Hissederlermis kadınlar hamile olduklariniki bir kere yasadin hepsi bir olmasada az cok tecruben var bence var sende birseyler canımAma bu sefer baska sanki umutlaniyor gibi degil degercekten hamileymisim gibi hissediyorum ya
Aynen canım kalabaliklastik cok şükür hep destek tam destekNe kusuru canimm ayipsin.masallah liste pekk kalabaliklasmis.
Ben bu sene ilk defa denedim ibrahim saracoglunun tarifiyle yaptim.Elmalarin dibe coktugunu bilmiyordum o kafami karistiriyordu bakalim iyi olcak mi :)
Gunun gecsin bence kuzumSence napayim canim testi tekrarlasam mi gunumu mu beklesem
Ben her ay hissediyorum mor meneksem nolcakk :))Hissederlermis kadınlar hamile olduklariniki bir kere yasadin hepsi bir olmasada az cok tecruben var bence var sende birseyler canım
test falan yaptın mı peki
Bdv ye bakiyorum ben :))Anneciğim geldi bugün onunla vakit geçirdim az önce eve bıraktım
trafiksiz yollar ne güzelmiş be:) keşke gündüzde böyle olsa...
Siz ne kaynatıyosunuz bakiiim bebeler
İnsallah canim. Simdi eve kokusuz sinek ilaci sıktım normalde kokulusundan bile rahatsiz olmazdim ama kokusuz olmasina ragmen fena oldum midem hala bulaniyo biraz kustumHissederlermis kadınlar hamile olduklariniki bir kere yasadin hepsi bir olmasada az cok tecruben var bence var sende birseyler canım
Al bendende o kadar her ay kesin var diyorum taki kirmizilari goresiye..her ay bi belirti bu ay hele artik tamam artık dedim maalesefBen her ay hissediyorum mor meneksem nolcakk :))
Ayy hadi bakalım inşallah bebis vardır sağlıkla gelir ....o kırmızılar gelmez.Benim 30 eylüldü canım olmadım hala. Bekliyorum bakalım. İnşallah olmam
Kiz sen uyumadin mi dahaa :))Kızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde
Canim benim ya cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde
Amin canım çok teşekkür ederimCanim benim ya cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yok canim ya gunduz o kadar cok uyuyorum ki geceye kalmiyor.Kiz sen uyumadin mi dahaa :))
Iyi yaptin kuzum dikkat et kendineeYok canim ya gunduz o kadar cok uyuyorum ki geceye kalmiyor.
Şimdi süt içiyorum yaticam. Telefonum bozuk hazır firsat varken girip bir yazayim dedim.
O olur canım ikindinden sonra olmasın yeter kiOkudum varmış öyle birşey vallahi bilmiyordum ben şimdi yarın yapmim mi yani ama cumartesi gece demiş cumartesi sabah olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?