Canim sen kac gun once idrarda pozitifi gormemis miydin..bugun nasil 63 olur.Kızlar merhabalar
Bugün gidip kan verdim 63,9 çıktı değer.
Doktora arkadasim gidecekti onun yaninda girdim sordum. Geç döllenme dedi. Henüz 2,5 haftalikmis.
2000 olmadan hcg kese gorunmez bekleyelim dedi.
Sali tekrar gidecegim artisa bakmak için ondan sonra muayene tarihi verecek.
Benim bebe mucize
Nazli olacak herhalde
32. gün oldu derken reglin kaç günde bir oluyor reglin geçtiyse test yap varsa çıkar inşallah1 yıllık evliyim bizde düşünüyoruz çocuk rabbim nasip eder insallh bu ay belirtiler var 3 4 gun yumurta aki gibi akintim geldi gunume daha vardı göğüs uçları agrimaya basldi halszlik sivilce çıktı yüzümde kuruluk oldu sağ tarifmda iğne batar gibi agri giriyor bugün 32 gun oldu dünden beride belim ağrıyorumitlenmkte istemiyorum mazeret olunca morelim çok bozuluyor
Kızlar biraz gülelim diye geçen hafta bizim kızlarla whatsapp grubundaki anılarimdan birini anlatım. Konu benim adetinin gecikmesinden açıldı. İşte yok evde yapılabilen kocakarı hamilelik testlerimi dersin yok idrarın içine çamaşır suyu yok dismacunu hata idrarı kaynatma gibi gibi bisuru şeyler çıktıGece yarisi konuşuyorduk hadi yap yap dediler bakarsın tutar diye. Neyse gece yarısı idrari kaynatmadim tabikkiii çamaşır suyu ve dismacunu daha mahsumca gelmişti. Sonra baktım dismacunundan etki yok ama çamaşır suylu olan, güya hamile olunca kabariyormus. Baktık ki çok kabardi hamile sandılar. Dedim yok bu herkezde kabarır sonuçta çamaşır suyu mikropları kırmak için kabarması çok normal kalktılar hamile olmadığını emin onlan kızlarda bu çamaşır suylu testi yaptılar :))) sonuç tabiki aynı gece gece kikir kikir gulerken evdeki ahaliyi uyandirdik :))) yani ise yaramadığını ispatladik beraberce ama öyle böyle derken konu açıldı biraz arastirim dedim ve iki tane sanki mantıklı olan testler var. Hamiş olan arkadaşlar bizim için bi test yapabilirler? Biri idrarın ustunde karbonat serpistiriyorsun kabarirsa pozitif digeride içine limon sıkıyorsun limonun posası idrarin dibine çökmesi pozitif mis. Bakalim sonuçlarınızı merak ediyorum
Yeni gördüm mesajını. İnan bende bunları araştırmıştır. Üstelik geçenlerde limon testini vb yaptım tortu dibine çöktü. Pozitif. Hamile miyim acaba die bi umitlendimSanırım kimse takmiyo dediklerimi :)) artık kendim çıkarım işin içinden..
Tabikide cnm spermler yasayabiliyor icerde insallah yumuslarini delip gecmstrKızlar yumurtlama testini aldım 29 eylülde ikinci çizgi biraz kirmiziydi. Yumurtlama günü hesabimda da 29 eyluldu. Ama eşim o gün yoktu evde. Ama bir gün önce biz ilişkiye girmiştik. Bi de dün girdik. Sizce denk getirmiş miyiz
İyi günler arkadaşlar yeni hamile arkadaşlarıma da hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz gibi bekleyen anne adaylarının başına sizden bişey rica edicrm yardımcı olursanız sevinirim ben kürtajdan sonra adrt farklılıklarım oldu günlerinde şimdi olmam gereken bat 8_9 arası idi ama ben 28 gecesi afedersiniz peçeteye bi damla kan geldi ve ertesi günlerde az azçok açık pembemsi kan geidi ya kafam çok karıştı inannınki bu adetim olabilirmi bana yardımcı olabilecek yada benim durumımu yaşıyan arkadaşlar yada fikir verenileceklerden yarsım rica ediyorum kusura bakmayın uzun oldu ama hakkınızı helal edin rabbim hayırlısı ile bu listede olan tüm anne adaylarımıza nasip etsin tabi bana da[/QUOT KURTAJLA ILGILI HIC BI BILGIM YOK CANIM YERLESME KANAMASI ICIN DE ERKEN GIBI YUMURTLAMA DONEMINMIYDI PEKI YUMURTLAMA LEKESI OLABILIRMI
canim artik nefret ettim bu testlerden.Selam canlar nasılsınız güzel haberler var ne güzel insaAllah daha da çoğalır batlarin çoğu yaklaştı bende dahil ama benim test yapasim yok canlar ya icimden gelmiyor ben beklicem bugün sabah adet oldum diyerek uyandım agrim vardı ama gelmemis daha yani olucam gibi test yapip negatif görmek istemiyorum varsa zaten var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?