Cnm benim kaderimiz tamamen ayni benimde duzelmisti bu ay boyle gecti baya...dr esimden de sperm testi istedi benden rahim filmi ve hormon testi ins olacak sadece sabredelim birazBu ay esimden de ornek alinacak . adetim duzene girmisto geri bozuldubeklenen bat bile yok yani bende insallah Rabbim tez vakitte nasip eder
19 unda igne oldum. 11. Gun oluyor iste. Gecen 2 ay 11. Gun sabah yaptigim testler pozitifti. 12. Gun negatife donmustu. Pazar gunude 13. Gunum olcam batta 4 ekim
haklısın allahım bize sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallahCanım bana da 2 ay korunma verdi. Benimde liseden arkadaşımla aynı sokakta işyerimiz ben 3.doğurdum sen daha 1 tane yapamadımneyi bekliyosun dedi yüzüme durupta durumumu anlatmadım güldüm geçtim. Biraz önce pazara gittim komşular karnıma bakıyo dedim yok artık bebek bakmayın. Yani böyle şeylerle hep karşılaşıyoruz ve karşılaşırız çok şükür rabbime ben inanıyorum çok kısa zaman sonra yeni bir hamilelik yaşicam hiç umudumu kaybetmicem Allah büyüktür :)
Sabredip dua edicez yapıcak başka bi şeyimiz yok elleme kulak tıkayacağız. Bugün Dr. Raporunu uzatalım mı dedi dedim hayır ben hasta değilim işte daha iyi hissedicem kendimi dedim raporu uzatmadım bi an önce ayağa kalkmam kaldığım yerden devam etmem gerekhaklısın allahım bize sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallah
Smile Forever Canim bence pazar yapalım digerini günün geçerse yaparsin bugün yapma sabredemiyorsun biliyorum ama beklemen en güzeli birini pazar yap digerini gecikmende yaparsın
yapmadım daha canımKuzum sen test yapmis miydin
yapmadım daha canım
Bilemiyorum ki kuzum :)Smile Forever Canim bence pazar yapalım digerini günün geçerse yaparsin bugün yapma sabredemiyorsun biliyorum ama beklemen en güzeli birini pazar yap digerini gecikmende yaparsın
Canim ameliyat ve hava degismi ya fa pko dan olabilir bnceF Findikkiran Canim benim üzülme hayırlısı boyleymis demek ki pes etmek yok calismalara devam ama nedn gecktiginin sorununu bulmak icin git doktora peşine düş
Insallah kuzum ya guzel haberler alalkm artik bizdeCnm benim kaderimiz tamamen ayni benimde duzelmisti bu ay boyle gecti baya...dr esimden de sperm testi istedi benden rahim filmi ve hormon testi ins olacak sadece sabredelim biraz
test falan yaptın mı pekiHemen hemen benzer belirtiler bnde de var ama bnm bata daha 14 gün var 19.gündeyim ama periodum düzensiz bnde 32 sayıyorum göğüslerim şiş kasık ağrım ve akıntım hala dvm ediyo
Aminnn cnm hrr gecen gün hamis sayımız artıyor dua edelim ...ben 41 farkli kisiye bu ay yasin okutuyorum bu ay dualarla ve tedaviyle olacak ins hepimizin...Aplah yardimcin olsun cnm seninde benimde hepimizindeInsallah kuzum ya guzel haberler alalkm artik bizde
Nasil istersen canım benim insaAllah güzel sonuc cikarBilemiyorum ki kuzum :)
Ben her iki sonucada hazirlikliyim aslinda. Pazar gunu yapicam gunum gecerse zaten kan veririm neyse bakayim durabilirsem yapmam
olabilir canım insaAllah bir dahaki ay pozitifi görürsünCanim ameliyat ve hava degismi ya fa pko dan olabilir bnce
Bunu bugün mü yaptın canım. Ya yumurtluycaksın ya da yumurtlamışsınYumurtam da sanırım dün gece çatladı ama ben cunartesiyi de degerlendiririm allahdan birşey olmazsa
Canım 41 yasin ne için? Detaylarını yazar mısın?Aminnn cnm hrr gecen gün hamis sayımız artıyor dua edelim ...ben 41 farkli kisiye bu ay yasin okutuyorum bu ay dualarla ve tedaviyle olacak ins hepimizin...Aplah yardimcin olsun cnm seninde benimde hepimizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?