- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aynem canim no problem :)Smile Forever Dur hemen umitsizlenmek yok canım pazarda yapicaz daha insaAllah gorucez pozitifi
test yokki bende canım hic suyunu cekti olanlar gecen ay bitti yeni alicam yarin ve yine gec vakitlere kadar duruyorum arada giriyorum cikiyorum ama pek yorum yapmıyorum gizliden takılıyorumSen yapsana elinde kaç tane test yap erkenden kayboluyor sun önceden olsa 12ye kadar dururdun şimdi 9da uyuyon
o degilde bazen hayal kuruyorum gecen ay ki adetim lekelenme seklinde gecti ya kan verdim negatif falan amaAynem canim no problem :)
Hic uzulmedim ki :))
Beklemedeyiz bakalim pazarda cikmazsa bisiyler bekleriz adeti sakin kafayla hayirlisi insallah
Aynen canim. Benim 1 saat once test yapmam sacmalikti ama negatif olmasi bile guzel. :))o degilde bazen hayal kuruyorum gecen ay ki adetim lekelenme seklinde gecti ya kan verdim negatif falan amaDontsay gibi oluyor bir bakıyorum aslinda hamileymisim zaten ah ah ne güzel olurdu ya ama yok sanmam belirtilerimde hic yok o kadar haftalik olunca cikan belirtiler neyse dediğin gibi en azindan adet stresi yasamazsin o acidan iyi oluyor
Cnm eger battan önceyse hic yapma derim gerek yok kiminde erken belli olabilirken kiminde belli olmayabiliyor ...sende sonra üzülür boşuna strese girersin ...sabret bence cnmBugunde kimsecikler cevap vermiyo bana girmicem küstüm
Bat 5 ekim bekleyemiyorum ki artik ya :-(Cnm eger battan önceyse hic yapma derim gerek yok kiminde erken belli olabilirken kiminde belli olmayabiliyor ...sende sonra üzülür boşuna strese girersin ...sabret bence cnm
Ayy sende mi kuzum benim ayni seyleri yasiyoduk zaten o zaman ikimizde kafayi yedik :))Tatatam negatif cikti sasirdik mi tabikide hayir :)))
Pko var bende canim esimde bi sey var mi bilmiyorumF Findikkiran canim uzme kendini dicem ama biliyorum elinden gelmiyorama dua etmekten baska siginacak kapımız yok Rabbim hayırlı zamanda saglikla versin bebislerimizi ins..benimde umudum yok bu aydan,ins bi sonraki ay.ugurlu gelicek hepimize. Bu başlıkta bi cok arkadas hamis oldu,sıra bize de gelicek hayırlısı ile,adet olunca biter bitmez çalışmalara basla hemen. Bide sorun var miydi sizde canim doktora gitmismiydin?
Canim benim bildigim dun koyu kirmizi ciktiysa dunle bu gunu degerlendirmen gerekiyo birlac kisiden okuduguma gore doktor bile yumurtanin catlayacagi gunu soylerken ust uste iliski öneriyoBende ne yapsam bilemedim bu gece ve yarın geceyi değerlendireyim bu ay ilk kullanıyorum heyecan yaptım :):)
Gecikmen olunca yap kuzum benceBende pazar gunu yapmayi dusunuyorum ama yapmali miyim ki ?
Pko var bende canim esimde bi sey var mi bilmiyorum
Canım 22 yasindayim ben. Inofolic kullanıyorum tek kür falan yapmadım hic kuzum. Stres yapmicam artik zaten olurunq birakicamIlac kullandin mi canim,yada kür filan yaptın mi? Umarim en.kısa zamanda hayırlı haberi alirsin canim, ne kadardir istiyorsunuz? Eger yasin gencse daha takma kafana,oluruna bırak..ben.30oluyorum artik iyice strese girdim, birinciyi yapamadik daha ikinci nasil olcak, olacak mi bakalım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?