- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Aynen canım tamam. İlk defa mı test kullanıyorsun bi de hangi marka
Ben en koyu olduğu günden bi öncesini değerlendirmiştim bi de sonraki günü değerlendirdim yumurtlama günü boş geçti yani. Ama bu ay hüsran olacak gibi test kullanmama rağmen
Aynen canım tamam. İlk defa mı test kullanıyorsun bi de hangi marka
Bugünü geç canım asıl önemli olan yarın ama yarın cumartesi akşamı yapma salı ve cumartesi akşamları iyi olmazmış haberin olsun yanlış anlama bazı geceler olmaması iyi olur deniliyor ya
Bugünü geç canım asıl önemli olan yarın ama yarın cumartesi akşamı yapma salı ve cumartesi akşamları iyi olmazmış haberin olsun yanlış anlama bazı geceler olmaması iyi olur deniliyor ya
biraz once ayni seyi ben dusundum canim.adet belirtilerim basladi.goguslerim hafif sisti adet olacagim belli icimdende gelmiyor iliskiye girmek.benim de 5 veye 6..bizimde ancak 6 kere iliskimiz oldu
Kizlar negatif cikti diyom kimse bisey demiyor nereye gittiniz ya
Bende ne yapsam bilemedim bu gece ve yarın geceyi değerlendireyim bu ay ilk kullanıyorum heyecan yaptım :):)Ben en koyu olduğu günden bi öncesini değerlendirmiştim bi de sonraki günü değerlendirdim yumurtlama günü boş geçti yani. Ama bu ay hüsran olacak gibi test kullanmama rağmen
Bilmiyorum canım internete yaz istersen burada mı bi sayfa da arkadaşın biri yazmistiHadi ya hiç duymadım neden ki
4 gun var daha :)Canim su testlere dunyanin parasini veriyiruz keske iki.cizgiyi gorsek bari? ? Ne kadar gecto senin adetin,belki gec dollenme olmuştur dur hemen moralini bozma
4 gun var daha :)
Igne olali 11 gun oldu :)))
Bilmiyorum canım internete yaz istersen burada mı bi sayfa da arkadaşın biri yazmisti
Smile Forever Dur hemen umitsizlenmek yok canım pazarda yapicaz daha insaAllah gorucez pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?