buda benim ki geçen hafta 6 haftalıktık. doktor biraz korkuttu beni açıkçası gelişmemiş dedi 2 hafta sonra gel bakalım dedi. ama keseyi 9 mayısta gördüm 13 mayısta bebeğim oluştu. 20 mayısta kalp atışı duydum
canımmm seni gördüğüme çok sevindim heleki böyle güzel bir haberle rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
seni böyle görünce çok mutlu oluyorum canm tevekkülün bakışın o kadar güzel ve bizlere örnekki anlatamam evet yarıladın ve rabbimin izniyle en kısa sürede inşallah yavrunu kucağına alırsın tatlm
ohhhhh en güzeli walla korunmayacaksın ama takip falanda yapmayacaksın dert etmeyeceksin bat geçene kadar test hiç yapmayacaksın kafamızı boş boş şeylerle dolduruyoruz olacağı varsa herşekilde olur zaten kun fe yekun.
ayyyyyy çok güzel yaaa ben ultrason görmeyeli çok olmuştu mercimek kadar bişi oy maşallahhhhhh ayy ilerleyen zamanlardada bizle paylaş hemi annesi
sağol canım ben stres yapmamaya çalışacam burayada çok sık girmeyebilirim bu süreçte zehrayı merak ettiğimden iki gündür geliyorum arada yoklarım sizi kaybolurum buraya çok takılınca daha çok düşünüyorum buda strese neden oluyorinşallah canım benim paylaşırım Allah sana da kendi bebeğinin ultason görüntüsünü göstermeyi nasip etsin en hayırlısından ...
Canim naptin adet oldunmuAdet olmadim cnm belirtileri hissediyom 12.gun asilamanin test yaptiridm negatif cikti umut yok husran yine anlican
sağol canım ben stres yapmamaya çalışacam burayada çok sık girmeyebilirim bu süreçte zehrayı merak ettiğimden iki gündür geliyorum arada yoklarım sizi kaybolurum buraya çok takılınca daha çok düşünüyorum buda strese neden oluyor
Çok sevindim inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2000365
Canlarim hamile olunca gelicem demistm galiba hamileyim yarın kan testi vermeye gidicem cok dua ettim böyle koyu cift cizgi gormeyi Allahim nasip bu zamanmis kanla netlestirince artik aranizdayim şoktayim hala daha bu aksam yaptim aninda böyle oldu belirti olarak göğüslerim ağrıyor acıyor bulantı var adet olucakmisim gibi kasik agrilarm oluyordu hic beklemiyordum bu arada 40.gundu bugün hamd olsun cok mutluyum Allahim herkese yasatsin insaAllah yaniltici test değildir opuldunuz:)
Sağ ol canım bizim için sormadım burada bilen vardır diye yazdım sağ olunKeçiboynuzu kendisi yada özünu yedirebilirsin hergun iki tatlı kasigi. Birde Spermlerde hemen etki görmüyorsun bir iki ay geçmesi lazım
Ahh canim yaa massallah yok güzel bir çift cizgiRabbim sonunda sizinde yuzunuze baktı insAllah hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olur canım, çok mutlu oldum adiniza
Sağ ol canım. Biri sordu benim bilen arkadaşlarım vardır illa dedim nasılsin?Keçiboynuzu özü olabilir, çakşır kökü olabilir. Folik asitinden kocasına içirenler de var :) bildiklerim bunlar canım neden ki bi sorun yoktur inşallah?
Keçiboynuzu özü olabilir, çakşır kökü olabilir. Folik asitinden kocasına içirenler de var :) bildiklerim bunlar canım neden ki bi sorun yoktur inşallah?
Sağ ol canım. Ortak payda keçi boynuzu özü sanırımproxeed plus kulllanabilir benim eşimde de o sorun vardı aylardır kullanıyor ve güzel bir artış oldu elhamdulillah. ayrıca keçiboynuzu özü içiyor. sigara ve alkolden uzak dursun. sağlıklı uyku cok önemli
Gönlü güzel arkadaşım sen nasıl bir dostsun ki uzaktan yüreğime dokundun kolladın korudun duana kattın yeri geldiğinde kızdınAllah razı olsun canım. Senden, hepinizden. Her zaman duamda dert verme demedim ne verıyosan sabrıyla ver dedm sonuçta biz imtihan için gönderildik. Sende ümitsizliğe kapılıp buralardan gideceğim vs deme :) sebepsiz hiç bişy yok belkide benim bu yaşadığım daha nelere, nelerimize vesile olacak? yaşayıp görecez. Hiç Hamile kalmadan önce burda bebişlerini kaybedenleri görünce ben daha yolun başında bile değilim diyordum buraya da yazmıştım, dış gebelik tecrubemde yolun başındayım dedim. Şimdi sanırım yolu yarıladım. İnşallah yolun sonuna da gelirim , belki üçüncü müjdemi veririm :) ben inanıyorum hiç birimizin kucağı boş kalmayacak. Hamile kalınca oh bitti rahatladım diyemiyosun fragman bitiyo asıl film o zaman başlıyo anlayacağın :)) kesinlikle üzülmek yok tmm mı? karnındaki can için doktor gözlerine bakarak "ufak bi narkozla ufak bi vakumlama işlemi" diye bahsettiğinde anlıyosun aslnda.. Biliyorum ki kucağına alıp kaybetmek kat kat daha zor. Benim yaşadığım belkide hiç bişey. Allah bundan geri koymasın, beterinden saklasın. Sana da "olmuyor" diye üzülmek yasak.
Sus bak Yasak dedim bitti :))
canım yaaa ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. şu mübarek ay hürmetine kucaklarımızı doldursun sabırla sınamasın bizi...haklısın gulum benımde bu ay klomenın dozunu yukseltelım dedı doktr adet olunca gel dıye bnde buay ovı test almcam klomn falan doktr falan da grmek istemyrm olmuyo zorlaynca hakkın zoruna gder dıyorum zaten Ramazan oruc bayram falan derkn kafa doner dıyrm mukabeleler car burda onlara katılmayı dusunuyrm Ramazanda bizim ilişki zaten sıkıntı oluyo gece herıf yok gundz bn nıyetlı o yuzdn bu ay salcam bn de hm sigarayı bırakmak içinde bı adım atcam bu ay lıstem full dolu dedıklerındede cok haklısın kuzum sabrın sonu selamettır ama zaman gectkce sabırda bıtıyo umutta azalıyo ne dıyım Allah kerım senn bat ne zaman
canımmmm daha yeni aldım laptopu elime tüm gün dışardaydım şimdi ilgilenebiliyorum canım seninle... kusura bakma canım. ikisinde de çizgiyi gördüm canım hem bu kez pembe çizgiler ay inşallah yanıltmaz canım yaaa. ne kadar geçti yumurtlaman üzerinden ? doğru hatırlıyorsam sen piki yakalamıştın bu ay.. ay hadi inşallah mübarek ay hürmetineosay3 Cnm nasılsın özledim seni bu arada herkeze merhaba.
Cnm yumurtlamadan sonra 10.günüm testler böyle ama erken gebelik testi daha silik bir bakarmısın
yavrum sen tam sopalıksın heeee...Kızlar yarin 12haftalik randevumuz var bı ay sonra bebeğimi tekrar gorcem insAllah, ama içimde sıkıntı var istemsizce ya benim bebeğimde artık yoksa yada kalbi durduysa diye saçma düşüncelerle uzuluyorum(
Bu sabah kalktım geri yatim o ara kabus gördüm, bebeğime sagliksiz tahmininde bulunmuşlardı ve ruyada da yarın için kontrolum var ikili taramamiz olacaktı. Ay ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı rüyada öyle uyandım( bı yarın olsada görsem pitircimi içim rahatlicak, böyle bir ay ara çok uzun geldi ne ne oldu bilmiyorsun da...
yaaaaa cok sevındım tebrik ederimmmmCanım bu da hcg testim :)
Tesekkürler canımyavrum sen tam sopalıksın heeee...
Yatıp kalkıp dua edicez canım Allaha güvenicez çok kurcalamayacagız ne kadar dert edersek edelim olacak olan olacak kuzum...kendını serbest bırak elını karnına koyup guzel seyler anlat ona. bılıyorsun sen ne hıssedersen o da onu hıssedecek. güzel enerjı gonder kı her sey guzel olsun kötüyü çağırma.
yaaaaa cok sevındım tebrik ederimmmm
Hayırlı uğurlu olsun canım allah kalp atışlarını duymanı ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.Canım arkadaşlarım topiğe katılalı 5 ay oldu her geçen gün birer ikişer hamile haberleri aldim ve çok mutlu oldum hergün dua ettim Rabbime sesinizi duymadan yüzünüzü görmeden. Sizinde dualatınızın arasına girdim. Allah Razı olun. Rabbim yüzünüze gülsün.
Bu MÜbarek günde akşamda ve akşam ezanı sırasın da bthgc 43.16 cıktı kan testim o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve tekrar dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım.
S selifor canım seninle öğrenmek varmış kaderim de .
Darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim Sağlıklı Hayrlı Evlatlar nasip etsin.
2017 Ramazan ı Şerif Bereketiye geldi..
Amin canım aminHayırlı uğurlu olsun canım allah kalp atışlarını duymanı ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?