2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen yapsana elinde kaç tane test yap erkenden kayboluyor sun önceden olsa 12ye kadar dururdun şimdi 9da uyuyon
test yokki bende canım hic suyunu cekti olanlar gecen ay bitti yeni alicam yarin ve yine gec vakitlere kadar duruyorum arada giriyorum cikiyorum ama pek yorum yapmıyorum gizliden takılıyorum

Aynem canim no problem :)
Hic uzulmedim ki :))
Beklemedeyiz bakalim pazarda cikmazsa bisiyler bekleriz adeti sakin kafayla hayirlisi insallah
o degilde bazen hayal kuruyorum gecen ay ki adetim lekelenme seklinde gecti ya kan verdim negatif falan ama Dontsay gibi oluyor bir bakıyorum aslinda hamileymisim zaten ah ah ne güzel olurdu ya ama yok sanmam belirtilerimde hic yok o kadar haftalik olunca cikan belirtiler neyse dediğin gibi en azindan adet stresi yasamazsin o acidan iyi oluyor

Aynen canim. Benim 1 saat once test yapmam sacmalikti ama negatif olmasi bile guzel. :))
Pazarda negatif cikarsa uzulmiycem hic adet gelsin yeterki. :)
Zaten az once negatifi gordugum icin adet olurum psikolojine girdim bile

Kızlar benden size tavsiye adetini geçmeden test yapmayın sonra beklemek daha zor oluyor

Hbc yükseldi mk kese goruncek mi derken daha çok zor bir bekleyiş oluyor

Cnm eger battan önceyse hic yapma derim gerek yok kiminde erken belli olabilirken kiminde belli olmayabiliyor ...sende sonra üzülür boşuna strese girersin ...sabret bence cnm
Bat 5 ekim bekleyemiyorum ki artik ya :-(

Test yapinca negatif cikti diyelim adeti beklemesi kolay olmuyor aslında bu seferde ya gec dollenmeyse ya erkense falan diye umut bitmiyor hamile oldugunu bilsen kese kalp falan stresi var yani stressiz bir halt yok su stres yapmayin olur stres yapmadim hamile kaldim bence biraz gamsiz olunca oluyor

Yalnız bende asiri tahammulsuzluk var sinir falan napicam bilmiyorum adet öncesi dahada artıyor bu durum hamilelik hormonları yaparmi böyle

Pko var bende canim esimde bi sey var mi bilmiyorum

Bende ne yapsam bilemedim bu gece ve yarın geceyi değerlendireyim bu ay ilk kullanıyorum heyecan yaptım :):)
Canim benim bildigim dun koyu kirmizi ciktiysa dunle bu gunu degerlendirmen gerekiyo birlac kisiden okuduguma gore doktor bile yumurtanin catlayacagi gunu soylerken ust uste iliski öneriyo

Pko var bende canim esimde bi sey var mi bilmiyorum

Ilac kullandin mi canim,yada kür filan yaptın mi? Umarim en.kısa zamanda hayırlı haberi alirsin canim, ne kadardir istiyorsunuz? Eger yasin gencse daha takma kafana,oluruna bırak..ben.30oluyorum artik iyice strese girdim, birinciyi yapamadik daha ikinci nasil olcak, olacak mi bakalım yani..

Canım 22 yasindayim ben. Inofolic kullanıyorum tek kür falan yapmadım hic kuzum. Stres yapmicam artik zaten olurunq birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…