2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok güzel doya doya hasret giderirsin cnm haklısın hormonlarda tavan yapınca duygusallık kacınılmaz oluyor maleaed hamilelikte kızımdada cok duygusaldım :)

Şimdi doktordan geliyorum ultrasondan baktı bi oluşum var daha çok erken kesim bişey demek için dedi kana yönlendirdi saat 3 te sonucum çıkacak bakalım :) teşekkürler bu arada :)

Tabi keseyi görmeden dr. temkinli konulşuyorlar canım.. daha cok erken kan testinin sonucunu alalım büyük bi ihtimal ile keseyi görmek için 1 hafta felan beklemen gerekebilir. bu durumda sakın stres yapma olağan rutin muamele yani...
hadi kan testi sonucunu al paylaş arkadaşım konusuruz gerisini :) oh bu ay herkese uğur getirceğe benziyor...
diğer arkadaşlarımızın ve yeryüzünde tüm isteyenlere Allahım nasip etsin en hayırlısından...

Evet o da Zaten klasik kesin kan da net sonucu alırsın dedi küçücük bi oluşum gördüm ben de ultrason da çok ilginc bi deneyim şimdiden inşallah kanda da beklediğim sonucu alırım :) herhalde hamilelik olmasa bi oluşum var demezdi dimi doktor canım.. bana yaklaşık 3 haftaya bakalım dedi.. çok teşekkür ederim güzel yorumların için Allah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin ve tüm isteyenlere versin

Evet cnm :)))) 12+2 oluyoruz yarın erkekse daha çok belli oluyormuş bu zamanda ama emin olamiyorlarmis, bı tahminde bulundurcam doktoruma bakalım birşey diyecekmi. Bazisida demiyormus erken diye:) hayırlısı insAllah.
İçimden erkek geçiyor ama gönlümde kız var bakalım hangisi, tabiki ilk başta sağlıklı olması var en önemlisi o

Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyet dimi :)

Sende sağol canım benim... amin amin amin... biraz sabır bakacağız artık :) sonucu at merak ederim ben :)

tabi önce sağlıklı bebekler diliyoruz ama senin kaygıların tasan cinsiyet olmalı ona odaklamaya çalışıyorum seni :))
anladın sen beni... Önce sağlık sonra hayırlı evlat sonrda gönlünden geçen olsun canım benim..
bende erkek istiyorum ne yalan diyim gönlüm erkekten yana zaten yaşım 37 büyüyene kadar biz kocarız erkek başının çaresine bakar kıza dayanamam bu nedenle erkek istiyorum yoksa kız erkek fark etmez tabi...

Bu arada profil resmimi ablamın kızını koydum oda bizim ailenin biricik meleği tek kızımız oda kız kardeş istiyor teyzesinden ama :)))

Evet tatlım anladım senii:)) seni seniii
Aynen dediğin gibi cnm hayırlısı olsun insAllah
Massallah ablanın kızı tam bı melek gibi çıkmış Rabbim bahtını açık etsin insAllah

Evet tatlım anladım senii:)) seni seniii
Aynen dediğin gibi cnm hayırlısı olsun insAllah
Massallah ablanın kızı tam bı melek gibi çıkmış Rabbim bahtını açık etsin insAllah

amin amin cümlemizin evlatlarının bahtını açık etsin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar..

Amin canim benim. Bu hamilelik takvimi nasil yapiliyor ben bi turlu beceremedim
Şöyle Profil bilgilerinin orada gebelik takvimi kısmına muhtemel doğum tarihini girmen gerekiyor
örneğin 05-01-2018 şeklinde bende cok zorlandım yaparken sanırım aşağıda gebelik ile ilgili alanları işaretlersen olcaktır.

oldu galiba canım :)

evet canım yarın kontrolüm var kendi doktoruma gideceğim. geçen hafta dayanmadım başka hastaneye gittim kalp atışlarını duymak için ama muhteşem duygu o ses var ya

ya sorma canım, bende çarşamba günü gittim duydum kalp atışlarını biraz heyecan biraz korku geçti muayene ama cok güzel duydu rabbim isteyen herkese nasip etsin... benim biraz önden gidiyor ama bakalım artık 1 ay sonra randevum...

buda benim ki geçen hafta 6 haftalıktık. doktor biraz korkuttu beni açıkçası gelişmemiş dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. ama keseyi 9 mayısta gördüm 13 mayısta bebeğim oluştu. 20 mayısta kalp atışı duydum

Eklentiler

• 20170520_122954.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 56
canımmm seni gördüğüme çok sevindim heleki böyle güzel bir haberle rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

seni böyle görünce çok mutlu oluyorum canm tevekkülün bakışın o kadar güzel ve bizlere örnekki anlatamam evet yarıladın ve rabbimin izniyle en kısa sürede inşallah yavrunu kucağına alırsın tatlm

ohhhhh en güzeli walla korunmayacaksın ama takip falanda yapmayacaksın dert etmeyeceksin bat geçene kadar test hiç yapmayacaksın kafamızı boş boş şeylerle dolduruyoruz olacağı varsa herşekilde olur zaten kun fe yekun.

ayyyyyy çok güzel yaaa ben ultrason görmeyeli çok olmuştu mercimek kadar bişi oy maşallahhhhhh ayy ilerleyen zamanlardada bizle paylaş hemi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…