- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim peki hatirliyomusun mide bulantin ne zaman basladi.benim bata 5 gun var.bugun mide bunaltim oldu.ama psikolojikte olabilir tabi benimki.o kadar cok istiyorumki hersey belirti sayiyorumnormalde hamile olundugunda artış olur canım ben ılk hamılelıgımde olcuyordum atesım 36,3 deyken adet oluyordum ama kızıma hamıle kaldıgımda 37.1 di ateşim :) ama duzuenlı olctugum ıcın bılıyorum grafıklerım falan vardı. ama kısıden kısıye de degırı ates derecesı .
Marifetli hatun şu güzel bilgilerini bana da gönderebilirmisin?
Ben hala kirmizilari gormedim kizlar.. Hatırlarsanız 11 i ile 16 arasi bi gun catlamisti yumurtam. Adet olmadan kahverengi leke gelirdj iki gun once o da yok . kandan baktirsam mi bi acaba
Alla alla niye acabaYollayamadım ama özel mesaj gönderilmiyor sana
canım benım 7 haftalıktı başladıgında bulantılarım oncesınde sadece adet belirtilerine benzer belirtilerim olmustu . birde adet gunumde akıntım olmustu kremsı .canim peki hatirliyomusun mide bulantin ne zaman basladi.benim bata 5 gun var.bugun mide bunaltim oldu.ama psikolojikte olabilir tabi benimki.o kadar cok istiyorumki hersey belirti sayiyorum
canım eger sansın varsa kandan baktır derım.Ben hala kirmizilari gormedim kizlar.. Hatırlarsanız 11 i ile 16 arasi bi gun catlamisti yumurtam. Adet olmadan kahverengi leke gelirdj iki gun once o da yok . kandan baktirsam mi bi acaba
Alla alla niye acaba
Hayırlı cumalar canlar Rabbim El-Muhyî ismi serifi hürmetine bizlere bir can bir evlat nasip etsin gunahlarimizi affetsin insaAllah sifa bekleyenlere sifalarini versin zorda kalmis el acmis dua eden kullarinin imtihanini kolay eylesin ibadetlerimizi hakkıyla yapabilmek nasip olsun Dunyaya gelmemis annesinin rahminde büyüyen masum sabileri iman dolu vatana millete anasina babasina hayırlı evlat ahlakli temiz huylu akli basinda eylesin yeni nesiller iman dolu olsun insaAllah Dunyada olan gelisme cagindaki yavrucaklarin güzel huylu yetismesini nasip etsin genclere ahlak başarı nasip etsin hicbir ana babayi evladiyla sınamasın insaAllah bizlerede iyi ana babalar olmayi evlatlarimizi layigiyla yetiştirmeyi nasip etsin.Amin.
tamam canim tesekkur ederim.buyuk ihtimal usuttum midemi o zamancanım benım 7 haftalıktı başladıgında bulantılarım oncesınde sadece adet belirtilerine benzer belirtilerim olmustu . birde adet gunumde akıntım olmustu kremsı .
aynen canim..baska bisey dusunemez oldukBenimde bat'a 1 haftam kaldı
İnsan her ne kadar takmicam dese de gün yaklaştıkça acaba'larda geliyor
Rabbim yüzümüzü güldürsün ne diyim..
Kızlar hayırlı cumalar bu arada adet dün bitti bugünde kasık ve bal ağrım var galiba yumurtalar çatlıyo
Yumurtalar hemen çatlıyo mu öyle ? Ortalama 2 hafta gecmesi gerekmezmi?
canım bahsettiğin agrı siddetli bir agrımı ve nerende tam olarak ?Slm arkadaşlar benim yumurtlama günüm üç dört gün önce bitti bat a 8 gün filan var bugün sağ kasigimda ağrı var fakat bu ağrı şişlik şeklinde dokununca ayağı kalkinca agriya neden oluyor sizce neden dolayıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?