kadarrr mutluoldummmm Rabbim hayırl sağlıklı gebelik geçirmeyi ve bebeğini kucağına almayınasip etsin Ramazan ayı gelmeden bereketi geldi :) dualarına biz isteyenleri de kat lütfen

topık sahıbımız hamişse artık sırayla gderz hepımiz
gercı ağystosta bı topık açtım 60 kışıye yakındk herrkes kaldı topık sahıbı bn hala beklıyrm hatta gecen ay doğurdular bıle
ha gayret esra ha gayret esra derken 2. senenınde sınlarına gelıcez bu gidişle
hayırlısıyla bı geleydı artık bızım fındık kurdu arkadaşlarımınkı yurumeye başladı onlar okula başlayınca bn hamıleyım derm bu gıdışle

Regle 2 günüm var kızlar ovu. Testi yaptım tek çizgi çıkıyor hamile değilim demek için kesin bi durum mu illa 2 çizgi çıkması gerekıyor
valla canım aylarca bende çok ikilemde kaldım ama hiç yanıltmadı beni.. hatta cift cizgi koyu çıktıgını da gördüm adetime 3 gün kala ama yok yani gebelik yoktu. GENELDE (istisnalarda var tabi POWERHACK gibi) ovu testi yanılmıyor. T çizgisi C çizgisinden koyu değil se yada en az o kadar koyu değilse gebelik yok.
aylarca bende kendi kafamı çok bulandırdım burdaki kızlar bilir çok çektiler elimden

kendimizi ne hallere sokuyoruz.. insanın kendine yaptığını düşmanı yapmaz derdi annem.. ben kendimi oluruna rahat bıraktım bırakalı huzurluyum canım. yapma bunu kendine normal hayatına devam et bebek istemeden önceki hayatına yani. eğer doktorluk bi sağlık sorunun yoksa eşininde seninde bırak oluruna gün mün takip edip de canını sıkma. korunma tek yaptığın şey bu olsun. biraz kendine dön bebek istiyorum diye kendi hayatımı senelerce ona göre yaşadım ama her ay sonuç hüsran. ne adam gibi sporuma odaklandım ne lazere gidebildim hep kendimi bi sürü şeyde kısıtladım durdum.. üstelik piskolojik olarak yıprandım her ay bu aay kesın vardır dıye dıye. bacaklarımı doktorlara haftanın kac günü açmaktan bi hal oldum utanmam da kalmadı artık. kusura bakma canım coook uzun yazdıgımın sımdı farkına varıyorum. ama ben artık boyle yapıyorum. eşimle belirlediğimiz bi zaman var aşılama için. o zamana kadar kendimizi rahat bırakmaya karar verdik.
eşime kalsa hala takip hala üstüne düşelim ama benim fikrim bu yönde değildi o da saygı duydu.
şimdi adetim geçerse umutlanıyorum testlere koşuyorum. geçen ay malum 2 gün geçikti o zamana kadar test mest yapmadım. böyle çok daha rahat cancağızım

Kızlar sperm hareketini arttırmak için ne yapılabilir? Bilgi sahibi olan var mi?
proxeed plus kulllanabilir benim eşimde de o sorun vardı aylardır kullanıyor ve güzel bir artış oldu elhamdulillah. ayrıca keçiboynuzu özü içiyor. sigara ve alkolden uzak dursun. sağlıklı uyku cok önemli

Uzun zamandir yazamadim kuzular. Cok sukur bende artik anne adayim. Ilk tup bebek denemesinde tuttu. 7 haftaligiz kalp atislarini da duyduk

Çok güzel haberlerle dönmüşsün Hoşgeldin Tebrik ederim ... Maşşallah size ozaman Allah sonraki süreçlerde de yüzünü hep güldürsün...

canım tebrik ederim. RAbbim yüzüne güldü ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah. bizlere de dua et :)

tebrikler canım yok yanıldığını sanmam testin 40. gün hemde bu denli koyu... Vallahi cok sevindim güzel haberlerle dönmene... hadi allah bundan sonraki süreçlerde de yüzünü güldürsün... haberlerini bekliyoruz..

osay3 Cnm nasılsın özledim seni bu arada herkeze merhaba.
Cnm yumurtlamadan sonra 10.günüm testler böyle ama erken gebelik testi daha silik bir bakarmısın

Eklentiler

• IMG_1287.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1295.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 65
haklısın gulum benımde bu ay klomenın dozunu yukseltelım dedı doktr adet olunca gel dıye bnde buay ovı test almcam klomn falan doktr falan da grmek istemyrm olmuyo zorlaynca hakkın zoruna gder dıyorum zaten Ramazan oruc bayram falan derkn kafa doner dıyrm mukabeleler car burda onlara katılmayı dusunuyrm Ramazanda bizim ilişki zaten sıkıntı oluyo gece herıf yok gundz bn nıyetlı o yuzdn bu ay salcam bn de hm sigarayı bırakmak içinde bı adım atcam bu ay lıstem full dolu dedıklerındede cok haklısın kuzum sabrın sonu selamettır ama zaman gectkce sabırda bıtıyo umutta azalıyo ne dıyım Allah kerım senn bat ne zaman

Kızlar yarin 12haftalik randevumuz var bı ay sonra bebeğimi tekrar gorcem insAllah, ama içimde sıkıntı var istemsizce ya benim bebeğimde artık yoksa yada kalbi durduysa diye saçma düşüncelerle uzuluyorum (

Bu sabah kalktım geri yatim o ara kabus gördüm, bebeğime sagliksiz tahmininde bulunmuşlardı ve ruyada da yarın için kontrolum var ikili taramamiz olacaktı. Ay ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı rüyada öyle uyandım( bı yarın olsada görsem pitircimi içim rahatlicak, böyle bir ay ara çok uzun geldi ne ne oldu bilmiyorsun da...

Evet cnm bunda daha coook silik bı çizgi var ay hadi insAllahh
Kaç gün kaldı bata?
Karmaşık bir durumdayım 12 mayısta adet oldum inofolic içiyorum 17 mayısta ovulasyon testim pozitif verdi çok fazla akıntım oldu yumurtladım erkenden regl 3 gün sürmüştü sonra dün strip daha silikti bugun daha net birde erken gebelik testi yapıyım dedim ovula marka ama daha net cıkması gerekmezmi yumurtlamadan sonra 10.günüm yani 4 gun kaldı diyelim bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…