2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnsallah canim. Simdi eve kokusuz sinek ilaci sıktım normalde kokulusundan bile rahatsiz olmazdim ama kokusuz olmasina ragmen fena oldum midem hala bulaniyo biraz kustum

Bence öyle şeyler kullanma
direkt zehir soluyorsun kokusuz bile olsa farketmez sıkmışsın

Bence öyle şeyler kullanma
direkt zehir soluyorsun kokusuz bile olsa farketmez sıkmışsın
Canim eşim kasap bide ciftlik var oraya gitmis sanirim pire gelmis gece oglan aglayarak uyandiher tarafi kizarmis isirmis onu bnde sıkmak zorunda kaldim. Zaten sinek icin falan olsa sıkmam yani ama ogluşumu fena isirmis malesef :-(

Canim eşim kasap bide ciftlik var oraya gitmis sanirim pire gelmis gece oglan aglayarak uyandiher tarafi kizarmis isirmis onu bnde sıkmak zorunda kaldim. Zaten sinek icin falan olsa sıkmam yani ama ogluşumu fena isirmis malesef :-(

Ah canım geçmiş olsun ya anlıyorum seni evi bol bol havalandır bol oksijen çek içine dışarda
Nerde yaşıyorsun?

İnşallah canım yaa gelmesin bu ay kırmızılar artık. şu an hala bişey yok. Bakalım yarın da gelmezse pztesi test yaparım yada salı. İnşallah gelmez

Cokkkk sevindim hayirlisi olsun kuzum tebrik ederim hayirla saglikla gelsin. Allah tamamini erdirsin

tebrik ederim canim.insallah kotu bisey yoktur.hormonal bi durumdur belki..belkide duzelir 1 veya 2 saate

gozun aydin canim.saglikla kucagina al bebisini

7 yıl bekledikten sonra geldi şükür.kızlar tam yumrtlama zamanımda kaplıcaya girdim sıcacık bayramdaydı eşimlede 3-4 gün görüşmeyince o gün oldu diye düşünüyorum.çünkü o sabah rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...tavsiye ederim sizede şifalı sulara girin.Rabbim neyi sebep kılacak bilemeyiz.beklemek çok zor biliyorum.

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

7 yil miiii
Ilk cocuk mu olacak.
Rabbim evladini bagislasin sana. Cooook sevindim valla.

Yaa ne güzell bugün bebiş haberleri vvar:) kizlar tebrik ederim Allah insallah kucaginiza saglikla almayida nasip eder. Benimde son 3 gün ve hiç adet belirtim yok sadece kasiklarima igne batiyo hissi oluyo surekli .s

haklısın canım en iyisini yapmışsın insan evde daha kötü oluyor bende çok beklemeden işe başlamıştım zaten

Kızlar herkese günaydın hayırlı sabahlar Beklenen ekim ayı geldi çattı sonunda, hepimize uğur getirsin inşallah O onurumbenim Beklenencanim kızlar sizlerede hayırlı uğurlu olsun, allah hayırlısıyla kucağınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua edin olurmu artık hamişsiniz bende bugün reglim bitti ilk kez soğan kürüne başlıycam bakalım hayırlısı, inşallah bizimde işimize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…