canim hemen bi test yap ayy cok heyecanli inşallah hamissindir
Bende 5gün geçince hem evdeki testte hemde kanda çıkmıştı
Kızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne
biraz once ayni seyi ben dusundum canim.adet belirtilerim basladi.goguslerim hafif sisti adet olacagim belli icimdende gelmiyor iliskiye girmek.benim de 5 veye 6..bizimde ancak 6 kere iliskimiz olduBata 6gun kaldı kizlarr..test almamak icin zor duruyorum nerdeyse bugun aliyordum eczaneye uğrayıp..bat gecmeden yapmak istemiyorum artik.yaa..zaten.sivilveler cikti yuzumde.anlasilan.adet olucam..
Bu ay 5kere iliski oldu,az mi sizce? Yumurtlama zamanını degerlendirdik ama sonra olmadi,şimdi de zaten 6gun kaldi diye hic yapmak gelmiyor icimdenn,ne diyosunuz Kizlarrr adete kadar çalışmalara devam mi siz de? ???
Tamam kuzum 1 saat yol surer 1 2 saatte sonuc surse 5 6 gbi falam belli olur insallah
Kan testi mi verdin canim ?Kizlar 1 saate falam ckcak test sonucu yuz kere gidip sordum kiza ckti mi diye olucem heyecandan bi yanim kipir kipir bi yanim umutsuz guzel dualarinizi eksik etmeyin bendennn tabi bende sizdenn
Tabi ki öyle canım ama eskiler hep söylüyodu hiç dinlemiyodum farklı farklı insanlardan duyunca deneyeyim dedimDoğrudur ama sen erken yumurtlamışsın
Geç yumurtlayanlarda çıkmıyo
Gercekten mi canim ya. Olsun umudunu yitirme daha onumuzde aylar varSonuc 0.1
Sonuc 0.1
ben n11 nokta komdan aldım ve hem hamilelik testi hemde ovulasyon garanti birde indirimdeydi bu arada 3 günde en geç elinde bence oraya bak bi sürü site baktım bi güvenilir bunu buldum canımKızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne
Hayırlısı canım benim ya üzülme kac aydır deniyordunSonuc 0.1
http://m.n11.com/predictor-fertility-ovulasyon-testi-7-li-paket-P114808564Kızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne
doktora görünmedim cktim direktPeki neden geciktiğini dair birşey dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?