- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.094
- 198
İnsallah canim. Simdi eve kokusuz sinek ilaci sıktım normalde kokulusundan bile rahatsiz olmazdim ama kokusuz olmasina ragmen fena oldum midem hala bulaniyo biraz kustum
Canim eşim kasap bide ciftlik var oraya gitmis sanirim pire gelmis gece oglan aglayarak uyandiher tarafi kizarmis isirmis onu bnde sıkmak zorunda kaldim. Zaten sinek icin falan olsa sıkmam yani ama ogluşumu fena isirmis malesef :-(Bence öyle şeyler kullanma
direkt zehir soluyorsun kokusuz bile olsa farketmez sıkmışsın
Canim eşim kasap bide ciftlik var oraya gitmis sanirim pire gelmis gece oglan aglayarak uyandiher tarafi kizarmis isirmis onu bnde sıkmak zorunda kaldim. Zaten sinek icin falan olsa sıkmam yani ama ogluşumu fena isirmis malesef :-(
İnşallah canım yaa gelmesin bu ay kırmızılar artık. şu an hala bişey yok. Bakalım yarın da gelmezse pztesi test yaparım yada salı. İnşallah gelmezAl bendende o kadar her ay kesin var diyorum taki kirmizilari goresiye..her ay bi belirti bu ay hele artik tamam artık dedim maalesef..bakalım bekleyip göreceğiz.
Ayy hadi bakalım inşallah bebis vardır sağlıkla gelir ....o kırmızılar gelmez.
Cokkkk sevindim hayirlisi olsun kuzum tebrik ederim hayirla saglikla gelsin. Allah tamamini erdirsinArkadaşlar günaydın.Cok sukur mutlu haberi aldım.bebegimi bekliyorum artık.:)Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.kizlr bisey sormak istiyorum.daha ilk ay ve bu sabah dudaklarim sis uyandim.sizce nedendir.pazartesi gidicem dktra.ama içim icimi yiyo
gunun gectimi canim.insalkah gelmez kirmizilar.daha benim 4 gunum varİnşallah canım yaa gelmesin bu ay kırmızılar artık. şu an hala bişey yok. Bakalım yarın da gelmezse pztesi test yaparım yada salı. İnşallah gelmez
tebrik ederim canim.insallah kotu bisey yoktur.hormonal bi durumdur belki..belkide duzelir 1 veya 2 saateArkadaşlar günaydın.Cok sukur mutlu haberi aldım.bebegimi bekliyorum artık.:)Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.kizlr bisey sormak istiyorum.daha ilk ay ve bu sabah dudaklarim sis uyandim.sizce nedendir.pazartesi gidicem dktra.ama içim icimi yiyo
gozun aydin canim.saglikla kucagina al bebisiniKızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde
Dündü günüm canım 30 eylül. Belki gecikmiştir bilmiyorum yarın da gelmezse pztesi yada salı yaparım test. İnşallah canım yaa hayırlısıysa eğer gelmesingunun gectimi canim.insalkah gelmez kirmizilar.daha benim 4 gunum var
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde
7 yil miiii7 yıl bekledikten sonra geldi şükür.kızlar tam yumrtlama zamanımda kaplıcaya girdim sıcacık bayramdaydı eşimlede 3-4 gün görüşmeyince o gün oldu diye düşünüyorum.çünkü o sabah rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm...tavsiye ederim sizede şifalı sulara girin.Rabbim neyi sebep kılacak bilemeyiz.beklemek çok zor biliyorum.
haklısın canım en iyisini yapmışsın insan evde daha kötü oluyor bende çok beklemeden işe başlamıştım zatenSabredip dua edicez yapıcak başka bi şeyimiz yok elleme kulak tıkayacağız. Bugün Dr. Raporunu uzatalım mı dedi dedim hayır ben hasta değilim işte daha iyi hissedicem kendimi dedim raporu uzatmadım bi an önce ayağa kalkmam kaldığım yerden devam etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?