2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlaaarrrr adeti 6 ekimde bekliyorum çok düzenlidir bugün ölüyorum bel sırt ağrısından aslında iki gündür ağrılar çekiyorum, göğüsler acayip zaten aaaaahhhh aaaaahhhh insan ümitleniyor yaaawwww

Aynen öyle bende 5 ekim meraktan ölücem herşeyi buna bağlar oldum, kafayı sıyırmazsam iyi valla :) yeni hamiş haberi alanlar tatlişler belirti yokmuydu ya bizi bi aydınlatsanız

myzt canim yok mu biseyler senin adet zamanin geldi sayilir belirtiler ne durumda ?

Kizlar bati 3-4-5 ekim olanlar yarin test gunumuz he unutmayin bugunden alim testleri yarin eczane bulamazsiniz.

Insallah yarin hepimiz guzel sonuclar alicaz bebislerim
ya ben yapmasam mi diyorum yarin iliskinin uzerinden 10 gun gecmis olcak cikmaz gibi geliyo. Elimdeki test 6 gun erken testi iyi marka ama ne bileyim kararsizim yapsam mi yapmasam mi

Aynen öyle bende 5 ekim meraktan ölücem herşeyi buna bağlar oldum, kafayı sıyırmazsam iyi valla :) yeni hamiş haberi alanlar tatlişler belirti yokmuydu ya bizi bi aydınlatsanız
Canım dün kız kardeşim 4 günlük gecikmenin üzerine test yapıp hamile olduğunu öğrendi ama soruyorum hiçbir belirti yok abla diyo, sanki normal günlerimmiş gibi diyo, ne bi kasık ağrısı ne bir göğüs sancısı hiçbişeyi yok, hatta hamile olma ihtimalini bile düşünmemiş hiç eşinin ısrarıyla yapmış testi. İnşallah bizede nasip olur hayırlısıyla

ya ben yapmasam mi diyorum yarin iliskinin uzerinden 10 gun gecmis olcak cikmaz gibi geliyo. Elimdeki test 6 gun erken testi iyi marka ama ne bileyim kararsizim yapsam mi yapmasam mi
Canim sende predictor var sanirim. Yarin itibariyle bata 3 kalmis olacak cikadabilir cikmayada bilir. 2 taneyse testin birini yarin yap birisini bat gecince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…