2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hesaplarıma göre erken yapmışsın testi gelecek hafta cuma ya kadar bekle derim bu kadar da strese girme

canım benim yok yok çıkar kafandan lütfen öyle şeyleri... evet ilk muayeneden sonra ikincisi bayağı uzun ara haklısın ama bi sıkıntı olsa zaten belli ederdi... İçini ferah tut... belliki buradaki mevculardan cok etkileniyorsun... Allaha şukur 13. haftan olmuş hiç boş yere stres yapma... Randevuna git bebişinin güzel resmiyle bekliyoruz seni...

Kız niye olumsuz düşüncelerle üzüyosun kendini? Rüyalara aldanma hamilelikte en ufak şeyi kafana taksan rüyana yansıyo ister istemez. Benimki kafaya takmak değil aklıma bile gelse rüyama giriyo dün eşime tshirt aldık bugün ruyamda ona yağ sıçrıyodu iz kalacak diye üzülüyodum düşün:)) bebişin gayet sağlıkla ilerliyor bence, kafanı burdaki olanlar hele ki benim durumum kurcalamasın. Ben 6+6 iken kalp atışı için gittiğimde doktor bebeğin 6+1 olduğunu söylemişti yani ultrason kağıdında öyle yazıyordu. Ben burda sorduğumda ise 6+6 olan kesenin ölçümüydü o gün bebeği ölçmüş doktor o yüzden 6+1 çıkmış zamanla yetişecek dedi kızlar sağolsun ama içim bir türlü ferahlamamıştı. Burayada yansıtıp kendimi takıntılı göstermek istemedim malum herşeyi inceliyordum. iyiyi düşünmek istedim birazda. Doktor beni ikili test için 1 ay sonraya çağırdı ben bekleyemedim. Rahminde ağrı olması şüphelendirdi birde merak ettim kontrol için gittiğimde iki hafta geçmişti doktor radyolojiye yönlendirdi ve bi kaç gün önce biliyosun gittm radyolojideki doktor yanındaki kıza crl 6+1 deyince ben daha kendi doktoruma gitmeden teşhisimi koydum bebek kalbinin attığını öğrendiğim günde kalmış anladın mı benimki sinyaller vermişti kısaca ilk haftalarda oluyor olacak olan....

sen kendini korkutma bak maşallah kritik dönemleri atlatıyorsun kaç kez kontrole gittn bebişi duydun gördün şükür gelişti doktor sıkıntılı konuşmadı mesela, hamileliğini zehretme keyfini çıkar. Burdaki olumsuzlukları düşünüp başıma gelir mi diye korkacağına bebişlerini kucağına alan anneleri düşün böyle olacağım diye umutla ilerle.

Minnoşu da üzme bak açtırma daha bayramlık ağzımı :)

Hayırlı mutlu haberlerle gelmeni nasip etsin Rabbim. ♡

Çoğu kişinin bat günü bile silik çıkıyor niye bunu sorguladığını anlayamadım. Erkenden öğrenmekte iyi değil anam :)

Bi kaç güne çizgi netleşir geçen hafta da dediğim gibi önceki adetinin kendiliğinden düzenli gelmesi erkenden yumurtlaman yumurtlama sonrası belirtilerin hemen başlaması zaten umut serpiştirmişti şimdi inşallah fidan olup büyüyecek. Ve içimdeki his sağlıklı bi gebelik olacak diyo :) inşallah öyle olur stresten uzak dur kendine dikkat et Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin ♡

Amin canım cok sağol ben ekstra alerji ilacı alıyorum gebelikte kesilmesi gerektigini eger gebelik varsa dozu düşürücek doktor gebe kalırsan kesersin demişti o yüzden bu erken ögrenme cabam :) inşallah tutunur emin olmak için sizlere danışıyorum yanlış anlamayın beni allahım sağ salim kavuştursun yavrularınızı sizlere darısıda biz isteyenlere inşallah

:) önlemini al tabi. Allah herkesi yavrusuna kavuştursun.

Ah kızlar ya siz olmazsanız ben naparim buralarda bilmiyorum biliyorsunuz bende bı kaç arkadaş gibi ailemden uzaktayım etrafımda ne yakınım nede arkadaş çevrem var. Tesselimi sizde buluyorum gerçekten, Rabbim Sizden razı olsun gönlunuzde ne varsa tez zamanda nasip etsin inşallah
Bu saçma düşünceleri de kafamdan atiyorum salak salak bosyere uzuyorum kendimi

Bende 15 saat uzaklıktayım anlıyorum seni canım kendini hiiiiç strese sokma. Şu mubarek zamanlarda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ♡

Bencede uzaklaş bu dusunceden ben kendi mezarımı felan görüyordum sözde hamileyken ölmüşüm ağlıyordum kızımı göremeden ölücem diye hamileyken aklımız hep bebeklerimizde oluyor ya annesi ondan görüyorsun dua et ögle uyu bilinçaltı yapıyorsun endişeleniyorsun ondan.

cok güzel bak hadi tebrikler... Hadi kan testi yaptır.. Bak dedim sana ovulasyona bakma sen... çok sevindim ya... gelişmeleri yaz tamam mı?
Şimdi doktordan geliyorum ultrasondan baktı bi oluşum var daha çok erken kesim bişey demek için dedi kana yönlendirdi saat 3 te sonucum çıkacak bakalım :) teşekkürler bu arada :)

Canım bu da hcg testim :)

Eklentiler

• IMG_0856.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 28

canım benim sende öylesin bizim için neyse kafandan onu çıkarda belki diyom cinsiyeti görürsün diyom ne diyon?
daha erken ama nob teorisi felan varmış 12-13 haftalık ultrasonda belli oluyormuş tıbbı bir teori dr. bazen buna göre ihtimal olan cinsiyeti söylüyorlarmış.. seninde gittiğinde belki bi tahmin yapar dr. ay heycanlandım...

canım benim sende öylesin bizim için neyse kafandan onu çıkarda belki diyom cinsiyeti görürsün diyom ne diyon?
daha erken ama nob teorisi felan varmış 12-13 haftalık ultrasonda belli oluyormuş tıbbı bir teori dr. bazen buna göre ihtimal olan cinsiyeti söylüyorlarmış.. seninde gittiğinde belki bi tahmin yapar dr. ay heycanlandım...

Bende 15 saat uzaklıktayım anlıyorum seni canım kendini hiiiiç strese sokma. Şu mubarek zamanlarda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ♡
Amin canim aminn Rabbim hakkımızda herşey hayırlısını nasip etsin insAllah. Bebegini sana bağışlasın insAllahhh

Evet cnm bu aralar çokta duygusalim ne görsem duysam gözüm yasariyor aklıma takıyorum. Gecenlerdede babamı goruyodum başımı seviyordu, "ben aslında seni çok seviyorum ama belli etmiyordum" diyordu bana. 30 yaşına geldik ama evlat evlat kalıyor işte:) ailen uzakta olup gidememek çok koyuyor insana, çok sukurki bı aya kalmaz geliyorlar tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…