İnsallah bendede vardir birseyler bakalmnormalde hamile olundugunda artış olur canım ben ılk hamılelıgımde olcuyordum atesım 36,3 deyken adet oluyordum ama kızıma hamıle kaldıgımda 37.1 di ateşim :) ama duzuenlı olctugum ıcın bılıyorum grafıklerım falan vardı. ama kısıden kısıye de degırı ates derecesı .
5 veya 6 gun canimadetin kaç günde bir oluyor canım ? bata kaç gün var ?
5 veya 6 gun canimadetin kaç günde bir oluyor canım ? bata kaç gün var ?
kac cıktı atesın canım :) insalalh hamılesındır hata hamıleyızdır :)İnsallah bendede vardir birseyler bakalm
37. 5 bıraz fazla grıbı ama kısıden kısıye degısıklık gosterırı bat a kac gun var yada gecıkme oldu mu ?
valla hamıle olabılırsın canım eger grıbal bır rahatsızlıgın yoksa atesın yuksek cunku :) 3 gun daha takıp et ama atesı olcerken yenı uyanmıs ve fazla hareket halıne gırmeden olcmen lazım bırde aynı saata denk getırırsen daha ıyı olur :) buarada batı mız ayni :) benımde son 3 gun hadı ınsalalh guzel haberler verırız :)son 3 gün kaldı canım
valla hamıle olabılırsın canım eger grıbal bır rahatsızlıgın yoksa atesın yuksek cunku :) 3 gun daha takıp et ama atesı olcerken yenı uyanmıs ve fazla hareket halıne gırmeden olcmen lazım bırde aynı saata denk getırırsen daha ıyı olur :)
Yok canım adetime daha 12 gün var .hamieliğe yormadım zatwn daa çok erken.inşallah hamileyimdir ama :))Bunun çok cevabı olabilir canım önce sorunun kaynağını bulmak lazım
beli, böbrekleri ilgilendiren her türlü şey olabilir... Allah korusun ama devam ederse bir an önce doktora gitmelisin tahliller olmadan kimse tanı koyamaz bu arada adetin gecikti mi?
az kalmış hamilelik belirtisidir inşallah5 veya 6 gun canim
Amin canım benim darısı hepimizin başına inşallahayyy canım ne güzel hadi gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün,darısı da bizlere olsun inşallah :))
Senin için ins hayırlısı olur cnm ...dersini iyi vermissin güzelce dövüp
selam canım hoşgeldin :) e bat geçmiş niye bir test alıp yapmıyorsun nasıl dayanıyorsun yaaaa :)))Merhaba Arkadaşlar,
beni de alın aranıza :) 26 yaşındayım bende yaklaşık 9 aydır hamile kalmak için çalışıyorum. amh değerim biraz düşük 1,58 bu ay başında hsg çekildim doktorum 2 ay verdi ekim ve kasımda da hamiş olamazsam tedaviye başlanacak. artık aşılama mı olur tüp bebek mi bilmiyorum. bat 28 Eylül dü hala gelen giden yok inşallah hamişimdir :)
Tamam canım sağolHemen cikmaz kuzum. 4-5 gun kala tekrarla. Giderek koyulasmasi gerek
37.5- 36.8 arasi oluyokac cıktı atesın canım :) insalalh hamılesındır hata hamıleyızdır :)
Canısı senin konuyu anlayamadm bn yaa önceki sayfalarıda okuyamadımAhahaof bütün öfkem gitti
insallah canim.rabbim tum isteyenlere versin banada versinaz kalmış hamilelik belirtisidir inşallah
canim hemen bi test yap ayy cok heyecanli inşallah hamissindirMerhaba Arkadaşlar,
beni de alın aranıza :) 26 yaşındayım bende yaklaşık 9 aydır hamile kalmak için çalışıyorum. amh değerim biraz düşük 1,58 bu ay başında hsg çekildim doktorum 2 ay verdi ekim ve kasımda da hamiş olamazsam tedaviye başlanacak. artık aşılama mı olur tüp bebek mi bilmiyorum. bat 28 Eylül dü hala gelen giden yok inşallah hamişimdir :)
Canısı senin konuyu anlayamadm bn yaa önceki sayfalarıda okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?