2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne

Kızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne

Canım bende laboquick markasından aldım. N11 den 50 adet 39 tl dün geldi. Bu ayda kırmızıları görürsem yapıcam bakalım ilk defa. Arkadaşım kullandı bu markayı o ay hamile kalmıştır. Darısı başımıza inş

biraz once ayni seyi ben dusundum canim.adet belirtilerim basladi.goguslerim hafif sisti adet olacagim belli icimdende gelmiyor iliskiye girmek.benim de 5 veye 6..bizimde ancak 6 kere iliskimiz oldu

Kızlar bende sizin gibi bekleyenlerdenim bugün yarın hasta olabilme olasılık var ve 3 aydır deniyoruz heyecanlandan ölcem

Kizlar 1 saate falam ckcak test sonucu yuz kere gidip sordum kiza ckti mi diye olucem heyecandan bi yanim kipir kipir bi yanim umutsuz guzel dualarinizi eksik etmeyin bendennn tabi bende sizdenn
Kan testi mi verdin canim ?

ben n11 nokta komdan aldım ve hem hamilelik testi hemde ovulasyon garanti birde indirimdeydi bu arada 3 günde en geç elinde bence oraya bak bi sürü site baktım bi güvenilir bunu buldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…