2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ama bu sefer baska sanki umutlaniyor gibi degil degercekten hamileymisim gibi hissediyorum ya
Hissederlermis kadınlar hamile olduklariniki bir kere yasadin hepsi bir olmasada az cok tecruben var bence var sende birseyler canım

Ben bu sene ilk defa denedim ibrahim saracoglunun tarifiyle yaptim.Elmalarin dibe coktugunu bilmiyordum o kafami karistiriyordu bakalim iyi olcak mi :)

Sirkeleşmeye başlayınca elmalar dibe çöküyor :) saraçoğlu'nun tarifi nasıl peki onda da bal ile nohut var mı?

S selifor bu ay boşa geçti canım.yeni Batım 28 Ekim... bu ay ovulasyon testi siparis verdim birde onu deniyelim bakalim...
30 eylül olanlardan haber yok mu başka hamile haberi vs.
Benim 30 eylüldü canım olmadım hala. Bekliyorum bakalım. İnşallah olmam

Hissederlermis kadınlar hamile olduklariniki bir kere yasadin hepsi bir olmasada az cok tecruben var bence var sende birseyler canım
İnsallah canim. Simdi eve kokusuz sinek ilaci sıktım normalde kokulusundan bile rahatsiz olmazdim ama kokusuz olmasina ragmen fena oldum midem hala bulaniyo biraz kustum

Bu arada pazar gunu negatif gorebilirim cunku iliskinin ustunden 10 gun gecmis olcak belki bisey cikmaz diye dusunuyorum

Ben her ay hissediyorum mor meneksem nolcakk :))
Al bendende o kadar her ay kesin var diyorum taki kirmizilari goresiye..her ay bi belirti bu ay hele artik tamam artık dedim maalesef ..bakalım bekleyip göreceğiz.

Benim 30 eylüldü canım olmadım hala. Bekliyorum bakalım. İnşallah olmam
Ayy hadi bakalım inşallah bebis vardır sağlıkla gelir ....o kırmızılar gelmez.

Kızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde

Kiz sen uyumadin mi dahaa :))

Canim benim ya cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…