2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor bu ay boşa geçti canım.yeni Batım 28 Ekim... bu ay ovulasyon testi siparis verdim birde onu deniyelim bakalim...
30 eylül olanlardan haber yok mu başka hamile haberi vs.

aEbende sanki mantıklı olan testler var. Hamiş olan arkadaşlar bizim için bi test yapabilirler? Biri idrarın ustunde karbonat serpistiriyorsun kabarirsa pozitif digeride içine limon sıkıyorsun limonun posası idrarin dibine çökmesi pozitif mis. Bakalim sonuçlarınızı merak ediyorum [/QUOQUOTE
Benim cok agrim canim ya yurutmuyo uyutmuyo saga sola donemiyorum ani hareket edemiyorum baktilar bisey yok dediler korkuyorum gebelik varsa eger sigara kullanmayi kesinlikle birakmam lazim
Aynen canim sigara ilk donemde hele ki cok zararli

Sence napayim canim testi tekrarlasam mi gunumu mu beklesem

Benim cok agrim canim ya yurutmuyo uyutmuyo saga sola donemiyorum ani hareket edemiyorum baktilar bisey yok dediler korkuyorum gebelik varsa eger sigara kullanmayi kesinlikle birakmam lazim
sence napayim adeti mi bekliyim erken gebelik testi mi alayim canim bilemedim kanda 1.20 cikmasi dusuk hatta yok ama 6 gun vardi belki vardir ya olsun off kafan karsiti

Iliski oldu kist falan yok dedi cok sagliksin catlamadan dolayi kasik agrilarin gebelik olmus olabilir dedi kan testi verdi yaptik 1.20 cikti yani yok acaba erken mi ilski yasak dedi ama bi daha gelde demwdi bende napicam sasirdim
Can'ım çatlamadan dolayı olduysa gitmene gerek yok ve ilişkiye girmende de bi sıkıntı yok bence neden öle dediğini anlayamadım. Hamilelik iliskiye engel değil. Adet tarihini bekle su an kanda veya testte çıkması zor ya günün geçsin yada günün den bi iki gün önce test yap

Cok saol vallahi rahat bi uyku uyuyabilicem sabahtan beri boyle cevap veren olsun diye bekledim ohhhh Allah razi olsun canim icime su serpildi gebelik olmasa bile iliski serbest ya vallahi korktum acaba kotu bisey mi cocuk varsa duser mi diye

Bir kişi yeni batini bildirmisti arada kaynamis duzeltmedim galiba kusura bakmasin listeye bakıp duzelmemisse tekrar yazabilir mi unuttm kim olduğunu kacirmam ama o an araya baska birsey girdi sanirm unuttm

Cok saol vallahi rahat bi uyku uyuyabilicem sabahtan beri boyle cevap veren olsun diye bekledim ohhhh Allah razi olsun canim icime su serpildi gebelik olmasa bile iliski serbest ya vallahi korktum acaba kotu bisey mi cocuk varsa duser mi diye
Yok canım kanama demek düşük riski demek Şen'de bu yok ve zaten hamile olduğun bile belli değil .gercekten bazı doktorlar cok saçma. Benim bata on gün var ve bu on günde eşim istediği sürece ilişkiye girerim yani bi sıkıntı olmadıktan sonra.

Bir kişi yeni batini bildirmisti arada kaynamis duzeltmedim galiba kusura bakmasin listeye bakıp duzelmemisse tekrar yazabilir mi unuttm kim olduğunu kacirmam ama o an araya baska birsey girdi sanirm unuttm
Afiyettt olsun canım ye eksiyi çıkar ayseyi....bendimmm ooo ben 28 ekim.

S selifor ooo sen belirtiye gel canisi bas agrisi vucut isisi yukselisi kasik agrisi bel agrisi istah acilmasi akinti sivilce cilt kurulugu hatta ve hatta anneme soylesem o bile inanmaz bu belirtilere asla patlican ve kabak yemeyen bir insanim onceki aksam patlican bu aksamda kabak yedim yaaa

bas agrisi bendede var bende ısı artisi değilde üsüme artti kasik agrisida var belirtilerimiz benzermis canim istah artisi diyemem çünkü yemeyi hep severm istahim hep aciktir ama sende baya var belirtiler insaAllah sonunda bebis çıkar

İnsallah canisi ya agzindan bal damliyor bal

Teşekkür ederim #morsevdam5 tarihlerimiz yakınmış hayırlı haberlerle inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…