- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
Gecikmeden yapma benceAdete 3 gün var idrar testi yapsam mi ki kizlar
Afyon canimAh canım geçmiş olsun ya anlıyorum seni evi bol bol havalandır bol oksijen çek içine dışarda
Nerde yaşıyorsun?
Bugün bat günüm ama daha gelen giden yok allahımmm inşallah olmam inşallah hamileyimdir
Kizlaaarrrr adeti 6 ekimde bekliyorum çok düzenlidir bugün ölüyorum bel sırt ağrısındanaslında iki gündür ağrılar çekiyorum, göğüsler acayip zaten aaaaahhhh aaaaahhhh insan ümitleniyor yaaawwww
Hadi ya kotu olmus. Normalde bende cumartesi calisiyorum :))))Tatlımm ne uyuması işteyim
Cikar mi ki acaba canim ya yine negatif olursa ay psikolojim bozuldu artik :)Kizlar bati 3-4-5 ekim olanlar yarin test gunumuz he unutmayin bugunden alim testleri yarin eczane bulamazsiniz.
Insallah yarin hepimiz guzel sonuclar alicaz bebislerim
ya ben yapmasam mi diyorum yarin iliskinin uzerinden 10 gun gecmis olcak cikmaz gibi geliyo. Elimdeki test 6 gun erken testi iyi marka ama ne bileyim kararsizim yapsam mi yapmasam miKizlar bati 3-4-5 ekim olanlar yarin test gunumuz he unutmayin bugunden alim testleri yarin eczane bulamazsiniz.
Insallah yarin hepimiz guzel sonuclar alicaz bebislerim
Canım dün kız kardeşim 4 günlük gecikmenin üzerine test yapıp hamile olduğunu öğrendi ama soruyorum hiçbir belirti yok abla diyo, sanki normal günlerimmiş gibi diyo, ne bi kasık ağrısı ne bir göğüs sancısı hiçbişeyi yok, hatta hamile olma ihtimalini bile düşünmemiş hiç eşinin ısrarıyla yapmış testi. İnşallah bizede nasip olur hayırlısıylaAynen öyle bende 5 ekim meraktan ölücem herşeyi buna bağlar oldum, kafayı sıyırmazsam iyi valla :) yeni hamiş haberi alanlar tatlişler belirti yokmuydu ya bizi bi aydınlatsanız
Yumurtalama tarihini biliyorsan cikar. Yumurtlamadan 15 gun sonrasi adet olunur. Ona gore hesapla iste. Bat 3-4-5 ekim olanlar testleri hazirlayinnnnnnnCikar mi ki acaba canim ya yine negatif olursa ay psikolojim bozuldu artik :)
Canım dün kız kardeşim 4 günlük gecikmenin üzerine test yapıp hamile olduğunu öğrendi ama soruyorum hiçbir belirti yok abla diyo, sanki normal günlerimmiş gibi diyo, ne bi kasık ağrısı ne bir göğüs sancısı hiçbişeyi yok, hatta hamile olma ihtimalini bile düşünmemiş hiç eşinin ısrarıyla yapmış testi. İnşallah bizede nasip olur hayırlısıyla
Canim sende predictor var sanirim. Yarin itibariyle bata 3 kalmis olacak cikadabilir cikmayada bilir. 2 taneyse testin birini yarin yap birisini bat gecinceya ben yapmasam mi diyorum yarin iliskinin uzerinden 10 gun gecmis olcak cikmaz gibi geliyo. Elimdeki test 6 gun erken testi iyi marka ama ne bileyim kararsizim yapsam mi yapmasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?