2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaaa bende istiyorumm Allahim dayanamiyorum arkadaslar ben bugun yapicam negatifide gorsem sizede yazarim yoksa catliycam bu suphe icimi kemirdi valla olmazsa bi daha ki aya bea bu kadar sikinti sitres daha cok olmasini engellicek yoksa :)

Canim sen kac gun once idrarda pozitifi gormemis miydin..bugun nasil 63 olur.

1 yıllık evliyim bizde düşünüyoruz çocuk rabbim nasip eder insallh bu ay belirtiler var 3 4 gun yumurta aki gibi akintim geldi gunume daha vardı göğüs uçları agrimaya basldi halszlik sivilce çıktı yüzümde kuruluk oldu sağ tarifmda iğne batar gibi agri giriyor bugün 32 gun oldu dünden beride belim ağrıyorumitlenmkte istemiyorum mazeret olunca morelim çok bozuluyor

32. gün oldu derken reglin kaç günde bir oluyor reglin geçtiyse test yap varsa çıkar inşallah

Sanırım kimse takmiyo dediklerimi :)) artık kendim çıkarım işin içinden..

Çok stres yptimda 50 gun de oluyr doktora gittim kis faln yok herşey temz çıktı elhamdulillah folit asit verdi doktr onu içiyorum

Slm kizlarrrrr.
Son bir gunnnnn. Sanki kirmızıyi gorecek gibiyim.y üzümde sivilce çıkmış. Karın bölgesinde kasıklarda ağrı var. Hayırlısı diliyorum artık. Hamiş olanları gönülden tebrik ediyorum. Darısı bizlere ins

Sanırım kimse takmiyo dediklerimi :)) artık kendim çıkarım işin içinden..
Yeni gördüm mesajını. İnan bende bunları araştırmıştır. Üstelik geçenlerde limon testini vb yaptım tortu dibine çöktü. Pozitif. Hamile miyim acaba die bi umitlendim

Kızlar yumurtlama testini aldım 29 eylülde ikinci çizgi biraz kirmiziydi. Yumurtlama günü hesabimda da 29 eyluldu. Ama eşim o gün yoktu evde. Ama bir gün önce biz ilişkiye girmiştik. Bi de dün girdik. Sizce denk getirmiş miyiz

Ya kizlar ben adet olduktan 1 hafta sonra kanamam olmustu ya 6 gun surdu ama sadece gunduzleri lavaboya gidince geldi sizede sormustm burda ve tam yumurtlama gunlerimdi tabi aksamlari hic bi leke dahi yoktu gunduzleriydi ve gecelei yinede her ihtimale karsi degerlendirdim doktora gittim ben iki kere adet oldum diyince doktor guldu muayne etti ve ara kanama yasamissin bu sikinti olmaz devam et denemelere dedi bn umitszdm kanama yuzunden ama simdi olabilir mi diyorum bat 12 si

Selam canlar nasılsınız güzel haberler var ne güzel insaAllah daha da çoğalır batlarin çoğu yaklaştı bende dahil ama benim test yapasim yok canlar ya icimden gelmiyor ben beklicem bugün sabah adet oldum diyerek uyandım agrim vardı ama gelmemis daha yani olucam gibi test yapip negatif görmek istemiyorum varsa zaten var

Tabikide cnm spermler yasayabiliyor icerde insallah yumuslarini delip gecmstr

İyi günler arkadaşlar yeni hamile arkadaşlarıma da hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz gibi bekleyen anne adaylarının başına sizden bişey rica edicrm yardımcı olursanız sevinirim ben kürtajdan sonra adrt farklılıklarım oldu günlerinde şimdi olmam gereken bat 8_9 arası idi ama ben 28 gecesi afedersiniz peçeteye bi damla kan geldi ve ertesi günlerde az azçok açık pembemsi kan geidi ya kafam çok karıştı inannınki bu adetim olabilirmi bana yardımcı olabilecek yada benim durumımu yaşıyan arkadaşlar yada fikir verenileceklerden yarsım rica ediyorum kusura bakmayın uzun oldu ama hakkınızı helal edin rabbim hayırlısı ile bu listede olan tüm anne adaylarımıza nasip etsin tabi bana da

canim artik nefret ettim bu testlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…