2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar ovulasyon testim bugün oldukça koyu çiktı dün akşamı değerlendirmiştik bugün ve yarın da mı boş geçmese ne yapsam

Bi ay daha kullanmıştım ama o ay değerlendirme olmamıştı ramazandi çünkü ben teste bağlı kalmadım 10 12 14 16 18 degerlendirdim bi de 20 22 düşünüyorum artık olmazsa takdiri ilahi yapacak birşey yok elimden geleni yaptım ilişki öncesi bitter ve Türk kahvesi içerdim eşime lap.. birseydi adı
Aynen canım tamam. İlk defa mı test kullanıyorsun bi de hangi marka

biraz once ayni seyi ben dusundum canim.adet belirtilerim basladi.goguslerim hafif sisti adet olacagim belli icimdende gelmiyor iliskiye girmek.benim de 5 veye 6..bizimde ancak 6 kere iliskimiz oldu

Ayy canim yaaa,batlarimiz da iliski sayilarimiz da yakinmis ya,bakalim sonucumuz ne olacak:) valla dedigim gibi artik olursa olmuştur simdi iliski olsa bi faydasi olmicak gibime geliyo..herkes nasil yapiyo bilmem adete kadar devam mi ediyolar yani?bi yerden.sonra görev bilinci oluyo zaten yaa..sen ne zamandır istiyosun canim?ben 2yillik evliyim, 4aydir deniyoruz

@Senur94 canim uzme kendini dicem ama biliyorum elinden gelmiyor ama dua etmekten baska siginacak kapımız yok Rabbim hayırlı zamanda saglikla versin bebislerimizi ins..benimde umudum yok bu aydan,ins bi sonraki ay.ugurlu gelicek hepimize. Bu başlıkta bi cok arkadas hamis oldu,sıra bize de gelicek hayırlısı ile,adet olunca biter bitmez çalışmalara basla hemen. Bide sorun var miydi sizde canim doktora gitmismiydin?

Ben en koyu olduğu günden bi öncesini değerlendirmiştim bi de sonraki günü değerlendirdim yumurtlama günü boş geçti yani. Ama bu ay hüsran olacak gibi test kullanmama rağmen
Bende ne yapsam bilemedim bu gece ve yarın geceyi değerlendireyim bu ay ilk kullanıyorum heyecan yaptım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…