2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim peki hatirliyomusun mide bulantin ne zaman basladi.benim bata 5 gun var.bugun mide bunaltim oldu.ama psikolojikte olabilir tabi benimki.o kadar cok istiyorumki hersey belirti sayiyorum

Ewde bi test yap çıkmazsa pazartesi kan baktirmak cnm daha net olur Bugün KACINCI GUNUN
Ben hala kirmizilari gormedim kizlar.. Hatırlarsanız 11 i ile 16 arasi bi gun catlamisti yumurtam. Adet olmadan kahverengi leke gelirdj iki gun once o da yok . kandan baktirsam mi bi acaba

canim peki hatirliyomusun mide bulantin ne zaman basladi.benim bata 5 gun var.bugun mide bunaltim oldu.ama psikolojikte olabilir tabi benimki.o kadar cok istiyorumki hersey belirti sayiyorum
canım benım 7 haftalıktı başladıgında bulantılarım oncesınde sadece adet belirtilerine benzer belirtilerim olmustu . birde adet gunumde akıntım olmustu kremsı .

Hayırlı cumalar canlar Rabbim El-Muhyî ismi serifi hürmetine bizlere bir can bir evlat nasip etsin gunahlarimizi affetsin insaAllah sifa bekleyenlere sifalarini versin zorda kalmis el acmis dua eden kullarinin imtihanini kolay eylesin ibadetlerimizi hakkıyla yapabilmek nasip olsun Dunyaya gelmemis annesinin rahminde büyüyen masum sabileri iman dolu vatana millete anasina babasina hayırlı evlat ahlakli temiz huylu akli basinda eylesin yeni nesiller iman dolu olsun insaAllah Dunyada olan gelisme cagindaki yavrucaklarin güzel huylu yetismesini nasip etsin genclere ahlak başarı nasip etsin hicbir ana babayi evladiyla sınamasın insaAllah bizlerede iyi ana babalar olmayi evlatlarimizi layigiyla yetiştirmeyi nasip etsin.Amin.

AMİNN

Yumurtalar hemen çatlıyo mu öyle ? Ortalama 2 hafta gecmesi gerekmezmi?

Bilmiyorum iki aydır adetim erken oluyo düzeni bozulunca bende yumurtlamam değişmiştir diye düşünüyorum kasığım ve belim ağrıyor akıntım var hissediyorum rahatsız edecek şekilde geliyo sence yumurtlama günüm mü

Slm arkadaşlar benim yumurtlama günüm üç dört gün önce bitti bat a 8 gün filan var bugün sağ kasigimda ağrı var fakat bu ağrı şişlik şeklinde dokununca ayağı kalkinca agriya neden oluyor sizce neden dolayıdır

canım bahsettiğin agrı siddetli bir agrımı ve nerende tam olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…