2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

maşallah bizim yavrulara ozaman :)) uslu uslu durup büyümeye devam etsinler...

inşallah canım benim paylaşırım Allah sana da kendi bebeğinin ultason görüntüsünü göstermeyi nasip etsin en hayırlısından ...

inşallah canım benim paylaşırım Allah sana da kendi bebeğinin ultason görüntüsünü göstermeyi nasip etsin en hayırlısından ...
sağol canım ben stres yapmamaya çalışacam burayada çok sık girmeyebilirim bu süreçte zehrayı merak ettiğimden iki gündür geliyorum arada yoklarım sizi kaybolurum buraya çok takılınca daha çok düşünüyorum buda strese neden oluyor

tabi tabi keyfine bak cnaım nasıl rahat ediyorsan öyle evet biraz uzaklaşmakta fayda var... Allaha emanet hadi ara sıra haber ver slm ver ama :)

Çok sevindim inşallah hamilesindir

Sağ ol canım bizim için sormadım burada bilen vardır diye yazdım sağ olun

Yorum yapanlara toptan teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun burda üzüldüm bekledim gecikmeler falan istemedigim vazgeçtigim ay gerçekten nasip oldu ne yattim ne bekledim akti gitti afedersiniz çoğu ama bir tanecik minigim tutundu annesine Rabbim nasip etti her kadin,isteyen tatsin bu duyguyu saglikla kucagimiza alip büyütmek nasip olsun pazartesi kan sonucumu alicam ve kadin doguma gidip ultrasonda baktircam şuan 5+6 gözüküyor sat a göre bakalım cok heyecanliyim hala da şoktayim dogrusu öpüyorum hepinizi iyi ki varsınız

Gönlü güzel arkadaşım sen nasıl bir dostsun ki uzaktan yüreğime dokundun kolladın korudun duana kattın yeri geldiğinde kızdın
Rabbim sana gönlünün güzelliklerinin karşılığını versin, hayırlı huzurlu mutlu yuvan olsun o yuvana çocuklarının kahkahaları ağlamaları eşlik etsin inşaallah boy boy evlatların olsun
Nasıl ağlattın beni sen böyle okurken ağladım ağladım bida ağladım güzel arkadaşlıklar biriktirebilmişim burada demekki
Tamam sakin ol kızmak Yok eline oklavanı almadan ben yerime geçtim

canım yaaa ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. şu mübarek ay hürmetine kucaklarımızı doldursun sabırla sınamasın bizi...
benim bata daha var daha yumurtlamadım bile canım adetım 5 gün önce falan bitti daha..

Biri bana dur desin kendimden gecmiscesine surekli alisveris yapiyorum hergun is yerime 2-3 kargo geliyo stres bana gelmiyo walla

osay3 Cnm nasılsın özledim seni bu arada herkeze merhaba.
Cnm yumurtlamadan sonra 10.günüm testler böyle ama erken gebelik testi daha silik bir bakarmısın
canımmmm daha yeni aldım laptopu elime tüm gün dışardaydım şimdi ilgilenebiliyorum canım seninle... kusura bakma canım. ikisinde de çizgiyi gördüm canım hem bu kez pembe çizgiler ay inşallah yanıltmaz canım yaaa. ne kadar geçti yumurtlaman üzerinden ? doğru hatırlıyorsam sen piki yakalamıştın bu ay.. ay hadi inşallah mübarek ay hürmetine

yavrum sen tam sopalıksın heeee...
Yatıp kalkıp dua edicez canım Allaha güvenicez çok kurcalamayacagız ne kadar dert edersek edelim olacak olan olacak kuzum...kendını serbest bırak elını karnına koyup guzel seyler anlat ona. bılıyorsun sen ne hıssedersen o da onu hıssedecek. güzel enerjı gonder kı her sey guzel olsun kötüyü çağırma.
Canım bu da hcg testim :)
yaaaaa cok sevındım tebrik ederimmmm

Canım arkadaşlarım topiğe katılalı 5 ay oldu her geçen gün birer ikişer hamile haberleri aldim ve çok mutlu oldum hergün dua ettim Rabbime sesinizi duymadan yüzünüzü görmeden. Sizinde dualatınızın arasına girdim. Allah Razı olun. Rabbim yüzünüze gülsün.
Bu MÜbarek günde akşamda ve akşam ezanı sırasın da bthgc 43.16 cıktı kan testim o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve tekrar dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım.
S selifor canım seninle öğrenmek varmış kaderim de .
Darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim Sağlıklı Hayrlı Evlatlar nasip etsin.
2017 Ramazan ı Şerif Bereketiye geldi..

Tesekkürler canım

Hayırlı uğurlu olsun canım allah kalp atışlarını duymanı ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…