2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gamzecannn canim oyle insanlar siddetten sonra kisa bi donem hep sut dokmus kedi gibi olurlar ama etkisi vok sürmezki...bence cocuk icin acele etme daha buyuk bi siddete maruz kalirsan kurtulamazsinda cocukla...az biraz zaman tami evliligine.. 4 ay zaten cok yeni...ve dedigimin israrla arkasindayim.siddet uygulayan herkes bi sure pismanligini yasar ama asla kalici olmaz.universitede psikoloji dersinde uzun uzun istatistiklerle islemistik bunlari.ki sende soyluyorsun annenlerden yalvarmis yakarmis almis.al iste yine ayni.kendi hatasinin sebebine bide hic sucun yokken Dövmus.eski karisindan oyuzden bosanmis.onun duzelecegine yaşin gereği ihtimal veriyorsun belki ama mucize olur bu...rabbim hakkinda en hayirlisini versin ins.senin yasinda kiz kardesim var.onun yerine koydugum icin bukadar acik uyarmak zorunda hissettim kendimi kusuruma bakmazsin ins.

Ben hala kirmizilari gormedim kizlar.. Hatırlarsanız 11 i ile 16 arasi bi gun catlamisti yumurtam. Adet olmadan kahverengi leke gelirdj iki gun once o da yok . kandan baktirsam mi bi acaba

Kaç günün geçti canım? Eğer 10 gün geçtiyse yerinde olsam yaptırırdım kanda görünür illaki
Benim 2 ay önce 8 gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım negatif çıktı:-(
10.günde olmuştum.... bidaha geçsede dişimi sıkıp beklicem
İnşallah başarırım tabi:)

amin canim

Kuzum normalde 15 inde olmaliydim ama bu ay gec yumurtam catladi 11 i ile 16 arasi bi gunde catladi ondan dolayi gidiyorum varsa zaten eger 14 gun gecmis oluyor en kotu ihtimalle o da çıkar yani kanda

C
Canım ben son ilişkilerimi reglim biter bitmez 5 gün sürüyor hiç 6.gün beraber olmamıştım eşimle son ilişkilerimi reglinin hemen sonrasında girdim ve hamile kaldım ama 11 haftalıkken kaybettim. Sende de ağrı varsa ilişkiye gir derim :)

Bende 5gün geçince hem evdeki testte hemde kanda çıkmıştı

Aa ilginçmiş.. Adetten sonra da hamile kalınabilcegini bilmyodum ben. Buarada gecmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz umarım

Aa ilginçmiş.. Adetten sonra da hamile kalınabilcegini bilmyodum ben. Buarada gecmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz umarım
Sağol canım ben şu an şu moddayım Allahıma şükürler olsun diyip yeni gebeliğin için 2 aylık korunma süremin bitmesini bekliyorum :) ve yeni hamileliğimde ikiz olsun diye dua ediyorum :)

slm kızlar hepiniz adet olmamayı beklerken bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum 50 gün önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım hala adet olamadım korundum pazartesiden beri adet söktürücü içiyorum her tarafım şiş geziyorum ve çok korkuyorum yapışıklık mı oldu diye size tavsiyem hayırlısını isteyin geç olsun ama hayırlısı sağlıklısı olsun inanın şuan adet olmak bile lüks geliyor bana adetten sonra korunmak istemiyorum bende

Bata 6gun kaldı kizlarr..test almamak icin zor duruyorum nerdeyse bugun aliyordum eczaneye uğrayıp..bat gecmeden yapmak istemiyorum artik.yaa..zaten.sivilveler cikti yuzumde.anlasilan.adet olucam..
Bu ay 5kere iliski oldu,az mi sizce? Yumurtlama zamanını degerlendirdik ama sonra olmadi,şimdi de zaten 6gun kaldi diye hic yapmak gelmiyor icimdenn,ne diyosunuz Kizlarrr adete kadar çalışmalara devam mi siz de? ???

canım bahsettiğin agrı siddetli bir agrımı ve nerende tam olarak ?
Canım sağ kasigimda çok fazla şişlik var dökümü ça sanki bişey varmış da acitiyomusum dokununca gibi oluyor ve ayağı kalktığımda hareket ettiğimde ağrısı oluyor çok şiddetli değil ama

selam canım hoşgeldin :) e bat geçmiş niye bir test alıp yapmıyorsun nasıl dayanıyorsun yaaaa :)))

Hoş buldum canım :) Ah ah dayanamıyorum ki canım yaaa ama geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istedim :) günü gününe olurum aslında inş umutlarım boşa çıkmaz :) yarın sabahta bat gelmezse yapıcam testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…