Dogru diyorsun kuzum insan uzuluyor yine de iste
Bu ay esimden de ornek alinacak . adetim duzene girmisto geri bozulduF Findikkiran Cnm seni cok iyi anlıyorum...benimde gecti ya ki hala olmadim 10 gün olacak nerdeyse seninde oyleydi 2 dega kan verdim aralıklarla belki gec yumurtlama umudu ile ama malesef cikmadi ve doktor söktürücü verdi daha olmadim bir an önce olmayi umut ediyorum ...sakin canini sıkma demeyecem insan cok kötü oluyor yıkılıyor ama en azından birakma tekrar tekrar deneyecez ins olacak elbet bizimde bebislerimiz...bu ay aşılama ile yola devam edecem allah yardımcımız olsun
Bi biraksam kendimi rahat olsam iste belki olur o zaman ama onu yapmak cok zorÖnemli olan hamile olmak değil önemli olan hayırlısını vakitte sağlıkla hamile olmak canım benim o yüzden demek ki hayırlısı buymuş diyecez belki vücut kendini hazırlıyor bi daha ki aya belki olacsk bilemeyiz ki önemli olan kafayı takmamak ben ilk hamileligimde ovulasyin haftası 4 günlüğüne tatile gittim o bana öyle bi iyi geldi ki döndüm 2 ilişki oldu ve ben hamile kaldım bu ay ne olur bilmiyorum bu ayda 12. Güne kadar hiç takmadım tabi sonra costum bakalım ise yarayacak mi
Bi biraksam kendimi rahat olsam iste belki olur o zaman ama onu yapmak cok zor
Yeşil mercimek te folik asit fazla diye biliyorum ben de canımŞu zamanda hamile kalmak cok zor. Yediğimiz fast food tarzı besinler, kullandığımız bazı ürünler hep kısırlığı tetikleyici şeyler. Farkında olmadan doğurganlıgımız azalıyor, hormonlarımızla oynuyorlar
bunun önüne gecmek icin tüketmemiz gereken besinler olmalı. Mesela hamile kalmak icin folik asit kullanılmalı deniyo ya bunun yerine yer fıstığı yenilebilirmiş o da aynı etkiyi gösteriyormuş.... Bu tarz faydasını bildiğiniz kuruyemiş meyve vs şeyler var mı ? İlac yerine bunların tüketilmesi taraftarıyım ben
Ben alamadım bugün canım yarına kaldi sabret yapma pazar gününü test yapma günü ilan edelim en iyisi 3-4-5inde olacaklar falan
Canim 2 testim var iste. Birisini belki bugun yaparim. Ama diger testi mutlaka pazara sakliycam bata da 2 kala yapmis olucam. :))Ben alamadım bugün canım yarına kaldi sabret yapma pazar gününü test yapma günü ilan edelim en iyisi 3-4-5inde olacaklar falan
Canim 2 testim var iste. Birisini belki bugun yaparim. Ama diger testi mutlaka pazara sakliycam bata da 2 kala yapmis olucam. :))
Yarin al ama bak unutma pazar eczane bulamazsin kuzummm.
Ben bu sene ilk defa denedim ibrahim saracoglunun tarifiyle yaptim.Elmalarin dibe coktugunu bilmiyordum o kafami karistiriyordu bakalim iyi olcak mi :)Teşekkür ederim cicim:)
Sende mutlaka yap hiçbişey evde yapılan gibi olmaz ben bi keresinde doğal sirke alayım dedim markette bi tane vardı küçücük bişeydi 12 liraydı:) o gün bugündür kendim yapıyorum
Diş macunum yine bitmiş şimdi onu yapmaya gideyim bari:)
Iyi ki varsiniz hepiniz beni sizin kadar iyi kimse anlamiyor
Canim valla pazara sakliyorum bi tanesini ama digerini bugun yapsam diyorum cunku ignenin etkisinin gecip gecmedigini bilmiyorum ki ay bilemedim yaYarın ilk idrara yap bence
Canim valla pazara sakliyorum bi tanesini ama digerini bugun yapsam diyorum cunku ignenin etkisinin gecip gecmedigini bilmiyorum ki ay bilemedim ya
Canım bana da 2 ay korunma verdi. Benimde liseden arkadaşımla aynı sokakta işyerimiz ben 3.doğurdum sen daha 1 tane yapamadımcanım benim 50 gün oldu kürtaj olalı hala adet olamadım adet olamamakta çok zormuş doktor bana 3ay korunma verdi gelecek hafta 2ay olacak zaten bir adet olsam korunmayacam ama olmuyorummmmçok moralim bozuk az önce tanıdık benden küçük 2kız kardeşi gördüm biri 2.ye hamile diğeri evlendiği ay hamile kaldı nasıl içim yanıyor
19 unda igne oldum. 11. Gun oluyor iste. Gecen 2 ay 11. Gun sabah yaptigim testler pozitifti. 12. Gun negatife donmustu. Pazar gunude 13. Gunum olcam batta 4 ekimYap da bugün kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?