2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Üzülme canım :* canımsın pes etmek sana yakışmaz eşinde senin üzülmeni istemiyor baksana bidahaki ay iyi çalışmanız lazım demek ki hayırlısj neyse o olsun dimi
Icim aciyo ya valla 1 saat yol cektim geldim guzel haber alırım belki diye

Kızlar ben bir şey sorucam az evvel tuvalete gittim ve affedersiniz idrarımı yaptığımda sapsarı baloncuk baloncuk oldu hiç dikkat etmemiştim ben su içmeme rağmen sarı bide öğlenden beri bir ıslaklık oluyor gibi regl gibi yok birşey daha 9 gün var bata hatta ama ara ara giren kasık ağrılarım var su torbasını ayaklarımın altına koydum ama kalktıkça birden bir ağrı saplanıyor anlayamadım :/ dün den beri soğan suyu içiyorum acaba mı diyorum ama umutlandırmak istemiyorum geçen ay gibi üzülmek istemiyorum ama baloncuk olması koyu sarı idrar

ayyy çok heyecanlı bize de haber ver :) inşallah seninledir bebeğin :)))

F Findikkiran hadi heyecanla bekliyoruz

lale_cik canım bende aynı senin gibiyim :) geçen hafta bugün kaybettim bebeğimi bi an önce regli olup çalışmalara başlamak istiyorum :)
canım benim 50 gün oldu kürtaj olalı hala adet olamadım adet olamamakta çok zormuş doktor bana 3ay korunma verdi gelecek hafta 2ay olacak zaten bir adet olsam korunmayacam ama olmuyorummmm çok moralim bozuk az önce tanıdık benden küçük 2kız kardeşi gördüm biri 2.ye hamile diğeri evlendiği ay hamile kaldı nasıl içim yanıyor

CANIM BENDE NİSAN AYINDA KÜRTAJ OLMUŞTUM 2 AY KORUNDUM SONRA BIRAKTIM HALA BEKLİYORUM MUCİZEM GELDİN DİYE

Şu zamanda hamile kalmak cok zor. Yediğimiz fast food tarzı besinler, kullandığımız bazı ürünler hep kısırlığı tetikleyici şeyler. Farkında olmadan doğurganlıgımız azalıyor, hormonlarımızla oynuyorlar
bunun önüne gecmek icin tüketmemiz gereken besinler olmalı. Mesela hamile kalmak icin folik asit kullanılmalı deniyo ya bunun yerine yer fıstığı yenilebilirmiş o da aynı etkiyi gösteriyormuş.... Bu tarz faydasını bildiğiniz kuruyemiş meyve vs şeyler var mı ? İlac yerine bunların tüketilmesi taraftarıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…