- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
8. Olumsuz oldu buHayırlısı canım benim ya üzülme kac aydır deniyordun
doktora görünmedim cktim direkt
Esimde boyle olacagini biliyordun bi sey diyince de uzuluyosun dedi o bile kesmis umudu
Icim aciyo ya valla 1 saat yol cektim geldim guzel haber alırım belki diyeÜzülme canım :* canımsın pes etmek sana yakışmaz eşinde senin üzülmeni istemiyor baksana bidahaki ay iyi çalışmanız lazım demek ki hayırlısj neyse o olsun dimi
Esimde boyle olacagini biliyordun bi sey diyince de uzuluyosun dedi o bile kesmis umudu
ayyy çok heyecanlı bize de haber ver :) inşallah seninledir bebeğin :)))Hoş buldum canım :) Ah ah dayanamıyorum ki canım yaaa ama geç döllenme olmuştur belki diye beklemek istedim :) günü gününe olurum aslında inş umutlarım boşa çıkmaz :) yarın sabahta bat gelmezse yapıcam testi :)
canım benim 50 gün oldu kürtaj olalı hala adet olamadım adet olamamakta çok zormuş doktor bana 3ay korunma verdi gelecek hafta 2ay olacak zaten bir adet olsam korunmayacam ama olmuyorummmmF Findikkiran hadi heyecanla bekliyoruz
lale_cik canım bende aynı senin gibiyim :) geçen hafta bugün kaybettim bebeğimi bi an önce regli olup çalışmalara başlamak istiyorum :)
Iyi ki varsiniz hepiniz beni sizin kadar iyi kimse anlamiyorHayırlısı kuzum belki mevsim değişikliğinden moral bozma sakın bu ay yüksek moralle ilk defa deniyormuş ve olckms gbi dusun
ayyy çok heyecanlı bize de haber ver :) inşallah seninledir bebeğin :)))
Dogru diyorsun kuzum insan uzuluyor yine de isteÜzülme canım benim bende geçen ay öyle umutlanarak gittim bide eşimle ama hayat ne zaman olucağına bilemiyoruz. evet hepimizin tek dileği bu sen üzme kendini
Dogru diyorsun kuzum insan uzuluyor yine de iste
CANIM BENDE NİSAN AYINDA KÜRTAJ OLMUŞTUM 2 AY KORUNDUM SONRA BIRAKTIM HALA BEKLİYORUM MUCİZEM GELDİN DİYEcanım benim 50 gün oldu kürtaj olalı hala adet olamadım adet olamamakta çok zormuş doktor bana 3ay korunma verdi gelecek hafta 2ay olacak zaten bir adet olsam korunmayacam ama olmuyorummmmçok moralim bozuk az önce tanıdık benden küçük 2kız kardeşi gördüm biri 2.ye hamile diğeri evlendiği ay hamile kaldı nasıl içim yanıyor
Gitti gidiyor dan aldım 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik testi var içinde iki gün önce geldi bana da.Kızlar ovulasyon testini nerden aldınız sitenin adınj yazar mısınjx bide fiyatı ne
8. Olumsuz oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?