10 gün geçti canım ne kusuru aşk olsun evet yakaladım inş tutmuştur bebiş :)canımmmm daha yeni aldım laptopu elime tüm gün dışardaydım şimdi ilgilenebiliyorum canım seninle... kusura bakma canım. ikisinde de çizgiyi gördüm canım hem bu kez pembe çizgiler ay inşallah yanıltmaz canım yaaa. ne kadar geçti yumurtlaman üzerinden ? doğru hatırlıyorsam sen piki yakalamıştın bu ay.. ay hadi inşallah mübarek ay hürmetine
Ay masallah cnm ilac felan kullandinmiydi cok sevindim .Yorum yapanlara toptan teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun burda üzüldüm bekledim gecikmeler falan istemedigim vazgeçtigim ay gerçekten nasip oldu ne yattim ne bekledim akti gitti afedersiniz çoğu ama bir tanecik minigim tutundu annesine Rabbim nasip etti her kadin,isteyen tatsin bu duyguyu saglikla kucagimiza alip büyütmek nasip olsun pazartesi kan sonucumu alicam ve kadin doguma gidip ultrasonda baktircam şuan 5+6 gözüküyor sat a göre bakalım cok heyecanliyim hala da şoktayim dogrusu öpüyorum hepinizi iyi ki varsınız
Adetin düzenli miydi canım[/QUO
Adet oldum canım ya aslında aslında zamainda oluyordum hep neden böyle oldu anlayamadım
Tebrik ederim canım İnsalah sağlıkla kucağa alırsınCanım arkadaşlarım topiğe katılalı 5 ay oldu her geçen gün birer ikişer hamile haberleri aldim ve çok mutlu oldum hergün dua ettim Rabbime sesinizi duymadan yüzünüzü görmeden. Sizinde dualatınızın arasına girdim. Allah Razı olun. Rabbim yüzünüze gülsün.
Bu MÜbarek günde akşamda ve akşam ezanı sırasın da bthgc 43.16 cıktı kan testim o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve tekrar dualarınıza ihtiyacım var kader arkadaşlarım.
S selifor canım seninle öğrenmek varmış kaderim de .
Darısı tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim Sağlıklı Hayrlı Evlatlar nasip etsin.
2017 Ramazan ı Şerif Bereketiye geldi..
Insallah canım insallah Rabbim tez zaman da sanada nasip etsin insallahTebrik ederim canım İnsalah sağlıkla kucağa alırsın
Tebrik ederim canım İnsalah sağlıkla kucağa alırsın
Asilama tutmadi cnm.adet oldum yaCanim naptin adet oldunmu
Cnm hamilemsinSağ ol canım. Ortak payda keçi boynuzu özü sanırım
hadiii inşallah canım yaaaa.. sen ikinci tura dönüyosun bense ara verdim10 gün geçti canım ne kusuru aşk olsun evet yakaladım inş tutmuştur bebiş :)
İnşallah vardır canım testler pozitif cıkıp adet olursam kötü olur. Olur olur en iyisini yapmıssın stresten ne kadar uzak okadar iyi vakti saati vardır cnm inş olur senindehadiii inşallah canım yaaaa.. sen ikinci tura dönüyosun bense ara verdimhahah ay ağlanacak halime gülüyorum yaaa.. Rabbim inşallah sana mucizeni veriyodur canım. testlerını beklıyoruuuzzzz
hadiii inşallah canım yaaaa.. sen ikinci tura dönüyosun bense ara verdimhahah ay ağlanacak halime gülüyorum yaaa.. Rabbim inşallah sana mucizeni veriyodur canım. testlerını beklıyoruuuzzzz
valla canım lazere başladım artık eve aldım aleti gerçi ama 1400 tl bayıldım yok zamanda... 3 yıldır lazerı erteleyıp duruyordum ha bugün ha yarın hamıle kalırım dıye. artık basladım yaaa napıyım. hamıle kalırsam o ara bırakırım. sen yarın bı daha test yapcan mı canımİnşallah vardır canım testler pozitif cıkıp adet olursam kötü olur. Olur olur en iyisini yapmıssın stresten ne kadar uzak okadar iyi vakti saati vardır cnm inş olur seninde
tam testi sorarken yayınlamışsın bileeee :) yerimm.. bunu sabah ki testten daha çabuk gördüm bakar bakmaz... hadi hadiii geliyorrrr inşallahİdrarı tutmadan yaptım cizgi cıkıyor ama emin olamıyorum korkuyorum da sabah yumurtlamadan sonra 11 olucak inş daha iyi cıkar lh ım artıyor o dikkatimi çekti
İnş canım ya emin olmak istiyorum sadecetam testi sorarken yayınlamışsın bileeee :) yerimm.. bunu sabah ki testten daha çabuk gördüm bakar bakmaz... hadi hadiii geliyorrrr inşallah
Lazerle rahat edersin ben 2.ci bebekten sonra yaptırıcam inşvalla canım lazere başladım artık eve aldım aleti gerçi ama 1400 tl bayıldım yok zamanda... 3 yıldır lazerı erteleyıp duruyordum ha bugün ha yarın hamıle kalırım dıye. artık basladım yaaa napıyım. hamıle kalırsam o ara bırakırım. sen yarın bı daha test yapcan mı canım
akşam yaptım dediğin testte bariz belli oluyor canım. normalde o sılık cızgılerı gormek ıcın laptopun kafasını ındırıp kaldırıyorum falan oyle goruyorum ama aksam kı testın belırgın sılık masallah canım.. sabah yap test yıne pozıtfı cıkarsa kı ınsallah cıkar hemen gıt kan ver ılaclarını ona gore alırsın kuzumİnş canım ya emin olmak istiyorum sadece
Aynen canım ögle yapıcam inş hafta içi kan veririm özelde artıyor demekki yavaş yavaş saglıkla tutunsunda tek temennim o kimyasal olmasındaakşam yaptım dediğin testte bariz belli oluyor canım. normalde o sılık cızgılerı gormek ıcın laptopun kafasını ındırıp kaldırıyorum falan oyle goruyorum ama aksam kı testın belırgın sılık masallah canım.. sabah yap test yıne pozıtfı cıkarsa kı ınsallah cıkar hemen gıt kan ver ılaclarını ona gore alırsın kuzum
10 dakika doldu daha iyi sanırım şimdi ay tecrübe felan kalmadı bende sanki ilk olacak gibiakşam yaptım dediğin testte bariz belli oluyor canım. normalde o sılık cızgılerı gormek ıcın laptopun kafasını ındırıp kaldırıyorum falan oyle goruyorum ama aksam kı testın belırgın sılık masallah canım.. sabah yap test yıne pozıtfı cıkarsa kı ınsallah cıkar hemen gıt kan ver ılaclarını ona gore alırsın kuzum
valla canım ben başka marka pek kullanmadım laboquick kullandım hep yalan olur ne desem. :)10 dakika doldu daha iyi sanırım şimdi ay tecrübe felan kalmadı bende sanki ilk olacak gibiWhiteandblue cnm silik çıkıyor bu marka güvenilir dimi inovita
bende onlardan biriyim canım... ben bundan tam 2 yıl önce ramazan ayında kaybetmiştim bebeğimi düşük yapmıştım... rabbım yine böyle mübarek bi zamanda verse sımsıkı tutunsa sağlıklıca... hepimize inşallahKizlar bu mubarek gunde dua edin bizede hamileler.bn de cok istiyorum anne olmayi.bi kac kisi kaldik heralde hamileligi bekleyen burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?