- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim bende 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmustum.yendikten sonra gebe kaldim.ama 6 haftalikken dustu..daha da olmadi canimAyy canim yaaa,batlarimiz da iliski sayilarimiz da yakinmis ya,bakalim sonucumuz ne olacak:) valla dedigim gibi artik olursa olmuştur simdi iliski olsa bi faydasi olmicak gibime geliyo..herkes nasil yapiyo bilmem adete kadar devam mi ediyolar yani?bi yerden.sonra görev bilinci oluyo zaten yaa..sen ne zamandır istiyosun canim?ben 2yillik evliyim, 4aydir deniyoruz
gercekten mi canim.gununde gecmisti.allah allahAyy sende mi kuzum benim ayni seyleri yasiyoduk zaten o zaman ikimizde kafayi yedik :))
İnofolic ne Can'ım bi ara ben de kendimden şüphelendim adetlerim düzensiz olunca pko nun belirgin özellikleri neler kusura bakamazsan sordum amaCanım 22 yasindayim ben. Inofolic kullanıyorum tek kür falan yapmadım hic kuzum. Stres yapmicam artik zaten olurunq birakicam
Kuzum icinde folic asit ve inotizol du galiba boyle bi madde var hucre gelismesi yenilenmesi falan sağlıyor yumurtam bu ilactan snra olusmaya basladi benim. Yan etkisi olmayan bi ilac bi de ben kullaniyorum memnunum. Pko da kucuk kucuk bir suru kist oluyor ultrasonda gorunuyor belirtileri de herkese gore degisiyor ama genel olarakİnofolic ne Can'ım bi ara ben de kendimden şüphelendim adetlerim düzensiz olunca pko nun belirgin özellikleri neler kusura bakamazsan sordum ama
Anladım canım kilo cok aldım ama evlendikten sonra yediklerime dikkat etmedim o yüzden. Tüy felan yok yumurtam galiba oluyo ovulasyon testden biliyorum ultrasona girdim doktor temiz dedi. Şey kusura bakma böyle saydım bende ama bi huyum var bu konularda bi hastalık duysam kendimi o moda sokup belirti arıyorum bende olabilirim mi ki diye. O yüzden sordumKuzum icinde folic asit ve inotizol du galiba boyle bi madde var hucre gelismesi yenilenmesi falan sağlıyor yumurtam bu ilactan snra olusmaya basladi benim. Yan etkisi olmayan bi ilac bi de ben kullaniyorum memnunum. Pko da kucuk kucuk bir suru kist oluyor ultrasonda gorunuyor belirtileri de herkese gore degisiyor ama genel olarak
Tüylenme adet duzensizligi sac dokulmesi kilo almaya yatkinlik gibi hormonel bi bozukluk ve tamamen kisti eritme alma gibi bi durum olamiyor maalesef
Yani Can'ım Şen'de kist mi var anlamadım ayrıca çatlama günlerini değerlendirdin mi.neden 6 gün ilişki yasak dedi Onuda anlamış degilimSelaaaammmm araniza yeni katildim :) bende anne olmak istiyorum bu ay 4 eylul son adet gunumdu. Kasik agrisindan doktora gittim kist var diye bebek olabilir dedi catlama olmus dedi. Ama adetime 6 gun vardi kan testi yapti 1.20 cikti negatif 6 gun iliski yasak dedi ama bi daha gelde demedi napicam ben simdi 4 gun var adetime sizce durum ne kizlarrrr Nolur bisi soyleyin cok istiyorummm
Nolacak kuzum ya ne kusuruAnladım canım kilo cok aldım ama evlendikten sonra yediklerime dikkat etmedim o yüzden. Tüy felan yok yumurtam galiba oluyo ovulasyon testden biliyorum ultrasona girdim doktor temiz dedi. Şey kusura bakma böyle saydım bende ama bi huyum var bu konularda bi hastalık duysam kendimi o moda sokup belirti arıyorum bende olabilirim mi ki diye. O yüzden sordum
Olabilir canim hepimiz usttuk artik kafadan :))Ayy sende mi kuzum benim ayni seyleri yasiyoduk zaten o zaman ikimizde kafayi yedik :))
Iliski oldu kist falan yok dedi cok sagliksin catlamadan dolayi kasik agrilarin gebelik olmus olabilir dedi kan testi verdi yaptik 1.20 cikti yani yok acaba erken mi ilski yasak dedi ama bi daha gelde demwdi bende napicam sasirdimYani Can'ım Şen'de kist mi var anlamadım ayrıca çatlama günlerini değerlendirdin mi.neden 6 gün ilişki yasak dedi Onuda anlamış degilim
Canım karbonati denemistm ben pozitf çıktı ama ben hamile degildimKızlar biraz gülelim diye geçen hafta bizim kızlarla whatsapp grubundaki anılarimdan birini anlatım. Konu benim adetinin gecikmesinden açıldı. İşte yok evde yapılabilen kocakarı hamilelik testlerimi dersin yok idrarın içine çamaşır suyu yok dismacunu hata idrarı kaynatma gibi gibi bisuru şeyler çıktıGece yarisi konuşuyorduk hadi yap yap dediler bakarsın tutar diye. Neyse gece yarısı idrari kaynatmadim tabikkiii çamaşır suyu ve dismacunu daha mahsumca gelmişti. Sonra baktım dismacunundan etki yok ama çamaşır suylu olan, güya hamile olunca kabariyormus. Baktık ki çok kabardi hamile sandılar. Dedim yok bu herkezde kabarır sonuçta çamaşır suyu mikropları kırmak için kabarması çok normal kalktılar hamile olmadığını emin onlan kızlarda bu çamaşır suylu testi yaptılar :))) sonuç tabiki aynı gece gece kikir kikir gulerken evdeki ahaliyi uyandirdik :))) yani ise yaramadığını ispatladik beraberce ama öyle böyle derken konu açıldı biraz arastirim dedim ve iki tane sanki mantıklı olan testler var. Hamiş olan arkadaşlar bizim için bi test yapabilirler? Biri idrarın ustunde karbonat serpistiriyorsun kabarirsa pozitif digeride içine limon sıkıyorsun limonun posası idrarin dibine çökmesi pozitif mis. Bakalim sonuçlarınızı merak ediyorum
Canım karbonati denemistm ben pozitf çıktı ama ben hamile degildim
hamile olan kisiler denese anlaşılır az cok dogrulugubenimkide hemen dibine coktu
Gecen ay bende yaptim dibe coktu :))benimkide hemen dibine coktu
Canim benimde son 4 bekliyorrum 6 gun kala kanda 1.20 cikti negatif ama hala bi umut isteOlabilir canim hepimiz usttuk artik kafadan :))
Ama benim testi yapmam sacmalikti zaten. Pazar gunu ilk idrarla yapicam ozamanda negatif cikarsa pasa pasa adeti beklicem) bata son 4
Hayirlisi canim insallah Rabbim golumuze gore versin. Herkese nasip etsin hayirlisiyla sagliklisiyla kuzum. Takma kafana ben rahatim suan regl olmayi bekliyorum kismettt :)Canim benimde son 4 bekliyorrum 6 gun kala kanda 1.20 cikti negatif ama hala bi umut iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?