Çok güzel doya doya hasret giderirsin cnm haklısın hormonlarda tavan yapınca duygusallık kacınılmaz oluyor maleaed hamilelikte kızımdada cok duygusaldım :)Amin canim aminnRabbim hakkımızda herşey hayırlısını nasip etsin insAllah. Bebegini sana bağışlasın insAllahhh
Evet cnm bu aralar çokta duygusalim ne görsem duysam gözüm yasariyor aklıma takıyorum. Gecenlerdede babamı goruyodum başımı seviyordu, "ben aslında seni çok seviyorum ama belli etmiyordum" diyordu bana. 30 yaşına geldik ama evlat evlat kalıyor işte:) ailen uzakta olup gidememek çok koyuyor insana, çok sukurki bı aya kalmaz geliyorlar tatile
Şimdi doktordan geliyorum ultrasondan baktı bi oluşum var daha çok erken kesim bişey demek için dedi kana yönlendirdi saat 3 te sonucum çıkacak bakalım :) teşekkürler bu arada :)
Evet o da Zaten klasik kesin kan da net sonucu alırsın dedi küçücük bi oluşum gördüm ben de ultrason da çok ilginc bi deneyim şimdiden inşallah kanda da beklediğim sonucu alırım :) herhalde hamilelik olmasa bi oluşum var demezdi dimi doktor canım.. bana yaklaşık 3 haftaya bakalım dedi.. çok teşekkür ederim güzel yorumların için Allah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin ve tüm isteyenlere versinTabi keseyi görmeden dr. temkinli konulşuyorlar canım.. daha cok erken kan testinin sonucunu alalım büyük bi ihtimal ile keseyi görmek için 1 hafta felan beklemen gerekebilir. bu durumda sakın stres yapma olağan rutin muamele yani...
hadi kan testi sonucunu al paylaş arkadaşım konusuruz gerisini :) oh bu ay herkese uğur getirceğe benziyor...
diğer arkadaşlarımızın ve yeryüzünde tüm isteyenlere Allahım nasip etsin en hayırlısından...
canım benim sende öylesin bizim için neyse kafandan onu çıkarda belki diyom cinsiyeti görürsün diyom ne diyon?
daha erken ama nob teorisi felan varmış 12-13 haftalık ultrasonda belli oluyormuş tıbbı bir teori dr. bazen buna göre ihtimal olan cinsiyeti söylüyorlarmış.. seninde gittiğinde belki bi tahmin yapar dr. ay heycanlandım...
Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyet dimi :)Evet cnm :)))) 12+2 oluyoruz yarın erkekse daha çok belli oluyormuş bu zamanda ama emin olamiyorlarmis, bı tahminde bulundurcam doktoruma bakalım birşey diyecekmi. Bazisida demiyormus erken diye:) hayırlısı insAllah.
İçimden erkek geçiyor ama gönlümde kız var bakalım hangisi, tabiki ilk başta sağlıklı olması var en önemlisi o
Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil cinsiyet dimi :)
Evet o da Zaten klasik kesin kan da net sonucu alırsın dedi küçücük bi oluşum gördüm ben de ultrason da çok ilginc bi deneyim şimdiden inşallah kanda da beklediğim sonucu alırım :) herhalde hamilelik olmasa bi oluşum var demezdi dimi doktor canım.. bana yaklaşık 3 haftaya bakalım dedi.. çok teşekkür ederim güzel yorumların için Allah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin ve tüm isteyenlere versin
İnşallah güzel sonuçla gelirim :)Sende sağol canım benim... amin amin amin... biraz sabır bakacağız artık :) sonucu at merak ederim ben :)
Evet cnm :)))) 12+2 oluyoruz yarın erkekse daha çok belli oluyormuş bu zamanda ama emin olamiyorlarmis, bı tahminde bulundurcam doktoruma bakalım birşey diyecekmi. Bazisida demiyormus erken diye:) hayırlısı insAllah.
İçimden erkek geçiyor ama gönlümde kız var bakalım hangisi, tabiki ilk başta sağlıklı olması var en önemlisi o
tabi önce sağlıklı bebekler diliyoruz ama senin kaygıların tasan cinsiyet olmalı ona odaklamaya çalışıyorum seni :))
anladın sen beni... Önce sağlık sonra hayırlı evlat sonrda gönlünden geçen olsun canım benim..
bende erkek istiyorum ne yalan diyim gönlüm erkekten yana zaten yaşım 37 büyüyene kadar biz kocarız erkek başının çaresine bakar kıza dayanamam bu nedenle erkek istiyorum yoksa kız erkek fark etmez tabi...
Evet tatlım anladım senii:)) seni seniii
Aynen dediğin gibi cnm hayırlısı olsun insAllah
Massallah ablanın kızı tam bı melek gibi çıkmış Rabbim bahtını açık etsin insAllah
Amin canim benim. Bu hamilelik takvimi nasil yapiliyor ben bi turlu beceremedimÇok güzel haberlerle dönmüşsün Hoşgeldin Tebrik ederim ... Maşşallah size ozaman Allah sonraki süreçlerde de yüzünü hep güldürsün...
Şöyle Profil bilgilerinin orada gebelik takvimi kısmına muhtemel doğum tarihini girmen gerekiyorAmin canim benim. Bu hamilelik takvimi nasil yapiliyor ben bi turlu beceremedim
oldu galiba canım :)Şöyle Profil bilgilerinin orada gebelik takvimi kısmına muhtemel doğum tarihini girmen gerekiyor
örneğin 05-01-2018 şeklinde bende cok zorlandım yaparken sanırım aşağıda gebelik ile ilgili alanları işaretlersen olcaktır.
oldu galiba canım :)
evet canım yarın kontrolüm var kendi doktoruma gideceğim. geçen hafta dayanmadım başka hastaneye gittim kalp atışlarını duymak için ama muhteşem duygu o ses var yaOldu oldu cok güzel oldu....aa aynı kız doğum tarihlerimiz :)))
evet canım yarın kontrolüm var kendi doktoruma gideceğim. geçen hafta dayanmadım başka hastaneye gittim kalp atışlarını duymak için ama muhteşem duygu o ses var ya
buda benim ki geçen hafta 6 haftalıktık. doktor biraz korkuttu beni açıkçası gelişmemiş dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. ama keseyi 9 mayısta gördüm 13 mayısta bebeğim oluştu. 20 mayısta kalp atışı duydumya sorma canım, bende çarşamba günü gittim duydum kalp atışlarını biraz heyecan biraz korku geçti muayene ama cok güzel duydu rabbim isteyen herkese nasip etsin... benim biraz önden gidiyor ama bakalım artık 1 ay sonra randevum...
Eki Görüntüle 2000552
canımmm seni gördüğüme çok sevindim heleki böyle güzel bir haberle rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
seni böyle görünce çok mutlu oluyorum canm tevekkülün bakışın o kadar güzel ve bizlere örnekki anlatamam evet yarıladın ve rabbimin izniyle en kısa sürede inşallah yavrunu kucağına alırsın tatlmAllah razı olsun canım. Senden, hepinizden. Her zaman duamda dert verme demedim ne verıyosan sabrıyla ver dedm sonuçta biz imtihan için gönderildik. Sende ümitsizliğe kapılıp buralardan gideceğim vs deme :) sebepsiz hiç bişy yok belkide benim bu yaşadığım daha nelere, nelerimize vesile olacak? yaşayıp görecez. Hiç Hamile kalmadan önce burda bebişlerini kaybedenleri görünce ben daha yolun başında bile değilim diyordum buraya da yazmıştım, dış gebelik tecrubemde yolun başındayım dedim. Şimdi sanırım yolu yarıladım. İnşallah yolun sonuna da gelirim , belki üçüncü müjdemi veririm :) ben inanıyorum hiç birimizin kucağı boş kalmayacak. Hamile kalınca oh bitti rahatladım diyemiyosun fragman bitiyo asıl film o zaman başlıyo anlayacağın :)) kesinlikle üzülmek yok tmm mı? karnındaki can için doktor gözlerine bakarak "ufak bi narkozla ufak bi vakumlama işlemi" diye bahsettiğinde anlıyosun aslnda.. Biliyorum ki kucağına alıp kaybetmek kat kat daha zor. Benim yaşadığım belkide hiç bişey. Allah bundan geri koymasın, beterinden saklasın. Sana da "olmuyor" diye üzülmek yasak.
Sus bak Yasak dedim bitti :))
ohhhhh en güzeli walla korunmayacaksın ama takip falanda yapmayacaksın dert etmeyeceksin bat geçene kadar test hiç yapmayacaksın kafamızı boş boş şeylerle dolduruyoruz olacağı varsa herşekilde olur zaten kun fe yekun.kendimizi ne hallere sokuyoruz.. insanın kendine yaptığını düşmanı yapmaz derdi annem.. ben kendimi oluruna rahat bıraktım bırakalı huzurluyum canım. yapma bunu kendine normal hayatına devam et bebek istemeden önceki hayatına yani. eğer doktorluk bi sağlık sorunun yoksa eşininde seninde bırak oluruna gün mün takip edip de canını sıkma. korunma tek yaptığın şey bu olsun. biraz kendine dön bebek istiyorum diye kendi hayatımı senelerce ona göre yaşadım ama her ay sonuç hüsran. ne adam gibi sporuma odaklandım ne lazere gidebildim hep kendimi bi sürü şeyde kısıtladım durdum.. üstelik piskolojik olarak yıprandım her ay bu aay kesın vardır dıye dıye. bacaklarımı doktorlara haftanın kac günü açmaktan bi hal oldum utanmam da kalmadı artık. kusura bakma canım coook uzun yazdıgımın sımdı farkına varıyorum. ama ben artık boyle yapıyorum. eşimle belirlediğimiz bi zaman var aşılama için. o zamana kadar kendimizi rahat bırakmaya karar verdik.
eşime kalsa hala takip hala üstüne düşelim ama benim fikrim bu yönde değildi o da saygı duydu.
şimdi adetim geçerse umutlanıyorum testlere koşuyorum. geçen ay malum 2 gün geçikti o zamana kadar test mest yapmadım. böyle çok daha rahat cancağızım
Karmaşık bir durumdayım 12 mayısta adet oldum inofolic içiyorum 17 mayısta ovulasyon testim pozitif verdi çok fazla akıntım oldu yumurtladım erkenden regl 3 gün sürmüştü sonra dün strip daha silikti bugun daha net birde erken gebelik testi yapıyım dedim ovula marka ama daha net cıkması gerekmezmi yumurtlamadan sonra 10.günüm yani 4 gun kaldı diyelim bata
ayyyyyy çok güzel yaaa ben ultrason görmeyeli çok olmuştu mercimek kadar bişi oy maşallahhhhhh ayy ilerleyen zamanlardada bizle paylaş hemi annesiya sorma canım, bende çarşamba günü gittim duydum kalp atışlarını biraz heyecan biraz korku geçti muayene ama cok güzel duydu rabbim isteyen herkese nasip etsin... benim biraz önden gidiyor ama bakalım artık 1 ay sonra randevum...
Eki Görüntüle 2000552
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?