2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

F Findikkiran Cnm seni cok iyi anlıyorum...benimde gecti ya ki hala olmadim 10 gün olacak nerdeyse seninde oyleydi 2 dega kan verdim aralıklarla belki gec yumurtlama umudu ile ama malesef cikmadi ve doktor söktürücü verdi daha olmadim bir an önce olmayi umut ediyorum ...sakin canini sıkma demeyecem insan cok kötü oluyor yıkılıyor ama en azından birakma tekrar tekrar deneyecez ins olacak elbet bizimde bebislerimiz...bu ay aşılama ile yola devam edecem allah yardımcımız olsun

Dogru diyorsun kuzum insan uzuluyor yine de iste

Önemli olan hamile olmak değil önemli olan hayırlısını vakitte sağlıkla hamile olmak canım benim o yüzden demek ki hayırlısı buymuş diyecez belki vücut kendini hazırlıyor bi daha ki aya belki olacsk bilemeyiz ki önemli olan kafayı takmamak ben ilk hamileligimde ovulasyin haftası 4 günlüğüne tatile gittim o bana öyle bi iyi geldi ki döndüm 2 ilişki oldu ve ben hamile kaldım bu ay ne olur bilmiyorum bu ayda 12. Güne kadar hiç takmadım tabi sonra costum bakalım ise yarayacak mi

Bu ay esimden de ornek alinacak . adetim duzene girmisto geri bozuldu beklenen bat bile yok yani bende insallah Rabbim tez vakitte nasip eder

Bi biraksam kendimi rahat olsam iste belki olur o zaman ama onu yapmak cok zor

Yeşil mercimek te folik asit fazla diye biliyorum ben de canım

5 aydır folik asit kullanıyorum bu ay kullanmadım ben artık olursa başlarım içmekten midem bulandı ha bu ay geldi ha bir daha ki aya geldi derken bir sürü olmuş:)

Ben alamadım bugün canım yarına kaldi sabret yapma pazar gününü test yapma günü ilan edelim en iyisi 3-4-5inde olacaklar falan
Canim 2 testim var iste. Birisini belki bugun yaparim. Ama diger testi mutlaka pazara sakliycam bata da 2 kala yapmis olucam. :))
Yarin al ama bak unutma pazar eczane bulamazsin kuzummm.

Ben bu sene ilk defa denedim ibrahim saracoglunun tarifiyle yaptim.Elmalarin dibe coktugunu bilmiyordum o kafami karistiriyordu bakalim iyi olcak mi :)

Morsevdam5 canım ben bugün iki gün gecikmeyle adet oldum benim yeni bat tarihim 30 ekim listeye eklersen çok sevinirim

Canım bana da 2 ay korunma verdi. Benimde liseden arkadaşımla aynı sokakta işyerimiz ben 3.doğurdum sen daha 1 tane yapamadım neyi bekliyosun dedi yüzüme durupta durumumu anlatmadım güldüm geçtim. Biraz önce pazara gittim komşular karnıma bakıyo dedim yok artık bebek bakmayın. Yani böyle şeylerle hep karşılaşıyoruz ve karşılaşırız çok şükür rabbime ben inanıyorum çok kısa zaman sonra yeni bir hamilelik yaşicam hiç umudumu kaybetmicem Allah büyüktür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…