inş.cnm hayırlısı artık bakalım :)canım belirtiler psikolojıktır hamıle kaldıgında bile esas mide bulantıları 6 haftalık hamileyken baslar heycanını cok ıyı anlıyorum az sabır insallah guzel haberler alırsın bu ay:)
Ben hala kirmizilari gormedim kizlar.. Hatırlarsanız 11 i ile 16 arasi bi gun catlamisti yumurtam. Adet olmadan kahverengi leke gelirdj iki gun once o da yok . kandan baktirsam mi bi acaba
amin canimHayırlı cumalar canlar Rabbim El-Muhyî ismi serifi hürmetine bizlere bir can bir evlat nasip etsin gunahlarimizi affetsin insaAllah sifa bekleyenlere sifalarini versin zorda kalmis el acmis dua eden kullarinin imtihanini kolay eylesin ibadetlerimizi hakkıyla yapabilmek nasip olsun Dunyaya gelmemis annesinin rahminde büyüyen masum sabileri iman dolu vatana millete anasina babasina hayırlı evlat ahlakli temiz huylu akli basinda eylesin yeni nesiller iman dolu olsun insaAllah Dunyada olan gelisme cagindaki yavrucaklarin güzel huylu yetismesini nasip etsin genclere ahlak başarı nasip etsin hicbir ana babayi evladiyla sınamasın insaAllah bizlerede iyi ana babalar olmayi evlatlarimizi layigiyla yetiştirmeyi nasip etsin.Amin.
Kuzum benim ki cok karisti normalde 15 ine olmam lazimdi ama gec yumurtalama oldugu icin uzadiEwde bi test yap çıkmazsa pazartesi kan baktirmak cnm daha net olur Bugün KACINCI GUNUN
Gidiyorum hastaneye canim smdicanım eger sansın varsa kandan baktır derım.
Kuzum normalde 15 inde olmaliydim ama bu ay gec yumurtam catladi 11 i ile 16 arasi bi gunde catladi ondan dolayi gidiyorum varsa zaten eger 14 gun gecmis oluyor en kotu ihtimalle o da çıkar yani kandaKaç günün geçti canım? Eğer 10 gün geçtiyse yerinde olsam yaptırırdım kanda görünür illaki
Benim 2 ay önce 8 gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım negatif çıktı:-(
10.günde olmuştum.... bidaha geçsede dişimi sıkıp beklicem
İnşallah başarırım tabi:)
Gidiyorum hastaneye canim smdi
Tamam kuzum 1 saat yol surer 1 2 saatte sonuc surse 5 6 gbi falam belli olur insallahHaber ver
Canım ben son ilişkilerimi reglim biter bitmez 5 gün sürüyor hiç 6.gün beraber olmamıştım eşimle son ilişkilerimi reglinin hemen sonrasında girdim ve hamile kaldım ama 11 haftalıkken kaybettim. Sende de ağrı varsa ilişkiye gir derim :)Bilmiyorum iki aydır adetim erken oluyo düzeni bozulunca bende yumurtlamam değişmiştir diye düşünüyorum kasığım ve belim ağrıyor akıntım var hissediyorum rahatsız edecek şekilde geliyo sence yumurtlama günüm mü
Bende 5gün geçince hem evdeki testte hemde kanda çıkmıştıKaç günün geçti canım? Eğer 10 gün geçtiyse yerinde olsam yaptırırdım kanda görünür illaki
Benim 2 ay önce 8 gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım negatif çıktı:-(
10.günde olmuştum.... bidaha geçsede dişimi sıkıp beklicem
İnşallah başarırım tabi:)
C
Canım ben son ilişkilerimi reglim biter bitmez 5 gün sürüyor hiç 6.gün beraber olmamıştım eşimle son ilişkilerimi reglinin hemen sonrasında girdim ve hamile kaldım ama 11 haftalıkken kaybettim. Sende de ağrı varsa ilişkiye gir derim :)
Sağol canım ben şu an şu moddayım Allahıma şükürler olsun diyip yeni gebeliğin için 2 aylık korunma süremin bitmesini bekliyorum :) ve yeni hamileliğimde ikiz olsun diye dua ediyorum :)Aa ilginçmiş.. Adetten sonra da hamile kalınabilcegini bilmyodum ben. Buarada gecmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz umarım
Sağol canım ben şu an şu moddayım Allahıma şükürler olsun diyip yeni gebeliğin için 2 aylık korunma süremin bitmesini bekliyorum :) ve yeni hamileliğimde ikiz olsun diye dua ediyorum :)
heycanla sonucu bekliyoruz :)Gidiyorum hastaneye canim smdi
Canım sağ kasigimda çok fazla şişlik var dökümü ça sanki bişey varmış da acitiyomusum dokununca gibi oluyor ve ayağı kalktığımda hareket ettiğimde ağrısı oluyor çok şiddetli değil amacanım bahsettiğin agrı siddetli bir agrımı ve nerende tam olarak ?
selam canım hoşgeldin :) e bat geçmiş niye bir test alıp yapmıyorsun nasıl dayanıyorsun yaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?